9 særlige Rangoli -designs til nytår for at byde velkommen i 2021!

Det er den tid på året igen. 2020 er snart ved at slutte, og det er på høje tid, at du er godt udstyret med et stort antal rangoli-designs, der kan være velegnede til det kommende år. Du kan ikke bare gentage de samme ting. Derfor skal du tænke på noget nyt, som er et hektisk job. Til din hjælp har vi arrangeret en liste over de 9 bedste rangoli -designs til det nye år, som vil være bedst til dette 2021.

9 fantastiske nytårs Rangoli -designs til 2021:

1. påfugl Godt nytår Rangoli Design:

Påfugl Godt nytår Rangoli Design

Dette er endnu et fantastisk påfugldesign, der yderligere forskønnes med blomster. Her laves en påfugl først ved hjælp af formalet ris, og derefter er en anden færdig mod den forrige. Dette er absolut en vidunderlig rangoli, som bliver det bedste af nye år.

2. The Seven Circle Rangoli til nytår 2021:

Seven Circle Rangoli til nytår 2021

Dette rangoli -design har et syv cirkulært design, der er omgivet af blomster. For det første tegnes en cirkel i midten ved hjælp af formalet pulver, og derefter omgives den cirkel seks lignende cirkler. Dette er et af de bedste rangoli -designs nogensinde.

3. Blomstret nytårs Rangoli -designs for 2021:

Floral nytår Rangoli -designs for 2021

Denne smukke blomster rangoli vil være perfekt til begyndelsesceremonierne i det kommende år. Her blomster en færdig ved hjælp af et malet pulver, der er tegnet på mørk brun baggrund. Denne særlige brune baggrund får rangoli -designet til at se mere dragende ud.

4. Duck Rangoli -designet til nytår 2021:

And Rangoli Design til nytår 2021

Dette rangoli -design viser ansigtet på en and foran. Rivne blomster bruges til at pryde dette rangoli -design. Det fungerer fantastisk til et udendørs rangoli -design og vil være ideelt til det kommende nytår.

5. Enkle Rangoli -designs til nytår:

Enkle Rangoli -designs til nytår

Blandt de mange rangoli -designs til det nye år er dette det enkleste. Rangoli har et firsidet designmønster, hvor designets ende er dekoreret med cirkulære tegninger. Alle vil let blive forelsket i dette smukke design. Det vil være et godt valg til at dekorere dine gulve med dette fantastiske rangoli -design i løbet af det nye år.

6. De traditionelle nytårs Rangoli -designs:

Traditionelt nytår rangoli design

Det er altid bedre at gå den traditionelle vej. Rangoli-designet viser et halvcirkelformet mønster, der er yderligere detaljeret med lige hvide løgne og andre små designs, der får rangoli til at se dragende ud.

7. Floral Rangoli til nytår 2021 #2:

Floral Rangoli til nytår 2021

Dette er endnu et blomstret rangoli -design. I dette motiv er det midterste blomstermønster omgivet af mange små blomster udført med formalet ris. Denne indviklede blomster rangoli vil være perfekt til de kommende lejligheder i det nye år.

8. Det farverige nytår Rangoli 2021:

Farverigt nytår Rangoli 2021

Dette nye år udviser rangoli et cirkulært mønster fyldt med kontrastfarver, hvilket er hovedårsagen bag dette design

9. Det traditionelle påfugldesign til nytår:

Traditionelt påfugldesign til nytår

For det første har vi dette fantastiske traditionelle påfugldesign, der vil se fantastisk ud på marmor- eller mosaikgulve. Her tegnes hele designet først med et hvidt materiale, der fremhæver designet. Derefter bruges blå, gule og sorte malede risfarver til at forskønne designet. Desuden bruges den hvide farve igen til detaljer i påfuglens hals.