9 Bedste Kundan Rangoli designs og mønstre med billeder

Rangoli er en dekorativ folkekunst i Indien for evigt har prydet gulvene i hinduernes hjem og gårde under festivaler, ægteskaber og andre festlige lejligheder i deres urokkelige stil og designteknikker. Den nylige fortid har imidlertid set traditionel rangolis udvikle sig til nyere former, der har løftet sit udseende til en højere dimension.

Kundan rangolis er de nyeste inden for denne kunstneriske innovation. Disse rangolis er lavet af rhinestones, perler, plastikperler og andre prydstykker og kan udføres i enhver form eller størrelse og se prangende ud, uanset om det er på væggen eller gulvet i dit hus. Hver rangoli lavet af kundans har sin egen skønhed og charme. Tag et kig herunder for at se vores top 9 designs.

1. Teardrop -formet Kundan Rangoli:

Teardrop -formet Kundan Rangoli

Denne dråbeformede Kundan rangoli er et klassisk eksempel på, hvordan det enkleste kan virke ærefrygtindgydende. Dråben er smukt defineret af en indre foring af små perler, der er omgivet af små gyldne perler, mens de brune farvede rhinsten formet til et blad og en blomst afværger hele looket.

2. Cirkulært Kundan Rangoli Design:

Cirkulært Kundan Rangoli Design

Dette cirkulære design lagdelt med udsmykkede røde sten, små gyldne perler og kontrast af guld, grønne og røde stensekvenser er ren skønhed. Dens bejeweled look gør den velegnet til særlige lejligheder, mens den også ville lave en spektakulær væghængning.

3. Traditionel Kundan Rangoli:

Traditionel Kundan Rangoli

Den flamboyante stil i denne Kundan rangoli har alle muligheder for et traditionelt rangoli -design. For ikke at snyde sig ved sit detaljerede udseende, er det mangoformede design lavet af røde papirstik, der er limet på en cirkulær bund. Det er blevet skitseret med hvide perler og yderligere pyntet med rhinestones i midten. Tre ringe med kontrastfarvede rhinsten fra midtersektionen omkranset af guldfarvede perler og kronprinsen er en oplyst lampe, der giver den et festligt look.

4. Blue Stones Kundan Rangoli:

Blue Stones Kundan Rangoli

Hvis blå er dit farvetema, så vil denne Kundan rangoli helt sikkert fange dit blik. Næsten alt er blevet smukt designet med blå rhinestones med hvide perler, der bruges til det ydre og indre for. De større rhinestones i den midterste cirkulære sektion skiller sig ud i bemærkelsesværdig kontrast til de mindre blå sten, mens de røde og grønne dråber med et gyldent præg er en fin tilføjelse til dette udsøgte prydstykke.

5. Pink Stones Leaf Rangoli:

Pink Stones Leaf Rangoli

Brugen af ​​lyserøde sten er et overdådigt valg til dette blomsterdesign. Mest bemærkelsesværdigt er, hvordan enden af ​​det bladformede mønster krummer udad for at danne det indre blomstformede design. De minimale gyldne perler, der danner konturerne, tilføjer et strejf af elegance til et storslået look, der er komplet med de dekorative blå og grønne rhinestone -stykker.

6. Hjerteformet Kundan Rangoli:

Hjerteformet Kundan Rangoli

Denne hjerteformede rangoli er en perfekt udsmykning til en indgang eller et puja-værelse under en festlig lejlighed. Hjerterne designet af blå plastikperler er defineret af guldfarvede perler for ekstra effekt, men den særprægede funktion er det indre arbejde udført med de samme plastikperler i turkisblå og røde rhinestones.

7. Swastik -formet Kundan Rangolis:

Swastik -formet Kundan Rangolis

Hakekorsformet rangolis, når den er færdig med Kundans, er et indbydende syn. Besat med lavendelsten, hvide perler, lyserøde og grønne rhinestones og guldfarvede perler, er dette design ganske unikt i sine enkle detaljer og ville se usædvanligt ud som et vægstykke.

8. Diya Kundan Rangoli:

Diya Kundan Rangoli

Denne Diya -inspirerede Kundan rangoli er ideel at dekorere dit hjem med på Diwali. Brugen af ​​lyserøde og turkise rhinsten til flammen sidder godt mod rammen af ​​Diya’erne designet med blå og lyserøde metalliske perler med turkisblå plastperler, der grænser op til det indre afsnit. Som sædvanlig tilføjer den gyldne perleramme prikken over i’et til et storslået stykke arbejde.

9. Seneste Kundan Rangoli:

Seneste Kundan Rangoli

Designet på akrylglas, er denne mangoformede Kundan rangoli lavet med grønne og gule rhinestones slående i stil og udseende. Den bedste del ved det er, at det er en multifunktionel Kundan rangoli, som du kan bruge som et gulvstykke, et midterbord i bordet eller til andre dekorative formål, som du finder passende.