9 Bedste Tulsi Rangoli -designs

Tulsi eller Holy Basil er en hellig plante for hinduerne. De bruger det under deres ‘pujas’, og nogle gange tilbedes endda planterne af Tulsi. Rangolis er en etnisk del af festivaler for hinduerne. Begge begreber den hellige plante og rangoli blandes til tider sammen og kaldes ‘Tulsi Rangolis’.

1. Typisk Tulsi Rangoli -design:

tulsi rangoli

På billedet ovenfor har vi skitseret den typiske Tulsi Rangoli for at gøre det let for læserne at forstå, hvordan det gøres. Hvis du ser tættere på billedet, vil du kunne finde ud af, at det har et bestemt mønster, hvor det er tegnet. De skarpe kanter af blomstermønsteret har 4 diamantmønstre imellem dem og på toppen er der en blomst, hvor Tulsi -planten skal tegnes.

2. Tulsi Plant Rangoli:

Tulsi Plant Rangoli

Hinduerne har normalt et cementeret firkantet område, der er lavet for at plante deres Tulsi -planter. Dette gør dem lettere at udføre deres sædvanlige tilbedelse. Designet ovenfor viser os et sådant område, der har været afgrænset med brunt og hvidt, og på indersiden indeholder det ‘kolam’ -designs specielt til Tulsi Rangolis. På det øverste område kan vi se en plante af tulsi tegnet.

3. Farverigt Rangoli -design:

Farverigt Rangoli -design

Vi har en farverig rangoli ovenfor. Den vippede firkantede form var først tegnet med pink som bund, og derefter blev det efterfulgt af designet i midten. Vi har et grønt blomstermønster og et blåt og derefter et lyserødt mønster oveni det. Der er fire designs, der forbinder til fire sider, og de har igen tegnet røde blomstermønstre imellem.

4. Tulsi Rangoli for begyndere:

Tulsi Rangoli for begyndere

Her har vi en tegning af en Tulsi Rangoli, som er nyttig for begyndere eller ikke-professionelle til at gøre et godt stykke arbejde. Det eneste, de skal gøre, er at følge trinene i, hvordan rangoli er blevet til, og det er muligt, hvis de følger de stiplede linjer og ser, hvordan farverne er blevet brugt.

5. Forskellige Rangoli Design:

Forskelligt Rangoli -design

Dette på den anden side er en anden slags blanding af begrebet Tulsi og en rangoli sammen. Dette er en Tulsi -plante, der er til stede i nogens hus og tilbedes. Der er lavet fine designs omkring anlægget. Designene er alle udført i hvidt og er ret pæne.

6. Tulsi og Lord Krishna Rangoli:

Tulsi og Lord Krishna Rangoli

Vi ser en meget smuk rangoli ovenfor. Det er lavet i et rektangulært område med en kombination af to skinnende farver brun og blå til basen. Til venstre har vi tegnet et portræt af Lord Krishna, og til højre har vi et Tulsi -træ og lige over det har vi gudinde Tulsi, der har en krans i hånden, til at sætte rundt om Lord Krishna. Hele denne rangoli er blevet udført med glitrende rangoli -farver og er meget dygtigt udført.

7. Tulsi Rangoli med blade:

Tulsi Rangoli med blade

Hvid rangoli er blevet brugt meget fint til at lave de tværgående designs af karret på tulsi-planten. Det ser skinnende ud på grund af de specielle farver, der bruges, og plantens blade viser, at det er en Tulsi Rangoli.

8. Enkelt Tulsi Rangoli -design:

Enkelt Tulsi Rangoli -design

En ung dame ser ud til at tegne en Tulsi Rangoli midt på en vej. Hun har først tegnet motiverne i hvid kant og sætter derefter forskellige farver gul, rød, pink, blå osv. For at få hendes rangoli -design til at se farverigt ud.

9. Diwali Rangoli Design:

Diwali Rangoli Design

Vi ser en Diwali rangoli ovenfor. Det er blevet udført meget professionelt og blandet forskellige farver sammen. De har mønstre af Diwali -fyrværkeri, ‘diyas’ og designs tegnet på farverne blå, pink, grøn og rødbrun. I den ekstreme kerne ser vi Tulsi -planten tegnet.