9 Seneste og nye akryl Rangoli designs med billeder

Farverigt pulver skitseret på hver husindgang er en iøjnefaldende dekoration, der ikke kun ses til en særlig lejlighed, men også som en daglig dekoration. For at gøre det let for damer derhjemme i denne hurtige verden, er det enkelt og hurtigt at skitsere rangoli ved hjælp af præfabrikerede akryl patchwork akryl rangoli ?? Det lyder bestemt interessant, denne artikel peger på top 9 akryl rangoli designs med billeder.

De seneste akryl Rangoli -designs i 2018:

Få disse top 9 nyeste akryl rangoli designs, som du helt sikkert vil prøve en gang,

1. Akryl Dolphin Rangoli:

Akryl delfin Rangoli

Delfin designs er enkle og lette at dekorere. Delfinerne er mørkeblå i farven, men for at gøre tingene interessante kan rangoli -designet med delfin -patchwork fås i forskellige farver og størrelser. Hvis du har en bungalow, vil dette design give dig et klassisk look på hvide farvede udendørs fliser.

2. Hjemmelavet akryl Rangoli:

Hjemmelavet akryl Rangoli

For damer, der kan lide konceptet “Gør det selv” eller tænker på, hvordan man laver akryl rangoli derhjemme, er dette rangoli patchwork med det nyeste rangoli design bestemt et interessant arbejde at lave. Farven kan afgøres efter individuelt valg og interesse.

3. Swastik Rangoli Design:

Akryl Swastik Rangoli

Swastik -symbol betyder held og lykke, indianerne tegner Swastik -symbol foran deres døre. Men for at gøre tingene lettere bruges dette nye akryl rangoli -design med hagekorsdesign, der også kan sidde fast på gulvet.

4. Diya Rangoli Design:

Akryl Diya Rangoli

Det er et interessant design, som alle damer derhjemme planlægger i forvejen. For at gøre dit hjem mere farverigt og attraktivt bruges disse Diya -formede akrylplaster til indretning af husets indgang. Dette er den bedste idé at dekorere gulv på enhver indisk festival, dette giver positiv energi, mens du kommer ind i dit hus.

5. Human Print Rangoli:

Menneskelig tryk Akryl Rangoli

For de kunstneriske mennesker, der bruger timer på at replikere menneskelig form og også skitsere farverige kjoler, er bestemt et anstrengende arbejde. For dem er dette materiale den bedste løsning, der har et præfabrikeret menneskeligt tryk med farverig kjole.

6. Flydende ring Rangoli:

Akoli Flydende Ring Rangoli

Flydende rangoli i akryl er den næste mulighed som et Diwali rangoli -design. Rangoli -råmønsteret kommer i en cirkulær form med attraktive sten. I midten af ​​denne farverige sten dekorerede akryl rangoli leveres et lille cirkulært lys eller en LED -lampe.

7. Kronblad-formet Rangoli:

Kronoli-formet akryl Rangoli

Blomstermotiver er de mest interessante og farverige rangoli -designs, for at gøre tingene enklere kan damer male deres husfront med kronbladformet akryl rangoli -dekoration, som helt sikkert er et attraktivt design. Det ser lidt hårdt ud, men dette vil altid være et godt designvalg.

8. Peacock Rangoli:

Påfugl Akryl Rangoli

Påfugl er den indiske nationalfugl, som bestemt er en attraktiv og smuk fugl. Farverigt påfugl akryl rangoli mønster kunne være en af ​​de bedste måder at fremhæve indisk nationalfugl og bringe nåde til ens hus.

9. Kundan Rangoli:

Akryl Kundan Rangoli

Kundan -sten har fanget øjnene for alle damer på grund af dets mindre skinnende udsyn samt dets rige udseende. Damer, der kan lide at oprette deres eget nye rangoli -design, så kunne Kundan sten rangoli være det bedste design.

For damer får dette præfabrikerede akryl rangoli -design et lyst smil til deres ansigt, da dette patchwork -design er enkelt og let at dekorere sit hus. Det tager tid at designe dette relativt mindre, hvilket gør dette akryl rangoli -design til det bedste!