9 bedste cykeltips til begyndere

Cykling er den letteste form for transport og også en af ​​de bedste måder at holde din krop i form og slank. Men de fleste amatørcyklister står over for problemer, der får dem til at opgive deres hobbyer som at klatre i bakker eller køre på de våde veje i regntiden eller endda ride med børn. Her er en artikel, der opsummerer de bedste cykeltips, som enhver amatørcyklist måske skal kende.

cykeltips til begyndere

1. Se The Corners:

At svinge i høj hastighed og i regntiden er bestemt et hårdt arbejde. Sørg for, at du læner din krop mere end cyklen. På den måde vil du være i stand til at bevare balancen, selvom din cykel glider over olieplaster eller malelinjer. Du skal flytte så meget af din vægt til den ydre pedal som muligt.

2. Brug sikkerhedshjelme:

Det er et must for professionelle cyklister at have sikkerhedshjelme på. Den nylige død af Andrei Kivilev, den kasakhiske rytter i Paris – Nice -løbet, har bragt denne kendsgerning i rampelyset, og det er nu en regel at bære sikkerhedshjelme. Den internationale cykelforening har støttet denne beslutning ved at udvide obligatorisk hjelmbrug til professionelle cyklister. Dette er sikkerhedscykeltipsene for begyndere.

3. Juster dit sæde efter din komfort:

Justering af dit sæde er ekstremt vigtigt for at undgå sadelsår. Et sæde, der er for lavt, giver dig ikke nok plads til at folde dine ben ordentligt og påfører derfor for meget pres på skridtet. Et for højt sæde gør det svært for dig at nå pedalerne, hvilket forårsager overtryk og fører til gnidning. Sørg også for, at dit sæde ikke er for vippet. Dette får dig til konstant at skubbe tilbage på din sadel, hvilket giver anledning til sadelsår.

4. Brug polstrede cykelshorts:

En anden måde at undgå sadelsår eller andre kønsproblemer er at bære polstrede cykelshorts uden undertøj. Cykelshorts reducerer friktion ved sømmene ved design. Den ekstra polstring giver dæmpning til de følsomme områder. På grund af denne grund bliver cykelshorts hurtigt snavsede. Og opretholdelse af god hygiejne er også meget vigtigt for cyklister! Så tag ikke shortsene på igen, før de er blevet grundigt rengjort. Dette er de vigtige cykeltips til begyndere.

5. Udstyr din cykel med gear til at hjælpe med klatring:

Hvis du er vant til at cykle på et stenet kuperet terræn, så er det en god idé at udstyre din cykel med gear for at gøre dine stigninger lettere. Store tandhjul producerer en lille gearudvikling og er meget lettere at dreje. Gear hjælper med at gøre din cykel mere velegnet til at bestige høje bakker.

6. Reparation af bremseklodser:

Bremseklodser kører godt og fint i den tørre sæson. Men regnvand og grus tæres gennem gummibremseklodser i den våde træningssæson. De fleste fælge roterer fuldt ud, før puderne kan stoppe dem. Så i regntiden skal du kontrollere dine bremseklodser løbende, og husk dem, mens du kører, og planlæg fremad og bremse tidligt. Dette er de bedste cykeltips til begyndere.

7. Bliv siddende, mens du bestiger en bakke:

Stående hjælper med at lægge mere pres på dine pedaler og hjælper dig dermed med at arbejde med flere gear. Men at blive siddende, mens du bestiger en bakke, er en god praksis, fordi det holder dit hjerte slå lavt og dermed reducerer stress på dit kardiovaskulære system.

8. Brug kædesmøre regelmæssigt:

At holde din kæde godt smurt sikrer, at din cykel kører jævnt. Dette er især vigtigt i regntiden. Fortsæt og fyld så meget tykt glidecreme som du kan. Det er bestemt bedre at rydde op i alt det glidecreme for derefter at få din kæde til at ruste og fryse i regnen. Dette er de nyttige cykeltips til begyndere i regntiden.

9. Tænd din cykel i regntiden:

Et godt genopladeligt LED -lyssystem fastgjort til dit sæde og håndtag viser sig at være ganske nyttigt i regntiden, når visionen for de fleste bilister ikke er helt i top..