9 legjobb Tulsi Rangoli Designs

A tulsi vagy a szent bazsalikom a hinduk szent növénye. A „púdzsák” során használják, és néha még a tulsi növényeket is imádják. A Rangoli a hinduk fesztiváljainak etnikai része. Mind a szent növény, mind a rangoli fogalmát időnként összekeverik, és „Tulsi Rangolis” -nak nevezik.

1. Tipikus Tulsi Rangoli Design:

tulsi rangoli

A fenti képen a tipikus Tulsi Rangolit vázoljuk fel, hogy az olvasók könnyen megértsék, hogyan történik. Ha közelebb nézel a képhez, rájössz, hogy van egy bizonyos mintája, amelyre rajzolt. A virágos minta éles szélei között 4 gyémánt minta van, a tetejükön pedig egy virág, ahol a Tulsi növényt kell rajzolni.

2. Tulsi Plant Rangoli:

Tulsi Plant Rangoli

A hinduknak általában egy cementált négyzetterületük van, amelyet tulsi növényeik ültetésére készítettek. Ez megkönnyíti számukra a szokásos istentisztelet elvégzését. A fenti rajz egy ilyen területet mutat be, amelyet barna és fehér szegélyezett, és belülről a „kolam” mintákat tartalmazza, kifejezetten Tulsi Rangolis számára. A legfelső területen egy tulsi növényt láthatunk.

3. Színes Rangoli Design:

Színes Rangoli Design

Fent van egy színes rangoli. A megdöntött négyszögletes alakot először rózsaszínű alaprajz rajzolta, majd ezt követte a középen lévő kialakítás. Van egy zöld virágminta, és egy kék, majd egy rózsaszín minta. Négy kivitel van, amelyek négy oldalhoz csatlakoznak, és ismét piros virágminták vannak rajzolva közöttük.

4. Tulsi Rangoli kezdőknek:

Tulsi Rangoli kezdőknek

Itt van egy Tulsi Rangoli rajza, amely hasznos a kezdőknek vagy a nem profiknak, hogy jó munkát végezzenek. Mindössze annyit kell tennie, hogy követik a rangoli elkészítésének lépéseit, és ez lehetséges, ha követik a szaggatott vonalakat és megnézik, hogyan használták a színeket.

5. Különböző Rangoli Design:

Különböző Rangoli Design

A másik oldalon ez egy másfajta ötvözés a Tulsi és a rangoli fogalmával. Ez egy tulsi növény, amely jelen van valakinek a házában, és imádják. A növény körül finom tervek készültek. A tervek mind fehér színben készültek, és nagyon ügyesek.

6. Tulsi és Lord Krishna Rangoli:

Tulsi és Lord Krishna Rangoli

Fent egy nagyon szép rangolit látunk. Téglalap alakú területen készült, két fényes barna és kék szín kombinációjával. Bal oldalon az Úr Krisna portréja van rajzolva, jobbra pedig egy Tulsi fa, és közvetlenül fölötte van Tulsi istennő, akinek füzére van a kezében, hogy megkerülje az Úr Krisnát. Ez az egész rangoli csillogó rangoli színekkel készült, és nagyon ügyesen.

7. Tulsi Rangoli levelekkel:

Tulsi Rangoli levelekkel

A fehér rangolit nagyon finoman használták a tulsi növény kádjának keresztes keresztmetszetének elkészítéséhez. A különleges színek miatt fényesnek tűnik, és a növény levelei azt mutatják, hogy Tulsi Rangoli.

8. Egyszerű Tulsi Rangoli Design:

Egyszerű Tulsi Rangoli Design

Úgy tűnik, egy fiatal hölgy egy Tulsi Rangoli -t rajzol az út közepére. Először fehér szegéllyel rajzolta a mintákat, majd különböző színű sárga, piros, rózsaszín, kék stb..

9. Diwali Rangoli Design:

Diwali Rangoli Design

Fent egy Diwali rangolit látunk. Nagyon professzionálisan készült, különböző színeket ötvözve. Diwali petárdákat, „diyákat” és a kék, rózsaszín, zöld és barna színű mintákat rajzolnak. A szélső magban a Tulsi növényt rajzoljuk.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80