Top 9 særlige Rangoli designs og mønstre!

1. Kundan Rangoli:

Kundan Rangoli

Denne Kundan rangoli er lavet af de fineste farverige perler og er super let at lave. Alt du behøver er færdige perler og et klæbemiddel til at give liv til dine håndlavede kreationer. Start med at placere det centrale Diya stativ og derefter dække rundt med falske perler og farvede perler.

2. Mango Leaf Rangoli:

Særlige Rangoli -designs Mango Leaf Rangoli

I betragtning af at mangoblade altid betragtes som hellige, sørger dette rangoli -design for, at det bruges på en helt særlig måde til et rangoli -design. Man kan implementere dette design ved at gøre brug af lyst farverigt tøj (som kan erstattes af blomster) og omgive det med mango blade rundt.

3. Påfuglefjer Rangoli:

Særlige Rangoli -designs Peacock Feather Rangoli

Tal om kunstneriske specielle rangoli -designs, og denne vinder titlen. Der er ikke noget bedre end en påfuglefjer, der indirekte bringer skønheden og smukheden i den indiske nationalfugl. Der er så mange måder at designe denne rangoli på. Fra farver til brug af egentlig påfuglefjer, jo mere tid du har, jo mere innovativ kan du få med denne.

4. Rangoli med blomst og vand:

Særlige Rangoli -designs Rangoli med blomst og vand

Hvis du ikke rigtig ønsker at lave rod i dit interiør og gulve med farver, der efterlader en plet, er dette din vej ud af stadig at gøre dit hjem festligt klart. Brug dit store blomsterblomstfontæne for dagen og hæld alle de fineste lyse blomster i det, og brug vand til at holde dem friske, og dit hjem lugter som sit paradis på jorden.

5. Hjørne Rangoli:

Særlige Rangoli Designs Corner Rangoli

For det meste alene, hjørner er de mest forsømte områder i ethvert hjem. Men en rangoli der går i stedet altid godt sammen med store Diyas eller antikke showpieces. Placer dem på en side og dæk området omkring med et smukt lyst iøjnefaldende design. Der er så mange måder at udforske alle kroge og hjørner af huset på den måde.

6. Vegetabilsk Rangoli:

Særlige Rangoli -designs Vegetabilsk Rangoli

Så lige da du troede, at du var løbet tør for ideer til et innovativt kunstværk denne festival, er dette mesterværk for at redde dig fra dit dilemma. Tag bare al den grøntsag, du kan, ud af dit køleskab og ned på gulvet i et forbløffende mønster, og se din nye ‘meget ulig den sædvanlige’ rangoli er her.

7. Bangle Rangoli:

Særlige Rangoli designs Bangle Rangoli

Hvis dine gamle armbånd ikke passer dig mere, skal du overveje det, før du smider dem væk. Du kan altid gøre det så noget produktivt- som at lave en rangoli! Hvem ville nu have tænkt på det? Det er netop derfor, at denne særlige rangoli kommer til denne liste.

8. Landskab Rangoli:

Særlige Rangoli designs Landskab Rangoli

Rangolis er en fantastisk måde at vise, hvor opfindsom du kan blive. Så træd ud af din tegnebog, mens du gør gulvet til dit lærred til dit nye landskab. Farverne skal vælges smart, så det kontrasterer dit interiør og dermed ser forbløffende slående ud.

9. Velkommen Rangoli:

Særlige Rangoli -designs Velkommen Rangoli

Denne rangoli er strengt beregnet til indgangen til dit hjem og er virkelig speciel, da det vil være det første indtryk, som dine gæster får af dig. Tænk på noget rart, men iøjnefaldende, og du er god til at gå. Gør brug af lyse permanente farver, og brug lim, mens du går for at holde det fast på gulvet i længere tid.

I dag er der ingen undslippe fra en rangoli på festivaler. Så tag en pause fra de enkle, og prøv noget andet. Den påskønnelse, du modtager for det samme, vil være din tid værd.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80