9 különleges Rangoli dizájn az újévre 2021 -ben!

Ismét ez az évszak. 2020 hamarosan véget ér, és itt az ideje, hogy jól felszerelkezzen számos rangoli mintával, amelyek alkalmasak lehetnek a következő évre. Nem ismételheti meg ugyanazokat a dolgokat. Ezért valami újat kell kitalálnia, ami heves munka. Segítségére összeállítottuk az új év legjobb 9 rangoli mintájának listáját, amely a legjobb lesz erre a 2021 -re.

9 mesés újévi Rangoli tervek 2021 -re:

1. Páva Boldog Új Évet Rangoli Design:

Páva Boldog Új Évet Rangoli Design

Ez egy újabb csodálatos páva kialakítás, amelyet virágokkal tovább szépítenek. Itt először páva készül őrölt rizs felhasználásával, majd egy másik készül az előzővel szemben. Ez egy csodálatos rangoli, amely az új évek legjobbja lesz.

2. A hét körös Rangoli 2021 újévre:

Hét körös Rangoli 2021 újévre

Ez a rangoli design hét kör alakú, virágokkal körülvett kialakítású. Először is, egy kört rajzolunk a közepére őrölt por segítségével, majd ezt a kört körülvéve hat hasonló kört csinálunk. Ez az egyik legjobb rangoli dizájn valaha.

3. A virágos újévi Rangoli tervei 2021 -re:

Virágos újévi Rangoli Designs 2021 -re

Ez a gyönyörű virágos rangoli tökéletes lesz a jövő év kezdő ünnepségeire. Itt a virágok egy őrölt por segítségével készülnek, amelyet sötétbarna háttérre rajzoltak. Ez a barna háttér vonzóbbá teszi a rangoli dizájnt.

4. A Duck Rangoli Design a 2021 -es újévre:

Duck Rangoli Design a 2021 -es újévre

Ez a rangoli kialakítás elöl egy kacsa arcát mutatja. A rangoli design díszítésére szakadt virágokat használnak. Kiválóan használható kültéri rangoli kialakításhoz, és ideális lesz a következő új évben.

5. Egyszerű Rangoli minták újévre:

Egyszerű Rangoli Designs újévre

Az új év számos rangoli mintája közül ez a legegyszerűbb. A rangoli négyoldalas tervezési mintát tartalmaz, ahol a terv végét kör alakú rajzok díszítik. Bárki könnyen beleszeret ebbe a gyönyörű dizájnba. Nagyszerű választás lesz padlóinak díszítésére ezzel a fantasztikus rangoli dizájnnal az új évben.

6. A hagyományos újévi Rangoli minták:

Hagyományos újévi rangoli design

Mindig jobb a hagyományos utat választani. A rangoli kialakítása félköríves mintázatot mutat, amelyet tovább részleteznek az egyenes fehér hazugságok és más apró minták, amelyek csábítóvá teszik a rangolit.

7. A virágos Rangoli a 2021 -es újévre #2:

Virágos Rangoli 2021 újévre

Ez egy újabb virágos rangoli design. Ebben a motívumban a középső virágmintát sok apró virág veszi körül őrölt rizzsel. Ez a bonyolult virágos rangoli tökéletes lesz az új év következő alkalmaira.

8. A színes újévi Rangoli 2021:

Színes újévi Rangoli 2021

Ez az új év rangoli körkörös mintázatot mutat kontrasztos színekkel, ami ennek a dizájnnak a fő vonzereje

9. A hagyományos páva design újévre:

Hagyományos páva design újévre

Először is ez a félelmetes hagyományos páva kialakítású, amely márvány vagy mozaik padlón csodálatosnak tűnik. Itt az egész mintát először fehér anyaggal rajzolják meg, amely kiemeli a formatervezést. Ezt követően kék, sárga és fekete őrölt rizs színeket használnak a design szépítésére. Továbbá a fehér színt ismét használják a páva nyakának részletezésére.