14 legjobb Pookalam Rangoli dizájn az Onam számára 2021 -ben!

A Pookalam tervek fő indiái Dél -Indiából származnak, és így az ünnepség árnyalatait is hordozza. A Pookalam -ot általában olyan alkalmakkor tervezik, mint az Onam, és mindegyiket a legnagyobb tökéletességgel díszítették és tervezték. Minden ilyen Rangoli -dizájn magában hordozza a maga egyediségét és gazdagságát, és varázsát adja a helynek, amikor kifogástalanul elkészült.

Színes Pookalam Rangoli minták az Onam 2021 -hez:

Az alábbiakban bemutatunk néhány exkluzív pookalam Rangoli mintát, amelyek mindegyike feltűnő:

1. Narancssárga és különböző sárga árnyalatok:

Narancssárga és különböző sárga árnyalatok

Ez a pookalam design hatalmas gazdagsággal és lélegzetelállító befejezéssel rendelkezik. A Rangoli élénk színeket képvisel, és a nők szeretnek ilyen formatervezést készíteni, különösen az Onam fesztivál idején. Kis diyákat helyeztek el a pookalam külső határain, ami nagyobb fényerőt kölcsönöz a dizájnnak. A narancs és a sárga különböző árnyalatainak gyönyörű kombinációját használták, hogy a Rangoli lenyűgöző legyen.

2. Kör alakú Pookalam Design:

Kör alakú Pookalam Design

Ez a Rangoli Design három kör alakú szegélyt tartalmaz, amelyeket kifogástalanul terveztek különböző színekkel. Az árnyékolást gyönyörűen elvégezték, és különféle virágszirmokat használtak a Rangoli díszítésére. Ez a Rangoli design bársonyos tapintású, a benne használt puha virágszirmok miatt.

3. Háromszög/négyzet alakú szegélyek belül:

Háromszögletes/négyzet alakú szegélyek belül

Ez a pookalam Rangoli kialakítás kör alakú külső szegélyből és háromszög/négyzet alakú szegélyekből áll. Virágot és Rangoli port is tartalmaz a dekorációhoz, és a kombináció segít abban, hogy a pookalam pazar és magával ragadó legyen. A sárga, a narancssárga és a zöld az elsődleges színek, valamint a fehér és mályvaszín, amelyeket középen használnak.

4. Hosszú Diya állvány a központban:

Hosszú Diya állvány a központban

Ennek a pookalam kialakításnak a középpontjában egy hosszú diya állványt helyeztek el, és virágokat használtak a Rangoli díszítésére. Számos örvényt rajzoltak a középpontba, amelyek végül körkörös mozgást végeztek, majd a diyát ezt követően helyezték el. Az örvények közötti réseket más kialakítással töltötték fel.

5. Négy U alakú minta:

Négy U alakú minta

Ez a Rangoli egyszerű, de elegáns, és a dekorációt úgy végezték el, hogy mélynek és nehéznek tűnjön. A kezdők kipróbálhatják ezt a dizájnt, és minden kétséget kizáróan végül tökéletesen elkészítik ezt a pookalamot. Négy U alakú mintát rajzoltak, és a narancs, a sárga, a zöld és a mályva egyszerű kombinációját használták.

6. A dobozok, háromszögek és nyolcszög szegélyek:

A dobozok, háromszögek és nyolcszög szegélyek

Rendkívül lenyűgöző és elbűvölő, és maximális tökéletességet igényel ahhoz, hogy kiemelkedően nézzen ki. A dobozok, háromszögek és nyolcszög szegélyek éles és egyedi megjelenést kölcsönöznek, miközben a használt színkombináció is jól kijön egymással. Az élénk és mély színek bölcs kombinációja kontrasztot és vonzerőt kölcsönöz ennek a pookalam Rangoli dizájnnak.

7. Egyszerű szabadkézi tervezés:

Egyszerű szabadkézi kialakítás

Ez egy nagyon egyszerű kivitel, és szabadkézzel is rajzolható. Alkalmas kezdőknek, akik egyszerű, de vonzó Rangolira vágynak. Ebben a pookalamban több kör található (a pont kivételével), mindegyik eltérő szélességű és színű. Ez a kialakítás Rangoli porok vagy különböző színű magvak felhasználásával is elkészíthető.

8. Lord Ganesh a központban:

Lord Ganesh a központban

Lord Ganesh lenyűgöző rajza készült ennek a pookalam tervezésnek a középpontjában. A Lord Ganesh -t kifogástalanul fehér Rangoli por felhasználásával tervezték, míg körülötte más mintát használtak. A sziromszerű vonásokat a belső körön kívül rajzolták meg, így az egész belső tér gyönyörű virágnak tűnik.

9. Szimmetrikus minta:

Szimmetrikus minta

Ez a Rangoli design szimmetrikus mintát követ, amelyet egy kicsit nehéz követni. Világos színeket használtak a belső terek kitöltésére, míg a szegélyeket olyan mély színek töltötték fel, mint a fekete és a zöld. A kis virágszerű kialakítás közepén fehér és sárga színű szirmokkal készült.

10. Rózsaszín lótusz a központban:

Rózsaszín lótusz a központban

Ez egy kizárólag virág alapú pookalam, amely öt különböző virágot tartalmaz. Hatalmas rózsaszín lótusz van a közepén, különböző színű virágokkal és összeolvadva kört alkot. A virágok teljes összeállítása bájosnak és fényűzőnek tűnik, és ez a pookalam is könnyen elkészíthető. Ennek a formatervezésnek azonban csak friss virágokat kell tartalmaznia, hogy megőrizze eleganciáját.

11. Lord Krishna Pookalam Design:

Lord Krishna Pookalam Design

Krisna nagy alakját a Rangoli por segítségével rajzolták meg, míg a szegélyek és a külső kialakítás számtalan virág felhasználásával készült. Ez a pookalam nagy helyet igényel ahhoz, hogy kifogástalanul megtervezett legyen. Továbbá egy virágos Rangolit terveztek a fő pookalam mellett, és egy diya állványt helyeztek el a közepén. A Rangoli virágmintát tartalmaz narancs és sárga színek kombinációjával.

12. Diya Pookalam Rangoli Design:

Diya Pookalam Rangoli Design

Ez a dizájn egy Diyát tartalmaz, amelyet virágok díszítenek. Három kört rajzoltak ki, amelyek mindegyike más mintát tartalmaz, amely kitölti az egész kört. Sárga, narancssárga, piros, fehér és rózsaszín a néhány színes virág, amelyeket ebben a pookalamban használnak. A központot úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy szikra, amely közvetve úgy tűnik, sugárzik a Diya -ból.

13. Gyönyörű Om Rangoli az Onam számára:

Gyönyörű Om Rangoli az Onam számára

Az „Aum” egy nagyon spirituális és szent szó/szimbólum. Hatalmas jelentősége és jelentősége van, ezért az emberek a pookalamokban használják, így szerencsét és békét hoz. Ezt a Rangolit minden kezdő könnyen megtervezheti, és kizárólag virágokból áll. Az „Aum” -ot körbe írták, és nagyon szépen rajzolták lila virágokkal.

14. Nők 8 különböző pozícióban:

Nők 8 különböző helyzetben

Ez egy nagyon nehéz kivitel, amely egy hölgyből áll, nyolc különböző pozícióban. Mind a nyolc hölgy máshol néz szembe, és mindegyikük tökéletesen meg van rajzolva, ami ugyanazt a hölgyet jelenti más testtartással. Bár ez a pookalam hatalmas kemény munkával jár, az eredmény valóban dicséretes és érdemes megnézni. Az egész munkát körbevették, miközben a központban lévő kialakítás ismét elbűvölő. Az egész mű exkluzív, amely önmagáért beszél, és kizárólagossága a kiválóság új szintjére emeli.