9 bedste håndlavede Rangoli designs og mønstre

Rangoli er en væsentlig kunstform, der har været praktiseret i Indien i flere årtier. De er relateret til den hinduistiske religion og under festivaler; du finder dem lavet ved indgangen til huset eller stedet for begivenheden. De afspejler ikke bare landets kunstneriske færdigheder, men står også som en afspejling af skikke og traditioner. Rangoli er håndlavet det meste af tiden, og hvis du leder efter nogle forslag, har vi listet de ni bedste til dig i de følgende afsnit.

Enkle håndlavede Rangoli -designs:

Her er de mest populære håndlavede rangoli designs med billeder.

1. Betagende håndlavet Rangoli -design:

Betagende håndlavet Rangoli -design

For at skabe det fascinerende håndlavede Rangoli -design er alt du skal bruge nogle lyse farver, roser og hjælp fra en senior. Opret enkle og traditionelle mønstre, og fyld designs med unikke farver. Omgiv den med plastikroser, da det får din simple rangoli til at se mere livlig og sjov ud. Designet er perfekt til enhver lejlighed

2. Moderne håndlavet Rangoli -design:

Moderne håndlavet Rangoli -design

Dit Rangoli -design kan være moderne, hvis du bruger nye mønstre og stilarter og fremhæver det med noget glimrende glitter. Brug smukke farver, og sørg for at bruge nok plads til at skabe et mesterværk. Hvis du håber på at skabe noget til en Rangoli -konkurrence, er det bestemt det, du skal bruge.

3. Enkelt håndlavet Rangoli -design:

Enkelt håndlavet Rangoli -design

Du behøver ikke altid at bruge smarte og overdådige mønstre for at få dit Rangoli til at se specielt ud, du kan også bruge et enkelt blomstermønster og få det til at se lige så vidunderligt ud som resten. Brug lyse farver som pink og lilla, og tilføj nogle smukke grønne blade omkring det. Du kan også placere nogle Diyas for at fremhæve dens skønhed.

4. Enkel Ganesha håndlavet Rangoli:

Enkel Ganesha håndlavet Rangoli

Din håndlavede Rangolis kan tage enhver form eller mønster. Du kan endda oprette et billede af Lord Ganesha for at få det til at se lovende ud. Lav en veldefineret cirkel, og lav et lille billede af Ganesha. Sæt et Om -tegn i midten for at fremhæve dens charme og skønhed. Denne vil helt sikkert bringe dig komplimenter.

5. Lilla håndlavet Rangoli:

Lilla håndlavet Rangoli

Du kan lave et attraktivt Rangoli -design ved at bruge lilla farve. Lav en cirkel med en ensfarvet lilla farve og tegn flotte mønstre. Hvid er den bedste farve, du kan bruge til denne. I midten kan du lave nogle flere mønstre. Dette vil helt sikkert få din Rangoli til at se markant og autentisk ud.

6. Professionelt lavet håndlavet Rangoli -design:

Professionelt lavet håndlavet Rangoli -design

En håndlavet Rangoli, der er blevet skabt under opsyn af en ekspert, ser garanteret fancy og ekstravagant ud. Det vil helt sikkert stjæle showet og bringe dig et stort antal komplimenter. Brug et stort antal mønstre, og sørg for, at du bruger den rigtige slags farver, fordi den forkerte type farver kan ødelægge din Rangoli.

7. Gudinde Lakshmi Håndlavet Rangoli Design:

Gudinde Lakshmi Håndlavet Rangoli Design

Under den næste Lakshmi Puja kan du oprette et smukt Rangoli -design ved hjælp af billedet af denne dyrebare gudinde ved at omgive hende med elegante elefanter. Du kan også tilføje Diyas siderne for at få det til at se endnu mere attraktivt ud. Sørg for at få gudinden til at sidde på en lotus, da dette vil forbedre Rangolis skønhed.

8. Rød og hvid håndlavet Rangoli:

Rød og hvid håndlavet Rangoli

Det røde og hvide håndlavede Rangoli -design er velegnet til enhver lejlighed og kan laves ved hjælp af enkle mønstre, designs og farver. Det kræver ikke meget plads og kan oprettes uden større besvær.

9. Diwali håndlavet Rangoli -design:

Diwali håndlavet Rangoli design

Diwali håndlavede Rangoli bruger forskellige farver og et attraktivt mønster.