15 bedste strandferiesteder i Pondicherry med detaljer opdateret 2021

Pondicherry er en af ​​de ældste byer i Indien, men har stadig et strejf af fransk eksotik bevaret i sig selv. Selvom det har været meget tid, er det gået videre siden da, men selvom du går på gaderne tæt på feriestedet Pondicherry, kan du muligvis forlade tiden og nyde verden anderledes. Denne planlægning kan være en af ​​grundene til, at den bør stå på din liste som et feriested, hvor du kan bruge lidt kvalitetstid.

Så hvis du planlægger turen til 5-stjernede badebyer i Pondicherry, så tag et kig på nogle feriesteder i Pondicherry, hvor du kan bo og tage din ferie til det næste niveau. Feriesteder vil være det bedste ophold for dig, da de giver by og ro på samme tid, der balancerer din ferie for dig. De tilbyder dig et besøg, der sikrer, at du ikke har mængden at se, men kun de naturskønne steder at udforske.

Aktiviteter i Pondicherry:

 • Selvrealisering: Når du booker dine badeferiesteder i Pondicherry, får du ikke kun dig et eksklusivt ophold i Pondicherry, men du kan også være sikker på at bruge noget kvalitetsbånd med dig selv.
 • Udforske: Prøv at komme i nomadtilstand, når du booker dit ophold på feriesteder i Pondicherry med privat strand og nyder byen som sin egen. Den rige kultur og bevarede arv i denne by er noget, du vil nyde.
 • Handle ind: Hvis du går til et sted og ikke handler der, har du slet ikke været der, så sørg for at købe dine hjerter ud ikke kun til dig selv, men også få nogle skæve souvenirs til dine kære.

Byoplevelser i Pondicherry:

Byudforskning i Pondicherry bør have højeste prioritet i din Pondicherry -rejse. Blandt forskellige ting at gøre i Pondicherry -feriesteder i nærheden af ​​strandpoolen, bør du være klar med din liste, der skal være godt planlagt i henhold til dit ophold. Selvom du bestiller de bedste feriesteder i Pondicherry, bør du komme ud af din udvej og prøve at føle byens stemninger for at tage nogle oplevelser tilbage.

Prøv at kende byen, og glem ikke at prøve gadekøkkenerne, når du er i Pondicherry. Når du kender de bedste steder at besøge og de bedste madsteder at gumle på, kan du regne med forskellige andre steder som museer og turister til din perfekte Pondicherry -ferie.

15 bedste feriesteder i Pondicherry til en privat ferie 2021:

1. Ocean Spray:

Navnet er nok til at fortælle dig, at du kommer til at holde fest i dette feriested ved stranden i Pondicherry. Stedets eksklusivitet er kun defineret af deres menneskeskabte sø beliggende lige midt i byen. Udvej har sit diskotek og kommer pakket ind med en festsal. Velbyggede værelser er bare endnu en bonus, der definerer denne udvej åh så godt. Dit ophold vil ikke kun vise sig at være den bedste beslutning, da Ocean Spray er blandt de bedste feriesteder i Pondicherry, men du og din familie vil også opleve en total foryngelse af sind og krop. Det giver dig den gammeldags karisma pakket ind i den moderne charme af raffinement for at overraske dig.

feriesteder i pondicherry

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Dette feriested har 72 værelser med 28 villaer, herunder fire luksusvillaer og to kongelige villaer.
 • Der er alle moderne værelsesfaciliteter til rådighed, herunder kablet og trådløs internet service.
 • Det har en åben jacuzzi, spa, meningsmålinger og blomsterhandlere.
 • Dette feriested inkluderer pengevekslingsfaciliteter, vasketøjsservice og sightseeingarrangementer kun for dig.

2. Soorya Beach Resort:

Soorya Beach Resort er den perfekte bolig for dig og din familie i denne feriesæson. Selvom feriestedet har ekstravagante pools til underholdning, er gæstfriheden her dobbelt så indbydende og indbydende, som du har oplevet i en anden slægtninges hus.

feriesteder i pondicherry

At være en af ​​Pondicherry -feriestederne med den private strand, kan dette være dit perfekte sted at gå ned i Pondicherry. Det er udstyret med Ayurvedic Therapy -sessioner udelukkende til deres kunder; denne udvej tilbyder dig en helt anden oplevelse til din Pondicherry -ferie. Dette feriested har alle faciliteter og faciliteter til at passe på dig og give dig den perfekte oplevelse.

Aktiviteter & Faciliteter:

Der er forskellige aktiver, som dette feriested har at tilbyde bortset fra dets skønhed. Nogle af disse er:

 • Alle moderne tjenester som tv, 24 timers rindende vand, pengeskabe og internetadgang sammen med eget vasketøj og direkte opkaldsfacilitet.
 • Dette feriested har også en unik tagrestaurant med flere retter.
 • Du får også sportsspecialiteter som volleyball- og badmintonspilfaciliteter og havbådserfaring til dig.

3. Le Pondy Resort:

Le Pondy er en af ​​de mest etablerede luksusbyer i Pondicherry, der frembringer de blandede kulturer og etik gennem deres store arkitektur og gæstfrihed. Sammen med en festarena ved poolen er der plads til underholdning sammen med de nødvendige faciliteter. At være en blandt badeferiestederne i Pondicherry med den private strand, er uden tvivl det perfekte feriested for dig og din familie. Det være sig arkitektur eller feriestedets aroma; dette sted vil krydre din ferie til det bedste.

feriesteder i pondicherry

Aktiviteter & Faciliteter:

Efter at have alle de moderne feriefaciliteter inkluderet i La Pondy Resort, er der stadig meget, som dette feriested kan tilbyde.

 • Det har store swimmingpools med flere sektioner, der vil gøre din fritid mere privat.
 • Det har alt, hvad en udvej kan have, selv et Ayurvedic Center og Spa og et bibliotek.
 • Inklusiv en bar og et stort område ved poolen, behøver du ikke tænke to gange om, hvor du vil fejre noget på dette feriested.

4. Klitten, Eco Village og Spa:

Klitten ligger ved kysten af ​​Coromandel og er ikke kun berømt for sin luksusindkvartering, men også kendt for deres miljøvenlige spa. Hovedformålet med klitten er at give den rette komfort, men på en miljøvenlig måde, hvilket forklarer de sikre klorfrie pools; sammen med dette er en spa og en yogahal, aromaterapi og en privat strand også.

feriesteder i pondicherry

Denne udvej er uden tvivl en på listen over de bedste badebyer i Pondicherry på grund af alt, hvad den har at tilbyde. Det være sig den naturlige aura, den har, eller balancen mellem moderne tjenester, den leverer; Dune Eco Village er stedet at bo, når man er i Pondicherry.

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Inklusive alle de moderne faciliteter på et feriested med stor gæstfrihed, er Dune Eco Village resort det perfekte feriested for dit Pondicherry -ophold.
 • Det giver dig også plads til at afholde dine møder, seminarer og konference, så arbejdet ikke påvirkes selv i din ferietid.
 • Det har også unikke bryllupsrum sammen med kunstnergalleri og ayurvedisk center.

5. Club Mahindra Pondicherry:

Club Mahindra -ekspertise i at tilbyde fremragende logi, mens du er på ferie på en klasse måde bakket op af en overkommelig budgetpakke. Det er derfor, du kan stole på Club Mahindra resort i Pondicherry for at give dig den bedste tid. Sammen med en souvenirbutik og et kurbad vil dette feriested være centrum for dig, mens du er på ferie.

feriesteder i pondicherry

Club Mahindra strandudsigt i Pondicherry er uden tvivl det perfekte feriested i Pondicherry, da det giver dig den gæstfrihed, der vil blive husket i meget lang tid. Bygningskonstruktionen af ​​titaniumoxid og glasdækning tilbyder dette feriested en anderledes oplevelse for dit ophold.

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Inkluderer alle moderne værelsesfaciliteter på dette feriested, det har også et spacenter og en smuk swimmingpool.
 • Sea Shellz Restaurant på dette feriested er det perfekte spisestue for dig og din familie med et fabelagtigt interiør og en eksotisk stemning.
 • Det har også en bar -service til alle festfreaks, så de ikke går glip af nogen fester, selv i Pondicherry.

6. Windflower Resort and Spa:

Windflower -feriestedet er det, vi kalder eksotisk, hvor enestående elegance kun værdsættes og forstærkes af deres glatte gæstfrihed. Resortet har også et aktivitetsrum for alle fra små børn til unge, der handler fra en bred vifte af lækre retter til et eksklusivt spa- og massagecenter. Så det være sig stranden udenfor eller stemningen inde, selv i placeringen af ​​feriesteder i Pondicherry med swimmingpool, wildflower er et af de bedste steder at bo, når det kommer til din ferieplan i et nyt feriested i Pondicherry. Sammensmeltningen af ​​tamilsk og fransk køkken her er den fantastiske del, der helt sikkert vil vinde dit hjerte.

Windflower Resort and Spa

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Spisestedet i Wildflower vil helt sikkert være en af ​​de vigtigste attraktioner her på grund af det slagne guldloft og de antikke møbler sammen med blandingen af ​​moderne køkken med traditionelle lokale varianter.
 • Der er også et spacenter kun til rekreation af deres kunder, der er meget revitaliserende og fredeligt.

7. Lilla feriesteder:

Her er endnu et smukt feriested i Pondicherry, der får dig til at ønske dig mere. De væsentlige faciliteter er 24-timers service sammen med en separat sektion dedikeret til virksomhedsmøder på ferier, mens poolområdet kan være den uformelle pause, du ledte efter.

Lilla feriesteder

Som en af ​​de bedste feriesteder i Pondicherry Indien er Purple Resort som en døråbning til din perfekte ferie med fantastiske gæstfrihedstjenester. Ikke kun det, dette feriested er midt i Auroville med så meget grønt omkring det, at det renser dit liv og tilbyder dig en afgiftende tur til dig og din familie.

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Det lilla resort har Deluxe-værelser, der tilbyder et værelse med aircondition, gratis Wi-Fi-tjenester og et 32 ​​”LCD-tv, te-/kaffemaskine og hårtørrer på værelset sammen med alle de moderne roomservice.
 • Luksusværelset på dette feriested er også udstyret med alle moderne roomservice. Det har ekstra faciliteter som mikrobølgeovn inkluderet i rummet for at lette deres kunder.

8. Nalla Eco Resort, Pondicherry:

Det er nok endnu et flot og hjemligt feriested, som Pondicherry kan tilbyde dig. Mens de ældste kan have en fest på den terrasse, der vender ud mod havet, kan fædrene klinke glas på den havvendte bar. Til de små børn natbiografer og teaterforestillinger.

Nalla Eco Resort, Pondicherry

Dette feriested i Pondicherry for en familie er udstyret med alt, hvad du kan forestille dig for så være det nogle gange at snappe ferie og arbejde eller efterlade arbejdet bag sig og nyde med din familie. Denne udvej indeholder også en festsal og tilhørende tjenester, der gør det meget let for kunderne at nyde alle aspekter af livet, uanset om det er stort eller småt.

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Dette feriested har alle de moderne udvejstjenester med værelser med aircondition, 24 timers rindende vand, 24 timers roomservice og endda DJ efter din anmodning vil være klar til at rocke din fest.
 • Sammen med disse tjenester er der en swimmingpool, der er forskellig for voksne og børn. Dette feriested tilbyder også sejlsport og sightseeingtjenester til deres kunder, og sørger for at deres tur går bedst.

9. St. James Court Beach Resort:

Saint James Beach Resort er et luksuriøst hotel med havudsigt fyldt med swimmingpools, underholdningsarenaer, konference- og festlokaler, børneparker og et smukt diskotek.

St. James Court Beach Resort

Ikke kun dette, men dette er en af ​​de fremragende feriesteder i Pondicherry på grund af dens varierede eksklusive tjenester, det være sig en forretningsrejse eller en bryllupsrejse eller en familie tur til Pondicherry. Gæstfriheden i denne udvej er en af ​​nøglefunktionerne sammen med den elegante atmosfære, den havde og de rummelige værelser, den tilbyder. Det har enhver service, du ønsker i dit ophold i Pondicherry for at sikre, at din rejse til Pondicherry fortsætter med at skabe nogle gode minder.

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Denne udvej har alle de moderne udvejstjenester inkluderet i denne udvej. Det har 24 timers rindende vand og 24 timers eltjenester sammen med en velassorteret bar og en unik udendørs restaurant ved stranden.
 • Dette feriested inkluderer også temafester ved blot et telefonopkald og endda valutaveksling og pengeskabe til dig.

10. Mango Hill Resort:

Dette sted er et fantastisk Pondicherry -badeby med swimmingpool. Dette feriested er et elegant resort med et udsøgt fransk præg. Det være sig funktionelle værelser eller den private terrasse, dette resort har alt, der vil smelte dit hjerte. Havudsigten og den forfriskende luft vil forynge hele din rejse og få dig til at se dit liv fra en anden vinkel. Suiterne i dette feriested har også alt fra et badekar til endda solopvarmede badeværelser. Denne udvej sørger også for, at deres kunder bliver taget hånd om korrekt, og deres professionelle liv er heller ikke hæmmet, så der er også en konferencehal for dem.

Mango Hill Resort

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Dette feriested omfatter alle de moderne udvejstjenester sammen med gratis Wi-Fi i lobbyen og på værelserne, og alle værelserne har aircondition.
 • Der er en restaurant tilknyttet med en fredelig atmosfære, der helt sikkert vil gøre dine madoplevelser perfekte.
 • En anden god ting for denne udvej er, at den giver dig mulighed for at tage dine kæledyr med, så ingen, du elsker, efterlades.

11. Hotel Sunway Manor:

Dette feriested med havudsigt ligger lidt væk fra den 22 hektar store botaniske have og er bare det perfekte sted for dit ophold i Pondicherry. Dette feriested har alle de nødvendige faciliteter for sine kunder sammen med et spa- og wellnesscenter, der vil forynge din Pondicherry -tur. Dette feriested har også en sofistikeret aroma, der får dig til at føle dig speciel under dit ophold. En anden god ting på dette hotel er, at selvom du kommer her med din familie, er der forskellige centre åbnet for børn, så dine private øjeblikke ikke hæmmes, og du nyder din tid fuldt ud i Pondicherry.

Hotel Sunway Manor

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Faciliteterne på dette feriested omfatter elektronisk pengeskab og værelser med fuld aircondition samt tilstedeværelse af te- og kaffefaciliteter er dækket på stederne. Der er også en spilzone involveret i denne udvej, så du kan beholde dine spil.
 • Der er også en minibar inkluderet i dette feriested, der serverer dine yndlingsdrikke lige når du vil have det, og hvor du vil have det.

12. Le Royal Park:

Dette feriested ligger kun tre kilometer fra Promenade Beach. Med en fransk kaffebar kaldet “Café de Paris”, der er åben 24 timer for at betjene deres kunder, og et wellness-center med Ayurvedic Spa, sauna og et fitnesscenter, har dette feriested alt, hvad du vil have under din Pondicherry-tur. Der er også en bar inkluderet i resortarenaen for at sikre, at der ikke kommer noget imellem deres kunders fritidsbånd. Grill- og grillrestauranten på dette feriested er en madhimmel med mundrette retter serveret på bare et enkelt øjeblik.

Le Royal Park

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Dette feriested indeholder perfekte værelser med alle de væsentlige og moderne bekvemmeligheder inkluderet på steder som aircondition, tv, Wi-Fi, pengeskab og endda en hårtørrer.
 • Dette feriested omfatter også to udendørs pools, en især for dine børn at nyde uden at forældrene nager, og selv forældre kan have lidt chill tid.

13. Shenbaga Convention Center:

Det er strandudsigten, der bedst kan defineres ved ordene luksus og rigdom. Denne udvej tilbyder en af ​​de bedste kunder, der servicerer; denne sektor ligger i hjertet af Pondicherry. Dette feriested har rummelige og alle de nødvendige faciliteter på værelserne, og det har også en minibar for at sikre, at din fritid ikke opgives for noget. Panoramaudsigten fra dette feriested er himmelsk, og wellness-tjenesterne på dette feriested gavner alle med hensyn til selvrealisering. Ikke nok med det, men det har også seks konferencelokaler i forskellige størrelser, så du også kan klare dit arbejde godt, mens du nyder din ferie.

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Alle de væsentlige faciliteter er inkluderet i dette feriested for deres kunder, såsom værelser med fuld aircondition, Wi-Fi-tjenester og velholdte badeværelser.
 • Der er også en pool på dette feriested for at få god vandtid og en bar for at sikre, at det sjove aldrig ender.
 • Der er også et fitnesscenter på dette feriested.

14. Accord Pondicherry:

Balancerer din fritid med forretning på næste etage, dette er stedet, der kan tilbyde dig alle faciliteterne under bare ét tag, når du er i Pondicherry. Hvis du vil fejre eller være doven i din seng, har dette feriested alt for dig. Selv spa- og foryngelsescentrene her er godt vedligeholdt for deres kunder for at sikre, at hver kunde nyder sit ophold fuldt ud under deres Pondicherry -ophold. Gæstfriheden i denne udvej kommer til at vinde dit hjerte og gøre dit besøg endnu længere.

Accord Pondicherry

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Det være sig den elektroniske pengeskab eller værelserne med fuld aircondition, og dette sted har det hele dækket op til dit ophold.
 • Der er også et fitnesscenter, bar og konferencelokale lige til dig.
 • Der er ekstra tjenester som spa, fritidscentre og salon inkluderet i denne udvej for deres kunders bekvemmelighed.
 • Og også en sightseeing service dækket af deres kunders efterspørgsel.

15. Promenaden:

Denne strandudsigt er som det perfekte feriested i Pondicherry. Promenaden byder på det franske præg i deres stemning sammen med al den moderne sjov; denne udvej forstår at holde deres kunder godt og er blandt de bedste, når det kommer til gæstfrihed. Dette feriested er godt udstyret fra bar til sundhedsarenaer, der er specialiseret i spaen og en rekreativ service, og dette feriested tilbyder hele pakken til din drømmeferie. Kun 200 meter fra Bharathi Park er dette feriested for dem, der ønsker at nyde deres ferie i Pondicherry fuldt ud. Promenade resort er ligesom den franske charme rullet ud i raffinement alt for at din ferie skal være den bedste.

Promenaden

Aktiviteter & Faciliteter:

 • Alle de væsentlige faciliteter er inkluderet i dette feriested fra 24 timers roomservice til værelsesfaciliteter.
 • Du kan også tage dit kæledyr med dig, så hele din familie nyder Pondicherry.
 • Der er en pool, parkering, Wi-Fi, restaurant og endda en hotelbar på dette feriested.
 • Alle værelser har aircondition og er velholdte.

Disse var de bedste 5-stjernede badebyer i Pondicherry. Hvis du har besøgt nogen af ​​disse feriesteder før under dit Pondicherry -ophold, skal du fortælle os om dine oplevelser og hvordan du følte det. Det være sig roomservice eller spisning, du bedst kan lide, eller baren, lad os vide, hvordan du synes om det. At dele dine oplevelser og anmeldelser vil hjælpe mange andre med hensyn til at vælge deres næste opholdssted for deres ferie i Pondicherry.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvad er de forskellige måder at nå til Pondicherry?

Svar: Pondicherry er en meget godt forbundet by med alle ruter, der kører fint. Du kan enten rejse ad vej eller med fly og endda med tog for at nå Pondicherry. Forskellige tog forbinder denne by med hele Indien med flere tog. Lufthavnen i Pondicherry er også godt forbundet med flyvninger til og fra alle de større byer i Indien. Vejene er også godt forbundet til alle byer og stater i Indien.

2. Hvad er det bedste tidspunkt at besøge Pondicherry?

Svar: Selvom Pondicherry er et smukt sted, men for at nyde dette sted mest, bør man planlægge deres rejse mellem oktober til februar. Denne tid er perfekt, når klimaet i Pondicherry er mere afslappet i forhold til sommeren, så du kan nyde alt fra sightseeing til vandsport til bare at slappe af med din familie på strandene. Denne tid er også bedre end somre, da Pondicherry i løbet af somrene bliver varmt og efter det fugtigt, så din ferie kan blive hæmmet af klimaet, og du måske ikke nyder dit bedste og bliver brutalt garvet.

3. Sådan booker du disse feriesteder til din næste planlagte ferie?

Svar: Der er forskellige medier til at bestille disse feriesteder til din næste ferie. Du kan enten kontakte feriestedet direkte via telefon eller deres officielle websted. Søg også online efter forskellige rejsewebsteder, der vil have disse feriesteder inkluderet på deres liste og vil tilbyde dig en rabat baseret på deres strategier. Du kan let sammenligne priserne og vælge den plan, du bedst kan lide. Online booking sikrer, at du får dig til at se begge sider af mønten, før du betaler for den. Så vær en smart forbruger.

4. Hvor meget før skal jeg bestille mine reservationer til disse feriesteder?

Svar: Når du har færdiggjort din plan for at besøge Pondicherry, er det derfor smart at begynde at booke dine feriestedreservationer. Da dette vil sikre, at du ikke behøver at gå igennem det sidste øjebliks besvær med fuld booking på disse feriesteder, og du kan også nyde de økonomiske fordele ved rabatter, som feriestederne tilbyder direkte eller gennem kampagner fra forskellige andre websteder. Så planlæg inden, og planlæg på forhånd for at få mest muligt ud af din rejse.

5. Hvorfor gå efter strandhoteller og ikke standardhoteller?

Svar: Pondicherry er et smukt sted, men ligesom alle andre byer har det også byens besvær og hverdag. Hvis du planlægger din ferie, bør du komme væk fra din daglige rutine, og derfor kan feriesteder hjælpe dig med det. De giver dig et afgiftende og fredeligt ophold, så du kan nyde virkelige ting som naturen i din ferie og ikke gå med den samme gamle byrutine.