9 legjobb Big Rangoli dizájn, amelyek nagy teret foglalnak el!

A Rangolis az indiai művészet egyik formája, amelyet élénk színekkel készítenek különböző alkalmakkor. Vannak, akik ezt a saját boldogságukért teszik, a házukban vagy a közösségeikben, és vannak, akik különösen ügyesek, és ezek ezt foglalkozásnak is tekintik. A nagy rangoli tervek meglehetősen időigényesek, és többnyire szakértők segítségével készülnek.

Gyönyörű Big Rangoli minták képekkel:

Ebben a cikkben különböző nagy rangoli mintákat kínálunk fényképekkel mindenféle ünnepséghez, akár családi rendezvényekhez, akár éves fesztiválokhoz.

1. Nagy Rangoli különböző színekkel:

Nagy Rangoli különböző színekkel

Láthatjuk, hogy egy hatalmas nyílt területet használnak a rangoli elkészítéséhez. Úgy tűnik, mint egy vásár, amely zsúfolásig megtelt emberekkel, és bizonyára elbűvölték őket, amikor látták ezt a gyönyörű művészetet. Eleinte óriási kör alakult ki, piros szegéllyel. Ezt követte a fehér, majd a sötétkék. A sötétkék szegély egységes mintákból áll, majd hasonlóan különböző színek és minták készültek a kör befejezéséhez.

2. Kör alakú Big Dot Rangoli Design:

Kör alakú nagy Rangoli Design

Ez egy hatalmas kör alakú terület, mint egy pont, amelyet egy ruhával borítottak be, hogy az emberek ne léphessenek be. Rangoli színekkel és fehér színű mintákkal festették. A rangoliban a kék dominál, és különböző árnyalatokat használtak. A szegély sárga, ezt követi a vermilion, majd a kék árnyalatai.

3. Félkör alakú nagy Rangoli:

Félkör alakú nagy Rangoli

Van fent egy félkör alakú rangoli, ami igazán színesnek és fényesnek tűnik. Ezt először az „alpana” -val vázolták fel. Az „Alpana” egy fehér kréta, amelyet vízzel hígítanak, majd a rangolisz körvonalait készítik. Tökéletes alapot alkotnak, és megkönnyítik a színek beilleszkedését. A szegélyek mind így készülnek, és a tervek között vörösesbarna, kék, zöld, sárga és vermilion.

4. Nagyon nagy Rangoli minták alkalmakra:

Nagy Rangoli Designs alkalmakra

Egy másik nagy rangoli készült a jó alkalomból. A körvonal lila, fehér mintákkal együtt, mint általában. Csak belülről úgy tűnik, hogy az egész terület tele van krómsárgával. Középen egy nagy négyzet található, félig kör alakú mintákkal körülvéve, és a minták teljes területe nagyon szépen díszített. Ez az egyik legcsodálatosabb nagy rangoli dizájn, gyönyörű színekkel és virágmintákkal Diwali számára.

5. Nehéz Big Rangoli színekkel:

Nehéz Big Rangoli színekkel

A fenti rangoli elég nehéznek tűnik az „alpana” -val végzett finom munkája miatt. A körvonalakat nagyon szépen megtervezték, majd különböző árnyalatú színekkel ötvözték, így olyanná váltak, mintha összeolvadnának egymással. A világosabb árnyalatokat kissé ápolatlanul helyezték el, hogy úgy nézzen ki, mint a fröccsenő színek.

6. Hiteles nagy méretű Rangoli minták:

Hiteles nagy méretű Rangoli minták

Ez egy egyszerű nagy rangoli kolam design. Az Alpana -t ismét felhasználták a rangoli hiteles terveinek elkészítéséhez, és két részből készültek. A köztes részt narancssárga, piros, fekete, lila, rózsaszín és zöld és kék árnyalattal színezték. A középső részt véletlenül összekeverték a színek, ami valójában szikrát ad a dizájnhoz. Ezeket a nagy méretű rangoli mintákat pöttyökkel is elkészítheti.

7. Diwali Big Rangoli Design:

Diwali Big Rangoli Design

Diwali egy nagyon fontos alkalom, ahol a rangoliszok egyre inkább szükségszerűvé válnak minden más alkalomhoz képest. Ez a nagy rangoli Diwali idején készült, amely egy istenséget ábrázol középen, és különböző színekkel és mintákkal van körülvéve, hatalmas területen.

8. Virág Rangoli Design pontok nélkül:

Virág Rangoli Design pontok nélkül

A virágok a rangolis közös formatervezése. A képen egy hatalmas rangoli van, amelyet élénk színekkel készítettek, és kör alakúak, két virágot rajzolva, egyiket a másikra. A szirmokat úgy tervezték, hogy szebbnek tűnjenek, és a rangoli meglehetősen szépen elkészült.

9. Átfedett Big Rangoli élénk színekkel:

Nagy Rangoli élénk színekkel

A középen lévő kör két további kör alakú mintát szül, amely úgy néz ki, mint egy ven diagram, és nagyon finoman festett „alpana” -val. Élénk színeket használtak, és az ilyen nehéz rangoli tiszta érintése professzionálisnak tűnik.