9 Minden idők kedvenc rajzfilm Rangoli mintája képekkel!

A Rangoli egy hagyományos indiai népművészeti forma. A hagyományokban bekövetkező minden változás ellenére azonban a rangoli tervek is átalakultak! Nem ragaszkodunk többé csak a virágmintákhoz, állatokhoz vagy szent szavakhoz és elvont mintákhoz. A rangoli készítői készsége úgy nőtt, hogy most ezekkel a finom porokkal ábrázolják Lord Krisna életének jeleneteit, más istenségek egész formáit és az általuk kedvelt rajzfilmek képeit! Ezek a rajzfilm rangolik bonyolultabbak, mint a hagyományos formák, és aranyosak és vonzóak. De hiányzik az absztrakt minták hagyományos szépsége.

9 legjobb rajzfilm Rangoli minták képekkel:

Itt található a legjobb rajzfilm rangoli tervek listája az Ön számára készült fotókkal, amelyek nagyon vonzóak és vonzzák a gyerekeket és a felnőtteket.

1. Daisy Duck Cartoon Rangoli Design:

Daisy Duck Rajzfilm Rangoli Design

Korszakának egyik leghíresebb rajzfilmje Walt Disney Mickey Mouse családja. Ennek a családnak az egyik legfontosabb tagja százszorszép kacsa, Donald kacsa barátnője volt. Csinos íjaival, ropogós farkaival és széles csőrével aranyosnak tűnik, mint valaha.

2. Tom és Jerry Cartoon Rangoli Designs:

Tom és Jerry Rajzfilm Rangoli Designs

Ki ne hallott volna Tomról és Jerryről és a meneküléseikről! Ez egy rajzfilm, amely a szüleink idejétől fogva ott volt, és még mindig nem veszítette el varázsát. Egy néma rajzfilm, amelyben csak a zene és Tom és Jerry kifejezései közvetítik a párbeszédeit, ez a rajzfilm vidám és nagy kedvenc a világ minden tájáról! A rangoli dizájn Tom -val és Jerryvel kiválóan néz ki újévi partira!

3. Dora The Explorer Rangoli Design:

Dora The Explorer Rangoli Design

A Dóra, a felfedező egy gyermekrajz, amely a nikkelodeonban látható. Még azok is, akik nem látták ezt a rajzfilmet, biztosan hallottak róla. A Dóra egy oktató sorozat, és úgy tűnik, a gyerekek szeretik őt annak ellenére, hogy csak megpróbál tanítani nekik valamit. Dora rangolist könnyebb elkészíteni a többi rajzfilmfigurához képest.

4. Shin Chan Cartoon Rangoli Designs:

Shin Chan Rajzfilm Rangoli Designs

A Shin-chan egy japán rajzfilm, amely a gyerekek új kedvence. Sokszor betiltották és újra bevezették az országban. Rengeteg háztartásban betiltották! Bár rendkívül aranyos, kétségtelen, hogy a shin chan szemtelen karaktere káros hatással van a gyerekekre. A Shin chans karakter ismét egyszerűbb és könnyebben elkészíthető. A Shin-chan rangolis aranyosnak tűnik, és soha nem vonzza a gyerekek figyelmét. Ez nagyon tökéletes rajzfilm rangoli design a boldog születésnapot.

5. Chota Bheem Rangoli Kolam rajzfilm:

Chota Bheem Rangoli Kolam rajzfilm

A Chota bheem az indiai eposzok legendás bheemének ábrázolása. Bheem az izmainak nyers erejéről és jellemének erejéről volt ismert. A Bheem -et minden gyerek szereti, aki nézi, és így kiváló tárgy lenne egy rangoli számára. Ez szabadkézi rajzfilm rangoli kolam design élénk színekkel.

6. Új Mickey Cartoon Rangoli Designs:

Új Mickey Cartoon Rangoli Designs

A Mickey egér Walt Disney legjobb alkotása! A Mickey egér nem csak egy adott kontinensen, hanem az egész világon híres. Ki ne hallott volna Miki egérről? Tehát, bár Mickey kiváló tárgy lenne egy rangoli számára, azt is sokan választják.

7. Egyszerű rajzfilm Angry Birds Rangolis:

Egyszerű rajzfilm Angry Birds Rangolis

Az „Angry Birds” egy arcade játék, amely az egész rajzfilm- és gyermek számítógépes játékok világát forgószélbe sodorta. Minden gyermek legalább néhány órát játszotta ezt a játékot. A pólók, ceruzadobozok, ceruzák, tollak és egyéb áruk mindenhol keresletnek számítanak. Ezek a képek aranyosak, és vonzó színeik tökéletes témákká teszik a rangoli mintákhoz! Bár figyelmeztetni kell, ezek elkészítése nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

8. Absztrakt rajzfilm Rangolis:

Absztrakt Rajzfilm Rangolis

A rajzfilm rangoli minták mélyebb üzenetek közvetítésére is használhatók! Nem csak híres rajzfilmfigurákat kell tartalmazniuk. Ezek lehetnek egyszerű karikatúrák, az egység, a béke szimbólumai stb. Diwali számára készíthet ilyen típusú rajzfilm rangoli dizájnt.

9. Aranyos rajzfilm kutya Rangoli:

Aranyos rajzfilm kutya Rangoli

A kutyák az emberek legjobb barátai, és a legtöbb gyerek imádja őket. Még azok is, akik félnek, egyetértenek abban, hogy a képek aranyosak. Ez a kialakítás egyszerű, de egyáltalán nem könnyű elkészíteni!