9 Særlige Raksha Bandhan Rangoli -designs til 2021!

Raksha Bandhan er den berømte årlige fest og festival. Kvinder eller pige giver specielt bomuld lavet et armbånd til broderen, der behandler, støtter eller guider hende som en bror. Rakhi er beskyttelsestype knude, og det er som et løfte fra broderen, der støtter hendes søsters levetid. Raksha Bandhan er den følelsesmæssige binding mellem søskende. Denne festdag er en særlig dag for alle brødre og søstre, rangoli -designs til Rakhi er en del af denne dag, som et lille pigebarn til eksperter kvinder gerne vil lave på denne dag. Gennem denne artikel er top Raksha Bandhan rangoli -designs samlet og præsenteret for at gøre dit hjem smukkere på rakhi -dagen.

Bedste Rangoli -designs til Rakhi med billede:

Få dit yndlingsmateriale til at designe rangoli til Rakhi, og prøv disse top 9 rangoli -designs til Raksha Bandhan, inviter gerne din bror.

1. Enkelt Raksha Bandhan Design:

Enkelt Raksha Bandhan -design

Raksha Bandhan er fejringen, der skaber det sikre følelsesmæssige bånd mellem søster og bror -forholdet. Rangoli vil være et glimrende valg til at lave en særlig dag på festivalen. På en flad overflade kan enkelt Raksha Bandhan rangoli -design med et ønsket citat på marathi hjælpe dig med at præsentere dit ønske i ord.

2. Fantastisk smukt Rangoli -design:

Fantastisk smukt Rangoli -design

Dette er et rangoli -mønster, der er nyttigt for kreative designere og også Raksha Bandhan specielt rangoli -design. På Rakhi -dagen kan du lave denne type design ved hjælp af dine fingre i kurvebevægelse. Midten får et lotusblomst-design med cirkulære maling i mudderfarvet. Dette er især god rangoli for Rakshabandhan. Blandede farver kan give en klassisk vedhæftning på Rakhi -dagen.

3. Farverig Raksha Bandhan Rangoli:

Farverig Raksha bandhan Rangoli

Hvis du har en lille plads foran dørens indgang, kan du prøve mørkblå firkantet rangoli af rakhi -design, ved hjælp af blandede mørke farver kan fange slægtningers eller gæsters opmærksomhed. Forskellige nuancer med symbolet Rakhi og omtale af Raksha Bandhan -citat kan opnå en påskønnelse af din bror.

4. Symbol Rangoli på Rakhi -dagen:

Symbol Rangoli på Rakhi -dagen

Rakhi er hovedfejringen i hinduistisk kultur, og den definerer den følelsesmæssige tilknytning mellem bror og søster. Du kan bruge rakhi -symbolet i rangoli, hvilket er den bedste mulighed, hvis du er nybegynder inden for rangoli -design. Prøv også dette enkle og lette design med forskellige farver og mønstre.

5. Ganesha Rangoli på Raksha Bandhan:

Ganesha Rangoli på Raksha bandhan

De piger, der ikke har nogen bror, og de vil fejre Raksha Bandhan; så er Lord Ganesha det bedste valg for at gøre ham til din bror. Ganesha rangoli giver dig en positiv effekt på din tankegang. Brug af grøn farve på rangoli kan gøre din Raksha Bandhan -dag helt sikkert speciel.

6. Marigold Flower Design på Raksha Bandhan:

Marigold Flower Design på Raksha bandhan

Hvis du ikke har nogen rangoli -varer derhjemme, behøver du ikke bekymre dig, du kan prøve at lave en rangoli ved hjælp af det tilgængelige materiale. Få blomster til at lave et specielt design af rangoli på Raksha Bandhan. Dette design giver et friskt look på din dør, gule og røde farvede blomster vil være nyttige til denne rangoli. Prøv det.

7. Special Rangoli til at komme sammen om Raksha Bandhan:

Særlig Rangoli til at komme sammen på Raksha Bandhan

Mange mennesker kan lide at fejre deres festivaler med familien, og de planlægger i henhold til dette møde. Hvis du laver en særlig dag på Raksha Bandhan, så lav en Raksha Bandhan speciel rangoli ved hjælp af dette design. Folk, der elsker at deltage i denne funktion i hallen eller banketten, kan du ved indgangen til gangen sætte dette design med yndlingsfarver. Det ser måske lidt svært ud at designe, men du kan tage hjælp af dine andre ekspert rangoli -designere.

8. Kreativ Raksha Bandhan Rangoli:

Kreativ Raksha Bandhan Rangoli

Få din kreative tænkning i rangoli design; denne vil være et godt valg for dine kreative fingre. Du kan bruge en simpel cirkulær og oval form af mønsteret ved hjælp af dine fingre. Få dette design med det ønskede citat på det. Få det til at skinne med andre farver; glem ikke at tegne den mørke kant for design.

9. Blomsterprikker Simple Rangoli:

Blomsterprikker Enkel Rangoli

Små pigebørn, der er meget begejstrede for Raksha Bandhan -dagen og vil prøve rangoli -design på Raksha Bandhan -dagen, så kan de prøve dette blomsterdesign på et begynderniveau. De vil helt sikkert nyde denne simple type rangoli. Disse rangoli -designs til Rakhi vil være en god idé at gøre glad for dine forældre og din bror.

Resumé:

Forholdet mellem bror og søster er målløst; du kan ikke nævne dem med et ord. Nogen er med mig er løftet fra bror til hans søster. Rangoli -designs til Rakhi er hovedtypen af ​​kreativ idé, der udtrykker ønsker i stedet for ord.