A legjobb 7 geometriai Rangoli minták és minták

A geometriai rangoli minták nem mindennapi csavart tartanak magukban. Nem csak ez a közös bennük. Könnyen elkészíthetők, és a végeredmény teljesen kellemes. Ha valami mást szeretne kipróbálni és ünnepelni a fesztiválokon, próbálja ki az egyik mintát.

Gyönyörű geometriai Rangoli minták képekkel:

1. Diwali tér Rangoli:

Geometriai Rangoli Designs

Ennek elkészítése olyan egyszerű, mint a nap, hiszen mindössze két élénk színt kell választania, és négy metsző négyzetet kell létrehoznia az alternatív színekből, hogy nagyobbat alkosson. Fedje le a közepét két nagy Diyával, és a munkája kész. Igen, ez ilyen egyszerű!

2. Kör alakú virágos gudzsaráti Rangoli:

Kör alakú virágos gudzsaráti Rangoli

Ennek elkészítéséhez válasszon olyan élénk színeket, mint a sárga és a piros, és kezdje el a kerek héjak készítését néhány virág számára, mindegyiket nagy távolságban. Ezután készítse el a szirmokat a kört körülvevő vonalszerű vagy háromszög alakú minták segítségével. Ez a legegyszerűbb és a legjobb megoldás, ha siet.

3. Vörös -fehér csillag Rangoli:

piros-fehér-csillag-rangoli

Ez a vörös és fehér végső halálos kombinációjával készült, ez a geometrikus rangoli design nem más, mint a tökéletesség. Bármikor hozzáadhat több színt és csavarhatja a rangolit, ha azt szeretné, hogy világosabb legyen. Kezdje egy központi vörös csillaggal, és töltse ki a környező teret fehér csillagokkal, így mindegyik kicsit nagyobb, mint az előző. A metsző vonalakon adjon hozzá egy piros színt, hogy jobb végeredményt kapjon.

4. Kapcsolódó piramis Rangoli:

Rangoli piramis

Inkább művészi, ez a minta színes és alkalmas olyan fesztiválokra, mint a Holi és a Diwali. Készítsen fekete szegélyeket, és először alakítson ki egy 3D piramisszerű csontvázat. Ezután tegyen menet közben különböző színeket, és töltse ki a kihagyott helyeket, hogy háromszögnek tűnjenek.

5. Négyzetív Rangoli:

Square Arc Rangoli

Ez egy újabb piros -fehér rangoli, amely alkalmas világos területekre és sötét padlóburkolatokra, ahol a fehér kiemelkedik. Kezdje azzal, hogy egy kis központi négyzetet készít, és nyilakat készít minden oldalról. Fejezze be a mintát egy nagyobb négyzetívvel, amely lefedi a belső geometriai rangoli grafikát.

6. Kör alakú Om Rangoli:

Kör alakú Om Rangoli

Ha a Shivaratrit ünnepli, ez nem okoz sok gondot, és nem fárasztja el magát még gyorsaságában sem. Miután elkészítette a központi „Om” -t sárga, kék, piros és fehér színekkel, folytassa, és készítse el a szegélyt élénk színekkel, és a munkája kész.

7. Diwali Rangoli háromszög:

Háromszög Diwali Rangoli

Ehhez világos árnyalatokra és mentális felkészültségre lesz szüksége, hogy sok háromszöget rajzoljon, ennyi. Rajzoljon szekvenáló háromszögeket minden alakban és színben, majd helyezze körbe Diyast, hogy kiemelje a színt. A végeredmény elégedett lesz.

Tehát, ha unja a szokásos rendszeres rangoli mintákat, díszítse a csarnokát vagy a bejáratát ezekkel a mintákkal, és mindenki dicséretet szerezzen tökéletességéért.