Verhot ja verhot ulkoalueelle – Piirrä patio verhoilla kesäksi!

verhot verhot puutarhaterassin ulkopuolella oranssi valkoinen

Verhot ja verhot ulkoalueelle – Piirrä patio verhoilla kesäksi !

Onko patio valmiina kesään? Riippumatta siitä, onko sinulla pieni veranta korkealla kaupungin yläpuolella, katettu terassi, aurinkoterassi tai onneksi suuri takapiha, verhot voivat tehdä huoneestasi täydellisen suosikkipaikan kesäksi.

Verhoihin kääritty patio on houkuttelevampi.

Tämä Barcelonan upea kattoterassi on esimerkki yksinkertaisista valkoisista verhoista

verhot ja verhot istuinalueen ulkopuolisille sohvatyynyille

Tämä Barcelonan upea kattoterassi on esimerkki siitä, kuinka yksinkertaiset valkoiset verhot voivat saada täydellisen ilmeen rento ja tyylikäs sisustus. Verhot saavat meidät tuntemaan olonsa loistavaksi tuulisella rannaterassilla, vaikka olemme kaupungin sydämessä.

Upea italialaistyylinen koti Newport Coastilla, Kaliforniassa

verhot ja verhot istuinalueen ulkoterassille

Tämä upea italialaistyylinen koti Newport Coastilla, Kaliforniassa, ei todellakaan ole harvaan kalustettu, mutta on esimerkki siitä, miten sisustaa lava mysteerillä ja romantiikalla tyylikkäillä, pehmeillä sävyillä.

Neutraalit verhot ja verhoilu sekä dramaattiset paneelit näyttävät trooppiselta

verhot ja verhot ulkoalueelle keltainen ilmava beige

On vaikea uskoa, että tämä suuri Välimeren-tyylinen hotelli on todella talo Cincinatissa. Sinun ei tarvitse vierailla Kreikan saarilla, rentoudu mukavasti kotona.

Nämä verhot tekevät tämän modernin Miami Beachin kodin sisäänkäynnistä tyylikkään

verhot ja verhot ulkoportaita varten valkoiset portaat

Onko talosi mielestäsi liian moderni tällaisille verhoille? Ei aivan. Kotiin tuleminen on kuin saapuisi ylelliseen rantalomakohteeseen, jossa ovimies odottaa verhojen takana.

dramaattinen ja odottamaton ilme

verhot ja verhot ulkoalueelle yksityisyysnäytöt puupaneelit

Tässä esimerkissä suunnittelija on leikitellyt ajatuksella verhoseinärakenteesta, joten dramaattinen ja odottamaton ilme saavutettiin takapihan harvaan maisemaan.

Nämä raidalliset verhot auringonkukan keltaisia

verhot ja verhot ulkokivipinnoitetta varten

Nämä raidalliset auringonkukan keltaiset verhot tuovat Välimeren charmia Santa Barbaran, Kalifornian mökkiin. Ja kun on kyse huollosta, verhot, jotka eivät ole liian tummia tai liian vaaleita, näyttävät hyvältä pidempään.

Tämä Los Angelesin patio on todellinen lisä kotiin

verhot ja verhot ulkokäyttöön pastelliväreissä

 Marokon lyhdyt ovat ripaus eksoottista ja heittävät kauniita varjoja seinille, katolle ja kankaisiin yöllä.

Tämä on loistava esimerkki verhoista kahdessa kontrastivärissä ja tässä tapauksessa smaragdinvihreät verhot ankkuroituvat istuinalueen kulmaan ja tarjoavat tiukemman suojan auringolta. Kukapa ei nauttisi tästä päiväunista??

Mukavuus ja rauhallisuus

verhot ulkokäyttöön sohva sininen vihreä tuoli

Tämä patio Westchesterissä, New Yorkissa, on pelkät verhot, jotka kehystävät dramaattisen näkymän ja luovat mukavuutta ja rauhaa. Herkkä väriyhdistelmä täydentää maalaismaisia ​​kiviseiniä ja ympäröivää runsasta vihreää.

Kaunis talo Miamissa

verhot ja verhot ulkokäyttöön bambu

Onko sinulla katettu kuisti? Ota sitten ideoita tästä Miamin kodista ja ripusta valkoiset tai luonnonvalkoiset verhot kolmelle puolelle.

Pation erottaminen sisätiloista

Verhot ja verhot ulkokasvien kasvatukseen

Näitä yksinkertaisia ​​solmittuja verhoja New Orleansin talossa käytetään erottamaan patio sisätiloista ja muodostamaan näkymä vehreään trooppiseen puutarhaan.

Verhot kätkevät näiden suurten verantojen mahdollisuudet viileillä väreillä

verhot ja verhot naiselliseen muotoiluun ulkona

Valkoiset verhot näyttävät ensi silmäyksellä jopa olohuoneen verhoilta

verhot ja verhot ulkokuistille

Tämä kaksikerroksinen kuisti näyttää aina kuuluneen taloon. Koska tämä talo on New Jerseyssä, verhot poistetaan todennäköisesti talvella.

Tärkeää tietoa terassiverhoista:

  Mieti ensin, pitäisikö verhojen olla vain koristeellisia vai toimisivatko ne myös aurinkosuojana. Tummat värit estävät valoa huomattavasti enemmän kuin vaaleat. Varmista, että terassia ei käytetä luolana. Ehkä sinun olisi pitänyt varjostaa osia aurinkosuojaksi siellä, missä sitä tarvitaan, ja vaaleammat verhot muille sivuille.

  Onko UV -suoja sinulle tärkeä? Jotkut valmistajat tarjoavat kankaita, joissa on UV -suoja.

  Tarkista, että verhot on ommeltu sertifioiduista kankaista ulkokäyttöön, jotta ne voivat kestää vuosia. Yleensä ne kestävät kosteutta.

 Mittaa tila etukäteen.

 Ripustamiseen on valinnaisia ​​menetelmiä – esimerkiksi puun oksia, nauloja, koukkuja tai kaapeleita.

Suunnittelijan verhot löytyy osoitteesta www.hayneedle.com

verhot verhot puutarhaterassin ulkopuolella vihreä valkoinenMiellyttävä ilmapiiri ulkona – mukava sohva ja raidalliset tyynyt  verhot verhot ulkopuolella puutarha kuisti tyynyt sohva