9 legújabb és új akril Rangoli dizájn képekkel

A ház minden bejáratára felvázolt színes por szemet gyönyörködtető dekoráció, nem csak különleges alkalomra, hanem napi dekorációként is. Ahhoz, hogy megkönnyítsük a hölgyek dolgait otthon ebben a gyors világban, egyszerű és gyors a rangoli felvázolása előregyártott akril patchwork akril rangoli segítségével ?? Ez a hang határozottan érdekes, ez a cikk rámutat a top 9 akril rangoli mintára képekkel.

A legújabb akril Rangoli minták 2018 -ban:

Szerezd meg ezt a legjobb 9 legújabb akril rangoli mintát, amelyeket biztosan egyszer kipróbálsz,

1. Akril delfin Rangoli:

Akril delfin Rangoli

A delfin minták egyszerűek és könnyen díszíthetők. A delfinek sötétkék színűek, de hogy érdekessé tegyük a dolgokat, a rangoli dizájn delfin -patchwork -el különböző színekben és méretben kapható. Ha bungalója van, akkor ez a kialakítás klasszikus megjelenést kölcsönöz a fehér színű kültéri csempéknek.

2. Házi készítésű akril Rangoli:

Házi akril Rangoli

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a „Csináld magad” koncepciót, vagy azon gondolkodnak, hogyan készítsenek otthon akril rangolit, ez a rangoli patch-munka a legújabb rangoli dizájnnal mindenképpen érdekes feladat. A szín egyénileg és érdeklődés szerint választható.

3. Swastik Rangoli Design:

Akril Swastik Rangoli

A horogkereszt szimbólum jó szerencsét és jó egészséget jelent, az indiánok a horogkereszt szimbólumot rajzolják ki az ajtóik elé. De hogy megkönnyítsük a dolgokat, ezt az új, horogkeresztes akril rangoli kialakítást használják, amely a padlóra is ragasztható.

4. Diya Rangoli Design:

Akril Diya Rangoli

Ez egy érdekes design, amelyet minden otthon lévő hölgy előre megtervez. Annak érdekében, hogy otthona színesebb és vonzóbb legyen, ezt a Diya alakú akril tapaszokat használják a ház bejáratának díszítésére. Ez a legjobb ötlet padló díszítésére bármely indiai fesztiválon, ez pozitív energiát ad, miközben belép a házba.

5. Emberi nyomtatott Rangoli:

Embernyomat akril Rangoli

Azoknak a művészi embereknek, akik órákat töltenek az emberi alak megismétlésével és a színes ruhák vázlatával, mindenképpen megerőltető munka. Számukra ez az anyag a legjobb megoldás, amely előregyártott emberi nyomtatással és színes ruhával rendelkezik.

6. Lebegő gyűrűs Rangoli:

Akril úszó gyűrű Rangoli

Az akril úszó rangoli a következő lehetőség Diwali rangoli kivitelben. A rangoli alapanyag mintája kör alakú, vonzó kövekkel. Ennek a színes kővel díszített akril rangolinak a közepén egy kis kör alakú gyertya vagy egy LED -lámpa található.

7. Szirom alakú Rangoli:

Szirom alakú akril Rangoli

A virágminták a legérdekesebb és legszínesebb rangoli minták, hogy egyszerűbbé tegyék a dolgokat, a hölgyek szirom alakú akril rangoli dekorációval festhetik házukat, ami határozottan vonzó design. Kicsit keménynek tűnik, de ez mindig jó tervezési választás lesz.

8. Páva Rangoli:

Páva akril Rangoli

A páva az indiai nemzeti madár, amely minden bizonnyal vonzó és gyönyörű madár. A színes páva akril rangoli minta az egyik legjobb módja annak, hogy kiemelje az indiai nemzeti madarat, és kegyelmet vigyen a házába.

9. Kundan Rangoli:

Akril Kundan Rangoli

A Kundan kő minden hölgy szemét megragadta kevésbé fényes kinézete és gazdag megjelenése miatt. Azok a hölgyek, akik szeretnek saját új rangoli dizájnt létrehozni, akkor a Kundan kő rangoli lehet a legjobb design.

A hölgyek számára ez az előregyártott akril rangoli kialakítás ragyogó mosolyt csal az arcukra, mivel ez a patchwork design egyszerű és könnyen díszíthető a házában. Ez az idő viszonylag kevesebb időt vesz igénybe a tervezéshez, ami ezt az akril rangoli dizájnt a legjobbá teszi!