9 bedste indiske jernbanerejser

Jernbanerejser i Indien har været blandt de mest populære transportformer. Siden tidspunktet for det britiske styre i Indien er jernbanerejser den foretrukne måde at rejse på af de fleste indiske mennesker. Jernbanerejser giver dig mulighed for at tage til og værdsætte seværdigheder og lyde fra Indiens landskab og dets landlige lommer. Nogle af disse togrejser giver sin passager alle vigtige faciliteter og tjenester i verdensklasse. Faktisk vil nogle togrejser også føre dig gennem historiske byer og landbrugsjord. Derfor giver det dig mulighed for at opdage jomfruelige kulturer og smukke landskaber.

jernbanerejser

Nedenfor er vist nogle af de bedste indiske jernbanerejser:

1. Goa Express (Vasco Da Gama til Londa):

Vandfald ud over bjerge i Rail Journey

Goa har altid været betragtet som et magisk land. Men hvis du virkelig vil nyde alt det bedste, Goa har at tilbyde, skal du tage en togtur i Goa Express. Du vil blive fyldt med glæde, når du er vidne til familier og børn, der plasker i vandet, venner klemmer sig på togskinnerne til en chatsession. Du får også en fornemmelse af livet i landsbyen Goan, hvilket er noget. Du bør også komme et eller to naturlige vandfald ud over bjerge.

2. Nizamuddin Duronto Express (Pune til Delhi):

Nizamuddin Duronto Express Rail Journey

Denne togrejse har et af de få stop på andre stationer. Derfor vil du nyde en non-stop rejse med nogle af de mest fantastiske udsigter muligt. Den indbyggede service er også blevet udråbt som en af ​​de bedste. Du passerer floder, bjerge, landsbyer og endda en ørken under din rejse. Den anden fordel er, at disse tog normalt er afsporingssikre.

3. Indisk Maharaja Deccan Odyssey (Mumbai til Delhi):

Indisk Maharaja Deccan Odyssey

Den indiske Maharaja Express betragtes som en af ​​de førende luksustogtjenester i Indien og tilbyder nogle af de mest spektakulære seværdigheder, selvom den passerer gennem Rajasthan, før den ankommer til Delhi. Du har mulighed for at lave nogle tiger-spotting ud over at du selv får et kig på Ajanta og Ellora-hulerne. Du kan også være sikker på alle mulige faciliteter og luksus med butlerservice og femstjernet spisning.

4. Island Express (Kanyakumari til Trivandrum):

Kanyakumari til Trivandrum Rail Journey

Eventyret på dette begynder ved sammenløbet, hvor tre havlegemer mødes på den sydligste spids af Indien. Gennem rejsen bliver man udsat for tæt grønt, palmer og det bedste, naturen har at byde på. Faktisk nyder de fleste passagerer at rejse i den generelle kupé for at få et bedre overblik over den ydre flora og fauna.

5. Himalaya -dronning (Kalka til Shimla):

Indiske jernbanerejser

Denne togtjeneste går tilbage til den æra af den britiske Raj i Indien. Selvom toget slynger sig gennem forskellige tunneler og broer, bliver man langsomt udsat for al den naturlige skønhed, der er fuldt udstillet. Toget bruges ikke kun af rejsende, men også af daglige pendlere. Faktisk gør toget et par stop for at give passagererne mulighed for at få en bid og lidt te.

6. Jammu Mail (Jammu til Udhampur):

Jammu Mail (Jammu til Udhampur)

Denne togrejse hjælper dig med at rejse til foden af ​​Himalaya. Turen vil væve gennem et bjergrigt terræn, og passagerer vil også blive udsat for floder og dale. Selvom du kommer igennem utallige tunneler, bliver du mindet om de engelske enge.

7. Golden Chariot (Bangalore til Goa):

Guldvogn

Denne luksustogtjeneste er den perfekte måde at rejse sydpå. Passagerer vil opleve gamle tempelruiner, sandstenshuler og paladser. Du kan også læne dig tilbage og nyde den smukke udsigt, selvom du langsomt ruller ind i Goa. Servicen på toget er førsteklasses.

8. Darjeeling Toy Train (New Jalpaiguri til Darjeeling):

Darjeeling Toy Train (New Jalpaiguri to Darjeeling)

Legetøjstoget snor sig gennem skove, tehaver og plantager, selvom du kommer tæt og personligt på teplukkerne. Toget kører derefter til hovedbyområdet.

9. Mandovi Express (Goa til Mumbai):

Mandovi Express

Det fantastiske landskab, tunneler og broer gør denne indiske togrejse fra Goa til Mumbai til en af ​​de bedste. Du vil også blive udsat for uafskallet marker og mango- og kokospalmer.