9 Bedste Butterfly Rangoli -designs

Rangolis er de farverige designs, der er lavet til særlige lejligheder eller festivaler. Det er ikke kun en dekoration, men er også en form for indisk kunst, og det har en helt særlig position i hinduistiske ‘pujas’. De indeholder forskellige slags designs, mønstre og stilarter. Sommerfugle er også tegnet på rangolis. De ser farverige ud og får Rangolis til at se lysere ud.

1. Single Big Butterfly Rangoli Design:

Single Big Butterfly Rangoli Design

På billedet ovenfor kan vi se en stor sommerfugl rangoli. Rangoli er selve sommerfuglen, og den har ikke brugt nogen anden form for design. Den hvide maling er blevet brugt til at lave Rangoli’s yderkant. Sommerfuglens vinge har været meget farverigt, den har fået lyserød til basen, og designene på sommerfuglen indeholder også farverne blå, grøn og gul.

2. Stiplede linjer Butterfly Rangoli Design:

Stiplede linjer Butterfly Rangoli Design

Et rektangulært område var dækket af stiplede linjer. Disse stiplede linjer har hjulpet kunstneren med at tegne denne særlige rangoli. Kunstneren havde forbundet de stiplede linjer sammen og lavet en kantet form af en sommerfugl og ikke som det sædvanlige mønster. Kantlinjen er udført med hvid, og derefter var der lagt et lag sort. Blå, pink, rød, gul og brun er blevet brugt i interiøret.

3. Forskellig form af Butterfly Rangoli:

Forskellig form af Butterfly Rangoli

Vi ser to forskellige designs lavet i en bestemt form af sommerfugl rangoli. Skitsen, der er set til venstre, har form som en sommerfugl udadtil, men den er fuld af rangoli -designs og mønstre på indersiden. Billedets højre side har en lignende form som den venstre. Det er den farvede rangoli, hvor alle de fine designs ikke er blevet vist, men den er smukt farvet med forskelle i nuancer, der spænder fra lys til mørk.

4. Simple Butterfly Rangoli Design:

Simpelt Butterfly Rangoli -design

Denne rangoli er blevet udført med en kant, der er i sandalfarve og derefter efterfulgt af tykke kanter af gul og sort. På indersiden har vi mauve, gul og hvid, hvilket får sommerfuglens vinger til at se farverige ud.

5. Pretty Butterfly Rangoli Design:

Smuk Butterfly Rangoli Design

Her har vi en meget smuk sommerfugl rangoli. Det har først været omkranset med hvid rangolimaling og derefter skraveret med forskellige grønne nuancer. Der bruges mindst 3 forskellige grønne nuancer, en mørk nuance, en lys nuance og en, der virker gulgrøn. De tre farver er smukt blandet, og der er to cirkulære mønstre på vingerne, der får det til at se smukkere ud.

6. Sommerfugl Kolam Rangoli:

Sommerfugl Kolam Rangoli

Her har vi en stor rangoli, som har en grøn og gul blomst i midten, og den er omgivet af sommerfugle overalt. Sommerfuglene er tegnet med hvid kontur, og derefter har de været farvet i forskellige farver som himmelblå, lyserød, blå, brun, violet og indigo.

7. Rangoli Design omgivet af sommerfugle:

Rangoli Design omgivet af sommerfugle

En brun sekskant kantet med rød har en gul farve i midten. Det har været omgivet af sommerfugldesign på alle de seks sider, og de har været farvet i seks forskellige farver himmelblå, orange, pink, blå, lilla og grøn.

8. Farverige Butterfly Rangoli -designs:

Farverige Butterfly Rangoli designs

På billedet ovenfor ser vi en stor og farverig rangoli. Den har cirkler lavet i lag, og den har dominans af blå sammen med andre farver som gul, pink, grøn, rød, violet osv. Det tredje lag i rangoli er fuld af sommerfugle tegnet i lyserødt og gult og resten af ​​det indeholder blomster i forskellige former.

9. Unik Butterfly Rangoli med blomster:

Unik sommerfugl Rangoli med blomster

Vi har en unik butterfly rangoli på billedet ovenfor. Det er blevet gjort med kronblade af blomster og blade. Den grønne bund har kronblade af morgenfrue, der gør sommerfuglens vinger efterfulgt af røde og hvide blomster, der gør kroppen.