Hogyan használjunk dió arcmaszkot ragyogó bőrére?

Rengeteg pénzt költünk bőrápolási termékekre. Sokféle termék létezik minden bőrproblémára. Minden termék drága, és néhányuk a várt eredményt nyújtja. A természetes bőrápolási termékek használata mindig jót tesz a bőrének. Otthon készíthet arcpakolásokat, diós arcmaszknak ebben kell lennie. A dió nagyon jó összetevő minden arcpakolásban. Fehérjéket, jó zsírokat, antioxidánsokat, rostot és ásványi anyagokat tartalmaz. Jót tesz az egészségi állapotnak és a bőrnek.

Hogyan kell használni a dió arcmaszkot ragyogó bőrére

A dió előnyei:

  • A dióban található rostok javítják a vérkeringést, és segítenek a bőr táplálkozásában.
  • A dió jó zsírt és omega -3 -at tartalmaz, ami egészségesen tartja a bőrt. Ezenkívül hidratálja a bőrt és védőréteget hoz létre a bőrön.
  • Javíthatja a hegeket és a mély sebeket.
  • A dió antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek tisztítani a bőrt az összes szennyeződés eltávolításával.

Használhat dióolajat az arcra. A dióolajjal végzett rendszeres masszázs hidratálja a bőrt, és fiatal megjelenést kölcsönöz. Használhat dióport is az arcra. A diós arcpakolások nagyon jót tesznek a bőrödnek.

A legjobb dió arcmaszkok:

Íme néhány természetes dió arcpakolás, amelyet otthon is kipróbálhat.

1. Joghurtos és diós arcpakolás:

Joghurtos és diós arcpakolás

Ez a diós arcmaszk nagyon jó, hogy ragyogó bőrt kapjon. Tisztítja a bőrt és eltávolítja az összes szennyeződést.

Hogyan kell elkészíteni/hogyan kell alkalmazni/hogyan kell használni?

Vegyünk 2 evőkanál joghurtot és 1 evőkanál dióport. Keverjük jól össze, és egyenletesen vigyük fel az arcunkra. Masszírozza jól körkörös mozdulatokkal. Hagyja ott 15 percig. Öblítse le arcát vízzel és szárítsa meg. Ezt követően alkalmazzon hidratáló krémet. A legjobb eredmény érdekében ezt hetente kétszer végezze el.

  • Miért működik ez: A dió elősegíti a vérkeringést és javítja a bőr megjelenését. A joghurt fehérjéket és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bőr károsodását.
  • Vigyázat: Legyen óvatos a dióval, ha allergiás rájuk.
  • Előnyök: Ez a diós arcpakolás eltávolítja az elhalt hámsejteket és megfiatalítja a bőrt.

2. Dió mézes arcmaszk:

Dió mézes arcmaszk

Ez a diós arcpakolás szép és fiatal megjelenésű bőrt biztosít. Ennek az arcpakolásnak a fő összetevői a darált dió, a méz, a citromlé, az olívaolaj és a rózsavíz.

Hogyan kell elkészíteni/hogyan kell alkalmazni/hogyan kell használni?

Vegyünk 1 tk dióport, 1 tk olívaolajat, ½ tk mézet, 2 tk rózsavizet és 1 tk citromlevet. Vegye ki az összes hozzávalót a csomagoláshoz, és keverje össze őket egy tálban. Jól keverjük össze, hogy ne legyen csomó, hogy finom pasztát kapjunk. A keveréket vízzel való tisztítás után vigye fel az arcára. Vigye fel a nyakrészre is. Tartsa a csomagolást az arcán és a nyakán közel 15 percig, majd mossa le normál vízzel. Használjon tiszta törülközőt és szárítsa meg. Használja ezt a csomagot legalább hetente egyszer.

Miért működik ez:

A dió táplálja a bőrt; az olívaolaj segít hidratálni a bőrt, a méz és a citromlé segít simábbá tenni a bőrt és halványítja a bőr tónusát, a rózsavíz pedig friss megjelenést kölcsönöz.

Vigyázat:

Az allergia ellenőrzésére vigyen fel egy pasztát a bőr egy kis területére.

Előnyök:

Ez az arcpakolás nagyon hatékony bármilyen bőrtípusra, anélkül, hogy kiszáradna. Ezenkívül ragyogó bőrt kap.

3. Kurkuma dió arcmaszk:

Kurkuma dió arc maszk

Ez egy kiváló arcpakolás dió felhasználásával, amely fokozza a bőr fényességét. Papaya -t, kurkumaport, valamint mézet és dióport tartalmaz.

Hogyan kell elkészíteni/ hogyan kell alkalmazni/ hogyan kell használni?

Vegyünk 3 evőkanál papaya pépet, 1 evőkanál mézet, 2 evőkanál dió pasztát és egy kis csipet kurkumaport. Keverje össze az összes összetevőt egy tálban, és vigye fel ezt a pasztát az arcára. Hagyja ott 15 percig, mossa le az arcát és szárítsa meg. Próbálja meg ezt hetente egyszer megtenni a legjobb eredmény elérése érdekében.

Miért működik ez:

A papaya gazdag papainban, amely megfiatalítja a bőrt és eltávolítja az elhalt sejteket. A diópor és más összetevők megakadályozzák a bőr fertőzését és természetes ragyogást kölcsönöznek.

Vigyázat:

Ne használja, ha allergiás a dióra vagy bármely összetevőjére.

Előnyök:

Ez az arcpakolás egyenletes tónust kölcsönöz a bőrnek és javítja annak megjelenését.

Arcfényhez diót használhat. Mindezek az arcpakolások nagyon hatékonyak és könnyen elkészíthetők. Mentesek a mellékhatásoktól is. Az összes anyagot csak otthonról szerezheti be, így ez biztosan hatékony és mindig hasznos lesz a bőrének.