9 bedste rejsetips til Indien til første timere og hyppige rejsende

At træde ind i et land med diversificerede kulturer med flere regionale sprog, overfyldte gader og et kaos og forvirring, der er sædvanlig for Indien, vil helt sikkert efterlade dig forbløffet. Hvordan forbereder du dig så og får mest ud af din tid med at navigere i seværdigheder og lyde i dette tætbefolkede land. Til fordel for rejsende, er der samlet en liste over 9 bedste rejsetips til dit første besøg nogensinde i Indien.

Bedste tips til rejsende, der ønsker at rejse i Indien:

1. Sundhed er rigdom:

Sørg for, at dit rejsesæt er komplet med medicin til at trodse de barske virkninger af det indiske subkontinent. Antimalarialmedicin bør prioriteres, da både landdistrikter og byområder er udsat for myg. Antiseptiske cremer, smertestillende midler og antibiotika til hudinfektioner bør også inkluderes sammen med fordøjelsesbesvær og diarrémedicin for at beskytte sig mod mad og vand.

2. Rejsetip til indiske tog:

Det er let at komme fra et sted til et andet med tog. Det er mindst dyrt og dækker store afstande, hvilket giver en en naturskøn udsigt over landskabet. Langdistance -eksprestog er udstyret med AC -stolvogne og AC -sovepladser, og alle sæder og køjer er reserverede, hvilket giver dig en sikker og behagelig rejse.

3. Spis sundt:

Hvis du lider af en svag mave, er det bedste at holde sig fra gademaden. Hvis du stadig vil smage det, skal du være kræsen med, hvad du spiser, og hvorfra du spiser det. I de første dage i dit besøg skal du gå langsomt på de krydrede retter. Lad din mave vænne sig til de mildere madmuligheder, før du lader dine smagsløg nyde Indiens krydderi-fyldte lækkerier. Måske ville det sikreste valg være vegetarisk mad, der er meget mere nærende og lettere på maven.

4. Undgå The Maddening Crowds:

Hvis du ønsker at slippe væk fra travlheden i folkemængderne, der myldrer i byens gader, ville en stor flugt være de rolige bagvande i Kerala eller bjergrige regioner i Indiens mange bakkestationer. Disse steder hilser dig med en ro og stilhed, der kan findes nu her ellers i Indien. Den skønne skønhed i disse naturskønne steder i Indien kombineret med den fredelige atmosfære får dig sandsynligvis til at overveje endnu en rejse til landet.

5. Spring kommandoen over:

Hvad Indien gør op med i naturskønne skønheder, mangler det meget i den offentlige hygiejne. Det bør være en stigende bekymring blandt internationale turister, hvis turen indebærer overdrevne rejser. Hvis du skal bruge et offentligt toilet, er det en langt bedre mulighed at bruge squatpotter i indisk stil, som de kaldes, da du er mindre tilbøjelig til at pådrage dig bakterier og sygdomme end at sidde på kommoder. Sørg dog for at stable op på toiletpapir, da de fleste offentlige toiletter kan findes uden dem.

6. Få frem disse forhandlingsevner:

Lad dig ikke narre, når du er ude og handle i Indien. Det være sig for håndværk, tøj, sko, nips og endda grøntsager og frugter, gå ikke efter den pris, butiksindehaveren citerer dig. Hvis sælgeren giver dig en pris, skal du købe din artikel til halvdelen af ​​prisen, men begynde at forhandle til en fjerdedel af prisen, som til tider kan vise sig heldig.

7. Gå langsomt på offentlig visning af følelser:

Indiske lokalbefolkning tager ikke venligt imod offentlige viser af kærlighed, idet mange anser det for tabubelagt. Man krammer generelt over at kramme sin partner eller åbenlyst kysse offentligt. Så hvis du vil undgå pinlige blikke og ikke respektere lokalbefolkningen, skal du gå let med disse følelser.

8. Tag et tørklæde på:

For kvinder ville det være en ideel ting at vove sig ud med et tørklæde eller stjæle. Det er især praktisk, når man besøger hellige tilbedelsessteder som templer og moskeer, hvor kvinder skal dække deres hoveder. Det er også en ekstra beskyttelse af håret mod de dårlige virkninger af de hårde forurenende stoffer.

9. Vær mere sikker end beklager:

Da stigningen i voldtægt og sager om seksuel chikane overtager Indien, bør kvindelige rejsende være godt forberedt på at undgå eller beskytte sig mod sådanne møder. Undgå for enhver pris at rejse i offentlig transport eller tomme busser eller tog om natten. Prøv ikke at bære tyndt tøj, som kan tiltrække de forkerte opmærksomheder. Hvis du bliver fanget i en ubehagelig stilling, mens du rejser i overfyldt transport, skal du oprette et larm, der får gerningsmanden til at skride væk fra forlegenhed eller få offentligheden til at beskæftige sig med ham. Det er altid bedre at være sikker end undskyld.