9 Lelki Hindu Rangoli Designs az indiai kultúrában

Nincs jobb módja a fesztiválok megünneplésének, mint a fényesség, a szín és a boldogság. A rangoli mindaz, ami megvan, és így az indiai ünnepek nagy részévé vált. Ebben a cikkben leírtuk a legnépszerűbb és legkönnyebben elkészíthető mintákat minden alkalomra, például púdzsákra vagy vallási fesztiválokra, amelyek mindegyike feltétlenül felrobbantja a fejét.

Gyönyörű Rangoli minták a hinduizmushoz:

1. A virágos Rangoli:

Virágos Rangoli

Ez a Rangolis leggyakrabban választott körvonala egyedülálló sokoldalúsága miatt. A minta tartalmazhat egy virágot a közepén és sok apró virágot körülötte. Vagy tartalmazhat egy bonyolult virághálózatot, amelynek színei változatosak és szemet gyönyörködtetőek. Akárhogy is, ez történetesen népszerű India minden részén a hinduk körében, akik nagyon szeretik a virágmintákat.

2. Diya Rangoli Design Puja számára:

Hindu Rangoli Designs - Diya Rangoli Design Pujas számára

Az exkluzív rangoli a Diwali éjszakák megünneplésére itt van. Az extravagáns és a fény szimbólumára mutató Diya a padlón Diwali rangoli számára remek ötlet. Ennek elkészítéséhez hagyja el a Diya középpontját, miközben élénkpiros vagy narancssárga színekkel díszíti a környéket. Virágokat vagy geometriai mintákat készíthet, hogy természetes hangulatot adjon.

3. A páva megmenti a napot:

Hindu Rangoli Designs - páva megmenti a napot

A rangoli lehet fehér vagy zöld, a páva két színe. Azonban, hogy színesebbé tegyük a zöldhez való ragaszkodást, jobb ötlet lenne. Kezdje azzal, hogy elkészíti a páva arcát, majd fejezze be a tollak részletezésével.

4. A vörös és fehér Rangoli Design:

Hindu Rangoli Designs - A vörös és fehér Rangoli Design

A korábbi színesekkel ellentétben ez a rangoli motívum meglehetősen egyszerű, és csak két színt használ. Ez egy nagyon hagyományos rangoli lehet azoknak a családoknak, akik nem hisznek a felső díszítésekben.

5. A részletes Rangoli Design:

Hindu Rangoli Designs - A részletes Rangoli Design

A hindu rangolisz ötödik remekmű, és hazaviheti a díjat, hogy a legjobbak ezen a listán. Az imádó istenek portréjától a folyosók díszítésének bonyolult terveiig sokféleképpen lehet életre kelteni ezt a rangolit- az egyetlen közös lényeg az, hogy mindezeken keresztül odafigyelnek.

6. A Ganesha Rangoli Design:

Hindu Rangoli Designs - A Ganesha Rangoli Design

A hindu Rangolis nagy részét kedvenc Istenünk, Ganesha veszi át. Évente több ezer indián teszi kezével rangolissá, és odaadással imádja. Készítsen durva vázlatot arról, hogy Lord Ganesha hogyan néz ki, majd töltse fel élénk színekkel, általában zöldekkel, ha leveleset készít.

7. A pontozott Rangoli Design:

Hindu Rangoli Designs - A pontozott Rangoli Design

Ez egy csábító motívum, de sok időt vesz igénybe a tervezése, mivel minden szerkezet számos pontból áll, amelyek a rangoli kialakítását alkotják.

8. Az újévi Rangoli Design:

Hindu Rangoli Designs - Az újévi Rangoli Design

Az új évet különböző államokban ünneplik a regionális kultúrájuknak megfelelően, ezért ez a rangoli híres minden hindu között, saját típusa szerint, mint például a bengáli, pandzsábi vagy a marwari újév.

9. A kör alakú Holi Rangoli:

Hindu Rangoli Designs - A kör alakú Holi Rangoli

Semmi sem jobb, mint megünnepelni a színek fesztiválját egy fényes, kör alakú rangolival, amelynek minden színe körkörösen van elrendezve.

Feltételezhető, hogy a végére már eldöntötte, melyik dizájn és minta tűnik stílusának és ízlésének megfelelőnek. Tehát a következő fesztiválra készüljön el az elrendezéssel, és lepjen meg mindenkit a színek remekművével.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80