5 lenyűgöző 14 pontos Rangoli minták képekkel

A rangoli indikáció fő kulcsa az Üdvözli a vendégeket; A rangoli pozitív hatással van Laxmi istennő fogadására. Az indiai faluban minden kora reggel a nők szeretnek rangolit rajzolni a ház kapuja közelében. Indiában minden államban mindenkinek megvan a választott kultúrája, és másfajta anyagok használata rangoliban jól bemutathatja kultúráját. A 14 pontos rangoli minták nagyszerűek bármilyen alkalomra vagy fesztiválra. 14 pont rangoli hasznosítható gyönyörű alkotásunk szerint.

A legjobb 14 pontos Rangoli minták képekkel:

Itt van a top 14 14 pont rangoli, próbáld ki ezeket a rangoli mintákat a helyeden, másoktól kapod a legjobb elismerést.

1. 14 x 14 Rangoli:

14 x 14 Rangoli

Kevés mintának van szüksége egyszerű lapos térre, vagy kevés terv nagyon vonzó kis térben is, amikor fesztiváljainkra vagy bármilyen alkalomra fényes, de egyszerű dizájnt próbálunk készíteni, akkor 14 pontból álló rangoli design jó ötlet lesz. Tegyük fel, hogy ha kis területe van, és ha nem szakértő szintű tervező a rangoli mintában, akkor a görbék és a párhuzamos vonalak használatával fényes rangolit kaphat az elképzelései szerint. Próbálja ki ezt a formatervezést fehér színű sötét homokkal és más színnel az üres helyek kitöltésére. A 14 x 14 pont teljes négyzet alakú kört eredményezhet, és középen, ha párhuzamos vonalakat vagy görbéket kezd készíteni, akkor kreativitásával befejezheti ezt a tervezést. Használjon más színt a terek kitöltéséhez, és hozzon létre egyensúlyt a tervezésben.

2. Különleges fesztivál 14 pont Kolam Rangoli:

Fesztivál Különleges 14 Dots Kolam Rangoli

Többnyire a „kalash” és a „díva” a leginkább mérhető rész a fesztiválokon, akkor miért ne használhatnánk ezt az ötletet a rangoliba. Ha hagyományos rangoli dizájnt keres, akkor ez az egy design jó ötlet lesz, és csak az ujjait kell megfelelően használni a görbék és vonalak készítéséhez. Helyezzen el 14 pontot és 14 sort, hogy kipróbálja ezt a dizájnt, kezdje a közepétől, és tervezzen négy díva gyönyörű íveit. Amikor befejezi ezt a tervezést, Kalash edényeket készíthet a rangoli sarkán. Használja a megfelelő ujjait a megfelelő vonalak készítéséhez. Ez a dizájn biztosan felkeltheti a nézők figyelmét.

3. Színes Rangoli minta:

Színes Rangoli minta

Ez 14–14 pontos rangoli, amely alapszintű kezdő szintű tervezés, amely segít a minta kevesebb elkészítésében. Ez a 14 pontos rangoli kék és bársony színek felhasználásával készült. Ezt a mintát rajzolhatja sík felületre az ajtó előtt, majd fehér színű homokot kaphat, hogy vastag mintát készítsen rajta. Csak párhuzamos vonalak használatával készítheti el ezt a kialakítást. Készítsen négyzetet a közepére, majd minden pontból csak vonalakat rajzolhat a terv szerint. Kezdje el a csillag minden sarkát és közepét, ahol négyzeteket rajzolhat, a szín elérhetősége szerint kitöltheti a mezőket. A kék és a bársony jó választás lesz ehhez a kialakításhoz.

4. Egyszerű és könnyű virág 14 pont Rangoli:

Egyszerű és könnyű virág 14 pont Rangoli

Kevés rangolis a legjobb a napi rutinhoz az ajtóban; kipróbálhat néhány egyszerű mintát 14 pontra. Ez jó választás lesz a rangoli rendszeres művészetéhez. Ez egyszerű, de meglehetősen könnyű rangoli mintát készíteni, ha kezdő vagy és készen áll a rangoli elvégzésére szabadidejében, majd virágmintákat szerezzen az elején. Nincs szükség további erőfeszítésekre, csak helyezzen egyenesen 14 pontot, és igényeinek megfelelően hozzáadhat vagy kevesebb pontot. Ha elkészíti az egyetlen virágot, és különböző színeket tölt be benne, akkor a lehető legjobban kinézhet az ajtón. Ez egy chukki típusú rangoli is.

5. 14 Pulli kolam:

14 Pulli kolam

Kevés rangoli mintát könnyű elkészíteni, és néhánynak több időre van szüksége a tervezés elkészítéséhez ötleteink és kreativitásunk szerint, szerezze be kedvenc mintáját és színét, hogy bármilyen alkalomra különleges kolam rangolit készítsen. Ez a kialakítás történhet színes liszttel, az anyag rendelkezésre állása szerint rajzolhat. Ez a design meghatározza India hagyományait, és ez a fajta design többnyire Gujaratban és Maharashtrában is készült. Virágok és levélminták készítése jó ötlet lesz bele. A 14 négyzet alakú mozgást alkalmazó rangoli biztosan jó megjelenést kölcsönöz a ház bejáratának.

Ha nagy rangolit szeretne készíteni megfelelő módon, akkor 14 pont jó ötlet nagy térfigyeléssel. Ha több anyagot, például lisztet, homokot és színes rizst használ, a legjobb tapintást nyújthatja a rangoli számára, 14 pont lesz a legjobb ötlet, hogy lenyűgözze vendégeit vagy rokonait.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80