9 Bedste Line Rangoli designs og mønstre!

Line rangoli designs er dybest set grundlinjen eller grænsen, der skal tegnes på den indledende fase for at lave enhver form rangoli. Rangoli -designs skal tegnes ved hjælp af en basisfarve eller kridt for at finde ud af, hvilket område der skal fyldes med hvilken farve, og hvordan man får det til at se anderledes ud end alle de normale rangoli -mønstre.

1. Line Rangoli -designs ved at tegne kridt:

Line Rangoli Designs ved at tegne kridt

På billedet ovenfor ser vi, at en person først har tegnet en cirkel. Han har opdelt cirklen i forskellige diametre og radius. Nu tager han kridt og tegner streger på indersiden for at lave forskellige designs efter hans ønsker om at få hans kunst til at ligne. Han har tegnet blomster og kronblade og en cirkulær form i den ekstreme kerne.

2. Border Line Rangoli Design:

Border Line Rangoli Design

Billedet ovenfor viser kantlinje tegnet med gult i den indledende fase. Nu bliver det let at fylde farver, fordi omridset er tegnet, og dine farver ikke tilfældigt kan udtrykkes. De gule kanter er dækket af vermilion, hvid, grøn og blå. Kernen er igen lavet af en gul sekskant.

3. Line Rangoli -designs ved hjælp af sort -hvide farver:

Line Rangoli -designs i sort -hvide farver

Dette er et meget smukt udseende design lavet i en klar sort bundfarve og derefter tilføjet med hvid farve til designene. Linjerne er blevet meget perfekt tegnet, og det er lettere at bruge en pensel eller kridt til at lave disse mere end pulver, du bare spreder med dine hænder.

4. Line Rangoli Design med Lyseblå og hvid:

Line Rangoli Design med Lyseblå og Hvid

Den lyseste blå nuance er blevet brugt til at lave grænsen til rangoli. Det er så let, at det næsten ligner hvidt. Efter at de ydre linjer er trukket, er der to blå nuancer jævnt fordelt over og det også på en kontrastfuld kryds og tværs måde. Forskellen i nuancerne kan tages ud, og det får kunsten til at se endnu bedre ud.

5. Svært Line Rangoli Design:

Vanskeligt Line Rangoli Design

På den ene side ser designet ovenfor virkelig svært ud at tegne, og på den anden side ser det enormt smukt ud. En orange bund er blevet brugt, og derefter er den blevet tilføjet med hvide designs. Designene er udført med kridt eller en meget tynd rangoli pensel, der har gjort de mere små detaljer synlige og ikke får det til at se klodset ud.

6. Forskellige former for firkanter og ovaler:

Forskellige former for firkanter og ovaler

Vi kan se forskellige former for firkanter og ovaler i designet. Det er grundlæggende blevet fremstillet ved at forbinde firkanter med firkanter og få det til at ligne aflukker. Den ydre kant har været nede med brun, og der er brugt en gul nuance på de ovale former for at gøre designet lidt lyst. Disse ovaler er yderligere farvet brune i midten.

7. ‘Swastika’ -symbol:

Hakekors 'Symbol

‘Hakekorset’ er et helligt symbol for hinduer. Det er tegnet i midten og ledsages af forskellige streger af linjer på ydersiden. Disse linjer har taget former som en blomst, og det kan gøres ud af, at det blev tegnet i en kontinuerlig strømning. Der er fire kegler på designets hjørner, som gør designet komplet.

8. Subtil og sober Rangoli -design:

Subtil og sober Rangoli -design

Dette er et meget subtilt og nøgternt design lavet ved hjælp af en kridt. Dette er tegnet på fortovet, og det startede først med en firkantet form og derefter efterfulgt af oval på to sider af pladsen. Designet, der føres frem, rummer blomster, kronblade og blade, og de er tegnet ensartet. Der er en morgenfrue placeret i midten for at tilføje lidt farve.

9. Mønstre af Rangoli med hvid og pink:

Mønstre Af Rangoli Med Hvid Og Lyserød

Dette er et enormt rangoli -design ved hjælp af flydende kridtmateriale eller ‘Alpana’. Det er blevet meget professionelt blandet med forskellige former og mønstre af rangoli og kun udført med hvid og pink.