9 Bedste hvide pyjamas til kvinder med billeder

Hvide pyjamas foretrækkes mest, når den er lavet med 100% bomuld eller endda satin. De giver alle den glatte, bløde og kølende fornemmelse, der gør den ideel til hyggelige nætter i og weekend -lounging. Disse hvide pyjamas i bomuldsdamer er perfekte til overgangen fra vinter til forår og derefter også om sommeren.

Nyeste og komfortable hvide pyjamas designs til damer inden for mode:

Her er nogle af de bedste modeller i den hvide pyjamas til kvinder.

1. Unisex rød-hvid pyjamas:

Unisex rød-hvid pyjamas

Disse røde og hvide stribede pyjamas er af unisex -modeller, som giver dig den bløde og behagelige følelse. Det har evnen til at holde enhver form for dekoration præcist. De er lavet af premium 95% bomuld og 5% spandex.

2. Hvid pyjamas med stribet egyptisk bomuld:

Stribet hvid pyjamas i egyptisk bomuld

Her er det trendy designet pyjamasæt med smigrende brede benbunde med en flad snor. Denne hvide bomuldspyjama har firkantet krave med jakke færdig med vintage perlemorsknapper. Der er også mulighed for elastisk linning for komfort og lethed.

3. Classic Fit mænds hvide pyjamas:

Classic Fit mænds hvide pyjamas

Dette er et 100% rent sæt hvid pyjama, der passer til kvinder og mænds pasform. Det har blåfarvede stribede mønstre, hvilket gør det til det mest unikke og modige. Denne blå og hvide stribede pyjama er den perfekte ledsager i de gode og de bedste afslapningsperioder.

4. Hvid pyjamasæt med lange ærmer:

Langærmet hvid pyjamasæt

Oplev den bedste sofistikerede og klassiske nattøjskollektion, der lokker stil af luksus. Den er lavet af satin og fås også i tre størrelser som små, mellemstore og store. Denne hvide satinpyjama har lange ærmer i smukt designet form.

5. Pink-hvide pyjamas til kvinder:

Pink-hvide pyjamas til kvinder

Få den bedste sommersamling til damer, der har et stribet mønsterdesign. Det består af polyesterfibermateriale med kombinationen af ​​bomuld. Denne lyserøde og hvide stribede pyjama har en nedadrettet krave med kort ærmelængde.

6. Sjalskrave kvinders hvide pyjamas:

Sjalskrave Hvide pyjamas til kvinder

Udforsk den fantastiske dame silkehvide pyjama, der har sat med funktioner i indpakket top og matchende bukser. Den er fremstillet af 100% rent morbærsilke. Materialet i disse hvide silkepyjamas giver fordelen for eksem og tør hud. Den har sjalskrave med kontrastkant og justerbart bælte.

7. Vævet Seersucker White Pyjamas:

Vævet Seersucker hvid pyjamas

Få et kig på denne hvide pyjamas til damer, der er vævet ved design af seersucker. Det er det friske stof med broderi. Det giver dig følelsen af ​​stor komfort og slidt i alle gunstige årstider.

8. Hvid pyjamas i børstet bomuld med lange ærmer:

Børstet bomuld, lange ærmer, hvide pyjamas

Denne pyjamas i hvid bomuld til damer har krave med V -hals og mange livlige farver som blå, creme, grøn, fersken og pink. Det har fastgørelsesfunktionen med knap gennem elastisk talje. Denne hvide pyjamas med blomstermønstre er det ideelle nattøj til alle tider.

9. Elegante snørede hvide pyjamas:

Elegant snoet hvid pyjamas

Vælg denne dejlige feminine stil med hvid pyjama med generøs blød bomuldsblonder. Stilen i denne kollektion er lidt anderledes med hætten til ærmer uden model. Den leveres med elastiske bukser med blonder, der har blonde foran og bagpå med nøglehul.

Der er et stort udvalg i designs og modeller af hvide pyjamas til kvinder. Nogle funktioner med to lomme jakke stil, eller med tre lommer endda. Nogle har klassiske krave modeller og nogle med justerbare stropper. Der er også en samling med perleknapper foran, der lukker toppe, der har et afslappet snit. De fleste mønstre leveres med flad for og bag for komforten.