9 Alle tiders foretrukne tegneserie Rangoli -designs med billeder!

Rangoli er en traditionel indisk folkekunstform. Men med alle de ændringer, der kommer i traditioner, har rangoli -designs også gennemgået en transformation! Vi holder os ikke længere til bare blomstermønstre, dyr eller hellige ord og abstrakte mønstre. Rangoli -skabernes dygtighed er eskaleret, så de nu bruger de fine pulvere til at skildre scener fra Lord Krishnas liv, hele former for andre guder og billeder af de tegnefilm, de elsker! Disse tegneserie rangolis er mere komplicerede end de traditionelle former og ser søde og attraktive ud. Men de mangler den traditionelle skønhed i de abstrakte designs.

9 bedste tegneserie Rangoli -designs med billeder:

Her er en liste over de bedste tegneserie rangoli designs med fotos til dig, der er meget attraktive og lokkende både børn og voksne.

1. Daisy Duck Cartoon Rangoli Design:

Daisy Duck Cartoon Rangoli Design

En af de mest berømte tegnefilm i sin æra er Walt Disneys skabte Mickey Mouse -familie. Et af nøglemedlemmerne i denne familie var daisy duck, Donald ands kæreste. Med sine smukke buer, swishy hale og et bredt næb ser hun sød ud som nogensinde.

2. Tom og Jerry Cartoon Rangoli Designs:

Tom og Jerry Cartoon Rangoli Designs

Hvem har ikke hørt om Tom og Jerry og deres eskapader! Dette er en tegneserie, der har været der fra vores forældres tid og stadig ikke har mistet sin charme. En stille tegneserie med bare musikken og Tom og Jerrys udtryk for at formidle dens dialoger, denne tegneserie er morsom og en stor favorit blandt mange over hele verden! Et rangoli -design med tom og jerry i ser godt ud til nytårsfest!

3. Dora The Explorer Rangoli Design:

Dora The Explorer Rangoli Design

Dora, opdagelsesrejsende, er en børnefilm, der sendes i nickelodeon. Selv dem, der ikke har set denne tegneserie, har helt sikkert hørt om den. Dora er en lærerig serie, og børnene ser ud til at elske hende på trods af, at hun bare prøver at lære dem ting. Dora rangolis er lettere at lave i forhold til de andre tegneseriefigurer.

4. Shin Chan Cartoon Rangoli Designs:

Shin Chan tegneserie Rangoli designs

Shin-chan er en japansk tegneserie, der er den nye favorit blandt børn. Det er blevet forbudt og genindført i landet mange gange. Det er også blevet forbudt i masser af husstande! Selvom det er ekstremt sødt, er der ingen tvivl om, at shin chans frække karakter har en negativ effekt på børnene. Shin chans karakter er igen enklere og lettere at lave. Shin-chan rangolis ser sød ud og undlader aldrig at tiltrække børns opmærksomhed. Dette er et meget perfekt tegneserie rangoli -design til tillykke med fødselsdagen.

5. Tegneserie Chota Bheem Rangoli Kolam:

Tegnefilm Chota Bheem Rangoli Kolam

Chota bheem er en skildring af den legendariske bheem fra de indiske epos. Bheem var kendt for den brutale styrke i sine muskler såvel som styrken i hans karakter. Bheem er elsket af alle børn, der ser det, og ville derfor være et glimrende emne for en rangoli. Dette er frihånds tegneserie rangoli kolam design med lyse farver.

6. Nye Mickey Cartoon Rangoli -designs:

Nye Mickey Cartoon Rangoli -designs

Mickey Mouse er Walt Disneys bedste skabelse! Mikke mus er berømt ikke bare på et bestemt kontinent, men over hele kloden. Hvem har ikke hørt om Mickey Mouse? Så selvom Mickey ville være et glimrende emne til en rangoli, er det også et, der vil blive valgt af mange.

7. Let tegneserie Angry Birds Rangolis:

Let tegneserie Angry Birds Rangolis

‘Angry Birds’ er et arkadespil, der har taget hele tegneserie- og børns computerspilverden i en hvirvelvind. Hvert barn har nu spillet dette spil i mindst et par timer. T -shirts, blyantkasser, blyanter, penne og andre varer er efterspurgte overalt. Disse billeder er søde, og deres attraktive farver gør dem til perfekte motiver til rangoli -designs! Selvom du skal advares, er de ikke så lette at lave, som de ser ud.

8. Abstrakt tegneserie Rangolis:

Abstrakt tegneserie Rangolis

Cartoon rangoli -designs kan også bruges til at formidle dybere budskaber! De behøver ikke bare at inkludere berømte tegneseriefigurer. De kan være simple karikaturer, symboler på enhed, fred og så videre. Du kan lave denne type tegneserie rangoli -design til Diwali.

9. Cute Cartoon Dog Rangoli:

Sød tegneseriehund Rangoli

Hunde er menneskers bedste venner, og de fleste børn elsker dem. Selv dem, der er bange, er enige om, at billederne er søde. Dette design er enkelt og alligevel slet ikke let at lave!