9 Spirituelle hinduistiske Rangoli -designs i indisk kultur

Der er ingen bedre måde at fejre festivaler på end med lysstyrke, farve og lykke. En rangoli er noget, der har det hele og er derfor blevet en stor del af indiske festligheder. De mest populære og lette at lave designs til alle lejligheder såsom pujas eller religiøse festivaler er blevet beskrevet i denne artikel, som hver især er nødt til at blæse i dit sind.

Smukke Rangoli -designs til hinduisme:

1. Floral Rangoli:

Blomster Rangoli

Dette er den mest almindeligt valgte disposition for Rangolis på grund af dens unikke alsidighed. Mønsteret kan indeholde en blomst i midten og mange små omkring den. Eller det kan omfatte et indviklet blomsternetværk, hvis farver er varierede og iøjnefaldende. Uanset hvad er dette tilfældigt populært i alle dele af Indien blandt hinduerne, der er meget glade for blomstermønstre.

2. Diya Rangoli Design til Puja’s:

Hindu Rangoli Designs - Diya Rangoli Design til Pujas

Den eksklusive rangoli til at fejre Diwali -nætterne er her. Ekstravagant og peger mod lysets symbol, en Diya på gulvet til Diwali rangoli er en god idé. For at gøre det skal du forlade midterstadiet til Diya, mens du dekorerer omgivelserne med lyse røde eller orange farver. Du kan lave blomster eller geometriske mønstre for at give det en naturlig stemning.

3. Påfugl gemmer dagen:

Hindu Rangoli Designs - påfugl sparer dagen

Rangoli kan være hvid eller grøn, påfuglens to farver. Men at gøre det mere farverigt at holde sig til grønt ville være en bedre idé. Start med at lave påfuglens ansigt, og afslut derefter med at detaljere fjerene bagved.

4. Det røde og hvide Rangoli -design:

Hindu Rangoli -designs - Det røde og hvide Rangoli -design

I modsætning til de tidligere farverige er dette rangoli -motiv ret simpelt og bruger kun to farver. Dette kan være en meget traditionel rangoli for familier, der ikke også tror på over de øverste dekorationer.

5. Detaljeret Rangoli -design:

Hindu Rangoli Designs - Detaljeret Rangoli Design

Den femte af den hinduistiske rangolis er et mesterværk og tager prisen med sig hjem for at være den fineste på denne liste. Fra et portræt af de tilbedende guder til indviklede designs til udsmykning af korridorer, der er mange måder at bringe denne rangoli til live- den eneste essens, der er fælles gennem det hele, er opmærksomheden på detaljerne.

6. Ganesha Rangoli -designet:

Hindu Rangoli Designs - Ganesha Rangoli Design

En stor del af Hindu Rangolis optages af vores yndlingsgud Lord Ganesha. Hvert år gør lakhs af indianere ham med deres hænder som rangolis og tilbeder ham med hengivenhed. Lav en grov oversigt over, hvordan Lord Ganesha ser ud, og fyld derefter indeni med lyse farver, som regel grønne, hvis du laver en grøn.

7. Det prikkede Rangoli -design:

Hindu Rangoli Designs - Det prikkede Rangoli -design

Dette er et dragende motiv, men det tager meget tid at designe, da hver struktur består af mange prikker, der udgør rangoli -designet.

8. New Year Rangoli Design:

Hindu Rangoli Designs - New Year Rangoli Design

Nytår fejres i forskellige stater i henhold til deres regionale kultur, hvorfor denne rangoli er berømt blandt alle hinduer i henhold til deres egne typer som bengali, Punjabi eller Marwari nytår.

9. Den cirkulære Holi Rangoli:

Hindu Rangoli Designs - The Circular Holi Rangoli

Intet bedre end at fejre farvernes festival med en lys cirkulær rangoli, der har alle farver lagt adskilt på en cirkulær måde.

Det kan antages, at du ved slutningen har besluttet dig for, hvilket design og mønster, der synes passende til din stil og smag. Så til den næste festival, gør dig klar med layoutet og overrask alle med dit mesterværk af farver.