6 overraskende måder at fortælle din mand, at du er gravid på

Graviditet er en af ​​de mest fantastiske faser i en kvindes liv, der bringer umådelig lykke. Det er frugt af kærlighed og et smukt forhold. Og når du indser, at du er gravid, er der al glæde ved at overraske din mand med nyheden om baby junior! Men leder du efter ideer til at overraske ægtemanden med graviditet?

Selvom internettet er oversvømmet med forskellige måder at overraske ægtemænd på med graviditet, samler vi de mest populære og de virkelige kæbeangivere. Vælg din favorit blandt disse ideer for at overraske din mand med graviditet og have det sjovt!

Giv graviditetstestsættet som gave:

Hvis du er god til ord, så er der intet som det. Du kan altid få et digt eller et opskrift, der er interessant, romantisk og på samme tid informerer ham om din graviditet. At skrive det ned har altid været en af ​​de klassiske måder at fortælle din mand, at du er gravid på. Af hvordan du leger med ord, afhænger af din kreativitet og ideer.

Du vil måske bare sætte det op i enkle ord som: “Så er du klar til den lille overraskelse, der kommer?” eller kan være “Er du klar til en fantastisk trekant?” eller peg din finger mod hans letvoksne mave og sig, “så har du også en baby derinde?”

Skriv det ned:

Hvis du er god til ord, så er der intet som det. Du kan altid få et digt eller et opskrift, der er interessant, romantisk og på samme tid informerer ham om din graviditet. At skrive det ned har altid været en af ​​de klassiske måder at fortælle din mand, at du er gravid på. Af hvordan du leger med ord, afhænger af din kreativitet og ideer.

Hent et mindeværdigt sted:

Dette vil variere fra person til person om, hvilket sted der vil blive mindeværdigt for dem. Der er nogle, der vil gå til deres yndlingsrestaurant og bryde nyhederne, mens de har en romantisk middag, og så er der andre, der gerne vil gå til deres religiøse sted for at dele nyhederne. Der er utallige steder, der kan vælges for en god hukommelse, når det fortæller din mand, at du er gravid.

Giv ham far-baby ting:

Ved at give din mand noget daddy -gear til babyen, vil han helt sikkert forstå, hvad du vil sige uden at bruge ord. Dette formodes at være en ganske interessant, romantisk og enkel måde at videregive det gode budskab til din ægtefælle. Planlæg og køb far -gear, som du tror, ​​han vil elske. Der er far-krus, forklæder, t-shirts og meget mere til din hjælp. Baby sko og t-shirts kan også medbringes og foræres til ham. Dette er en effektiv måde at nå dit mål på.

Planoverraskelser:

Der er mere end tusinde og en overraskelser, som man kan tænke på for at annoncere deres graviditet. For eksempel, mens du spiser middag på spisebordet, kan du altid lægge en tredje lille tallerken på det ene sæde og lade ham gætte. Der er mange andre overraskelser, der kan planlægges afhængigt af, hvordan du tænker. Dette er en god måde at videregive beskeden til ægtefællen.

Giv ham rapporterne:

For dem, der ikke er sikre på deres mands reaktion, er det bedst ikke at planlægge noget og være ligetil omkring det. Giv ham de rapporter, der siger, at du er gravid, og vent på, at han reagerer. Det tilrådes dog, at du er en god lytter og ser, hvad han har at sige. Reager ikke før han gør det. Det er en af ​​de praktiske måder at videregive nyhederne på.

Når det er det bedste, der sker for jer to, hvorfor så ikke spille lidt mere op og gøre det til den mest mindeværdige meddelelse? På listen over måder at fortælle din mand, at du er gravid, skal du vælge den bedste, der inspirerer dig, og spille den op! Glad graviditet!