Istutuskoneet suunnittelun elementtinä – luovuudella ei ole rajoja

On vielä vähän kylmää ja talvista, mutta ensimmäiset ajatukset puutarhanhoidosta tai terassisuunnittelusta pyörivät jo päässäsi. Mitä istutetaan tänä vuonna? Missä tarkalleen ja miltä koko asia näyttää vieläkin kauniimmalta? … Jokainen intohimoinen puutarhuri ajattelee ja toimii odotetusti ja valmistelee puutarhanhoitokautensa mahdollisimman aikaisin.

Puutarhasuunnittelu ei tarkoita pelkästään upeiden kasvien hoitamista, vaan myös innovatiivisten materiaalien käyttöä ja niiden koristamista modernilla tavalla. Tänään haluaisimme antaa sinulle tuoreita ideoita esimerkiksi kasvien ruukkujen käytöstä Huoneen tai terassin suunnittelu voi saada sen näyttämään entistä houkuttelevammalta.

puinen kylvökone

Miksi kylvökone on tärkeä??

Ensi silmäyksellä ruukut ovat hyvin yleisiä ja näet vain niiden toimivuuden. Mutta entä jos suunnittelisit olohuoneesi, portaasi ja / tai terassisi (istutetuilla) ruukuilla? Se voi vain muuttua hienommaksi ja sinun on ehdottomasti kokeiltava sitä, koska valikoima on riittävän suuri ja voit saada minkä tahansa muodon, värin tai ulkoasun luovalle projektillesi nopeasti ja helposti.

Mutta mitä muuta sinun pitäisi tietää ruukkukasveista ja istutuskoneista??

istutin koon mukaan

Mitä sinun pitäisi tietää ruukkukasveista ja istutuskoneista??

Siitä ei ole sinulle hyötyä, jos olet sijoittanut huoneeseen modernit istutuskoneet, mutta niissä olevat kasvit näyttävät hieman onnettomilta. Kauhan koko, muoto ja sijainti on mukautettava siinä kasvavien kasvien “mieltymyksiin”. Jokainen konttilaitos tarvitsee optimaalisen tilan huoneessa saadakseen tarvittavan määrän valoa. Lisäksi ruukussa on harkittava riittävästi kosteutta ja maaperää. Nämä kriteerit on täytettävä, jotta ruukut ja kasvit voivat todella kaunistaa asuintilaa.

kylvökone koon ja muodon mukaan

Luovia ideoita kasvihauteilla

Harmonisen värimaailman ja koon ja muodon mukaisen järjestyksen ansiosta voit luoda kukkivia kokonaisuuksia portaikkoon, aidalle, keittiön seinälle tai jopa kylpyhuoneeseen. Kukkaruukut ja kasvit luovat paremman huoneilman ja vaikuttavat siten myönteisesti meihin ihmisiin. Pue keittiön yrtit kauniisiin kukkaruukkuihin ja hämmästy keittiön suurista muutoksista.

kasvi ruukut kukkaruukut glitteri

kylvökone keittiön koon mukaan

istutin koon mukaan

Istutuskoneet ja kontit voivat kirjaimellisesti parantaa työpaikkaa. Sen lisäksi, että toimistosi voi näyttää paljon paremmalta ruukkujen modernin ulkoasun ansiosta, voit suojautua elektroniikkalaitteiden haitalliselta säteilyltä käyttämällä joitain sisäkasveja.

Ja koska kääntyimme puutarhureiden puoleen alussa, yllä olevat sanat pätevät myös puutarhaan. Joidenkin alusten kivi- tai puinen ilme ei ole havaittavissa, mutta puutarha näyttää siistimmältä ja paremmin hoidetulta.

Voit myös rikkoa kaikki klassiset säännöt ja näyttää modernilta ruostumattomasta teräksestä ja lasista puutarhan suunnittelussa. Mutta voit myös valita eksoottisia luonnonmateriaaleja tai tehdä jotain aivan uutta ja varustaa puutarhasi LED -kylpyammeilla.

Jos ajattelet virvoketta kevään alkaessa, kokeile useita vaihtoehtoja unohtamatta, että kasvit eivät ole näyttelyitä, vaan eläviä olentoja!

kylvökone aidan päällä

Kotit: huonekasvit