9 legjobb vonal Rangoli minták és minták!

A vonal rangoli formatervezés alapvetően az alapvonal vagy a határvonal, amelyet a kezdeti szakaszban kell megrajzolni, hogy bármilyen formájú rangolit készítsen. A Rangoli mintákat egy alapszín vagy kréta segítségével kell megrajzolni, hogy kitaláljuk, melyik területet milyen színnel töltjük fel, és hogyan tegyük mássá a szokásos rangoli mintáktól.

1. Line Rangoli Designs by Drawing Kréta:

Line Rangoli Designs by Drawing Kréta

A fenti képen azt látjuk, hogy egy személy először kört rajzolt. A kört különböző átmérőkre és sugarokra osztotta fel. Most krétát vesz, és vonalakat rajzol a belső oldalára, hogy különböző terveket készítsen a vágyainak megfelelően, hogy a művészetét úgy nézze ki. Virágokat és szirmokat rajzolt, és kör alakot rajzolt a szélső magba.

2. Határvonal Rangoli Design:

Határvonal Rangoli Design

A fenti képen a kezdeti szakaszban sárgával húzott határvonal látható. Most a színek feltöltése egyszerűvé válik, mert a körvonala megrajzolódik, és a színeit nem lehet véletlenül elhelyezni. A sárga szegélyeket vermilion borítja, fehér, zöld és kék. A mag ismét sárga hatszögből áll.

3. A vonal Rangoli mintái fekete -fehér színekkel:

A vonal Rangoli mintái fekete -fehér színeket használnak

Ez egy nagyon szép megjelenésű design, tiszta fekete alapszínben, majd fehér színnel kiegészítve a tervekhez. A vonalak nagyon tökéletesen meg vannak rajzolva, és könnyebb ecsettel vagy krétával többet készíteni, mint a púder, amelyet éppen a kezével terített.

4. Line Rangoli Design with Világoskék és fehér:

Line Rangoli Design világoskék -fehérrel

A legvilágosabb kék árnyalatot használták a rangoli határvonalának elkészítéséhez. Olyan könnyű, hogy szinte fehérnek tűnik. Miután a külső vonalak megrajzolódtak, a kék két árnyalata egyenletesen eloszlik, és ez is kontrasztos rizsben és keresztben. Az árnyalatok közötti különbséget ki lehet deríteni, és ettől a művészet még jobban néz ki.

5. Nehéz vonal Rangoli Design:

Nehéz vonal Rangoli Design

Egyrészt a fenti dizájn nagyon nehezen rajzolható, másrészt rendkívül csinos. Narancssárga alapot használtak, majd fehér mintákkal egészítették ki. A mintákat krétával vagy egy nagyon vékony rangoli ecsettel készítették, amely láthatóvá tette az apróbb részleteket, és nem tette ügyetlenné..

6. A négyzetek és oválisok különböző formái:

Különböző alakú négyzetek és oválisok

A tervezésben különböző alakú négyzeteket és oválisokat láthatunk. Alapvetően úgy készült, hogy a négyzeteket négyzetekkel egyesítették, és fülkéknek tűntek. A külső szegély barna színű, és az ovális formákon sárga árnyalatot használnak, hogy kissé világos legyen a design. Ezek az oválisok középen tovább barna színűek.

7. „Szvasztika” szimbólum:

Szvasztika szimbóluma

A „horogkereszt” a hinduk szent szimbóluma. Középen rajzolt, és különböző vonalszakaszokkal van ellátva a külső oldalon. Ezek a vonalak olyan formákat öltöttek, mint egy virág, és megállapítható, hogy egy folyamatos folyásban rajzolták. A tervezés sarkain négy kúp található, ami teljessé teszi a tervezést.

8. Finom és józan Rangoli Design:

Finom és józan Rangoli Design

Ez egy nagyon finom és józan kialakítás, amelyet egy kréta segítségével készítettek. Ezt a járdára rajzolták, és először négyzet alakban kezdődött, majd ovális a tér két oldalán. Az előre hordott kivitel virágokat, szirmokat és leveleket tartalmaz, és egyenletesen vannak rajzolva. A közepén egy körömvirág van, hogy egy kis színt adjon hozzá.

9. Rangoli minták fehér és rózsaszínnel:

Minták Rangoli Fehér és Rózsaszín

Ez egy hatalmas rangoli kialakítás folyékony krétaanyag vagy „Alpana” segítségével. Nagyon professzionálisan keverték össze a rangoli különböző formáival és mintáival, és csak fehér és rózsaszínnel készültek.