Hvordan får man en pige til at kunne lide dig?

For drenge er en af ​​de sværeste ting at gøre at få opmærksomheden fra den pige, han kan lide som dating -potentiel. Man skal forstå, at hver pige er forskellig, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at du kan lide en bestemt person og ikke dem alle. Den gode nyhed er, at der er nogle grundlæggende regler, der kan bruges til at få hende til at kunne lide dig. Dem, der er nævnt nedenfor, er de mest effektive, der skal prøves. Se, hvor godt du får hende interesseret over for dig med disse tips.

Sådan får du en pige til at kunne lide dig

Hvordan får man en pige til at kunne lide dig? Det er en af ​​de væsentlige henvendelser, der stiger op inden i hver dreng. I mit perspektiv er det ikke meget svært, men du skal snarere koncentrere dig om nogle tilsyneladende ubetydelige detaljer, som jeg får mening for nedenunder. Pigers syn på forelskelse er helt anderledes end drengene. Kærlighed ved første blik slags ting er bare godt for filmene, men kan ikke implementeres i virkeligheden. I de fleste tilfælde vil en pige kun blive forelsket i en dreng efter at have kendt ham fuldstændigt og analyseret hendes kompatibilitet med hej, så du skal holde lidt tid og lade den unge dame blive mere bekendt med dig selv.

Bedste tips til, hvordan du får en pige til at kunne lide dig:

Hvis du vil vide, hvordan du får en pige til at kunne lide dig, så læs artiklen videre. I denne artikel vil vi skære ned på nogle metoder og tips til, hvordan du får en pige til at kunne lide dig Ideelt set vil disse tips til, hvordan du får piger til at lide dig, hjælpe dig med at gøre din kærlighed solid og fantastisk.

1. Vær dig selv:

En af de første tip og den vigtigste for at få en pige til at kunne lide dig er at være dig selv. Vis, hvad du er, og vis ikke, hvad du ikke er. Falske ting vil først forårsage problemer senere og er et stort sluk for piger. Uanset hvordan eller hvad du er, præsenter dig selv på den mest ægte måde.

2. Vær velplejet:

Kan du nogensinde lide en pige, der har hår uden hår, og som ikke bruser? Det samme gælder for piger. Hvis du vil få hende til at lide dig, skal du prøve at forblive pæn og ren. Brusebad regelmæssigt og barber dig også. Man skal også lugte godt og bære rent tøj, hvis de vil nå dette mål. En velplejet dreng vil altid fange pigernes opmærksomhed. Sammen med personlig hygiejne bør man altid sørge for at holde sig i form. Bevar kropsvægten og se ikke overvægtig ud, for det er den største slukning for en pige.

Dette gælder også for den slags tøj, du har på. Sørg for, at du hverken har for løst tøj eller for stramt. Bevar en god og ædru klædningssans for det er, hvad en anstændig pige vil kunne lide.

3. Hav en god fornemmelse af humor:

Videnskab er et aspekt, der helt sikkert tiltrækker det modsatte køn. En god sans for humor og evnen til at få hende til at smile vil tage dig langt med at øge hendes interesse for dig. Vær sjov, få hende til at grine og være en sport, når hun er i nærheden. Forholdet er enkelt. Jo mere hun griner, jo mere ville hun ende med at kunne lide dig.

4. Vær en god ven:

Det første skridt mod at date en pige og få hende til at lide dig med en romantisk interesse er at være hendes gode ven. Forstå hende, lyt til hende og vær hendes nære ven, hvis du vil få hende til at kunne lide dig. Dog skal du ikke sidde fast i venens zone. Gå hurtigt, hvad angår dating. Giv hende trøst, men lad hende ikke gøre dette til en vane, ellers vil hun altid betragte dig som en ven, og tippet vil give bagslag.

5. Tillid er vigtigt:

En dreng skal have tillid, og det bør hans tilgang også være, når det kommer til at få et like til at lide ham. Under tillid er fyre normalt ikke i stand til at fange pigernes opmærksomhed omkring. Vær dog ikke over selvtillid, da det er et tegn på arrogance og måske ikke ender med at imponere anstændige kvinder. Hold en balance, når det kommer til dette aspekt.

6. Giv hende komplimenter:

For en pige at blive smigret af en dreng, er dette et tip, der er meget vigtigt og bør følges med behørig omhu. Sørg for, at du virkelig komplimenterer hende fra tid til anden. Dette kommer helt sikkert til at fungere for hende og få hende til at lide dig. Giv dog komplimenter, der får hende til at skille sig ud fra resten. Dette vil arbejde tingene hurtigere og til din fordel.

7. Læg vægt på dit første indtryk:

Enkeltpersoner er ligeglade med dig, hvis du ikke ser godt ud eller iført en slags kjoler på den vanvittige måde. Især unge damer er ligeglade med den slags unge mænd. På samme måde, hvis du virkelig har brug for at trække en ung dame ind mod dig, skal du klæde dig godt på, du skal håndtere din frisure med det nuværende mønster, især bør du bruge nogle fremtrædende brusere eller aroma og generelt, du skulle ændre din sindstilstand, som let trækker til sig en ung dame. Så giv pålideligt mere brug af din kropsbruser eller aroma, og udfør noget, hvis du får et forfærdeligt åndedrag (Prøv denne pebermynte -smagsprøjt til frygtelig ånde). På samme måde må du ikke bære den samme kjole, du bar i går, hvilket får hende til at tro, at du ikke er begejstret for hende. Desuden vurderer et par unge damer dig med dine armbåndsurmærker.

8. Tillidsfuld tilgang:

Hvis du nærmer dig, hvordan du får en pige som dig igen, skal du helt sikkert øge dit tillidsniveau til millioner gange. Med undtagelse af en slags pige foretrækker en stor del af de forskellige unge damer ikke at lide de drenge, der holder tavs hele tiden. Vær konstant cool og vær sikker. Efter din påklædningsfornemmelse rangerer unge damer dig med din karakter. En stor del af de unge mænd har et problem, som de gyser, når de skal møde en ung dame eller tale med en ung dame ved det første løb. Under alle omstændigheder er det helt off-base. På trods af at du ikke er glad for at møde hende første gang, skal du ikke demonstrere det udenfor. Vær snarere sikker og mød, som om du kendte hende i lang tid. Denne minimale sikkerhed trækker sig utvivlsomt i hende mod dig. Vær heller ikke ynkelig eller skuffe hele tiden før hende

9. Øjenkontakt:

At se er i hvert fald mindre krævende for dig. Er det ikke? Under alle omstændigheder er det forkert. Dette er en af ​​de sværeste faser, nogen dreng nogensinde kan opleve. Ved en chance for, at hun ser, at du konstant ser hende, vil hun blive bekendt med, at du er ivrig efter hende. Dette er en af ​​de mest ideelle måder at få en pige som dig til. På et hvilket som helst tidspunkt du forstår, at du er i øjenkontakt med en ung dame, skal du blot efterlade et lidt sentimentalt grin, og det vil trække meget mere upraktisk i hende. Hvad mere er, folkens, føler ikke at en ung dame vil komme til jer efter at have kigget på et par begivenheder. Sandt sagt, initialiseres et par gange, det går ikke. Vær uanset, ikke overgiv dig. Prøv at se på det punkt, du har muligheder. Denne strategi trækker sandsynligvis hende mod dig.

10. Trøst hende i tilfælde af at hun græder:

Folkens, husk, at en ung dame græder, før I mener, at hun forventer jeres skulder. Nogle kendte citater siger: En ung dames største våben græder. Det er naturligvis virkelig svært at se en ung dame med tårer i øjnene. Når hun græder, vil ingen skade hende mere, snarere bare få hende til at stoppe med at græde ved at berolige. Så brug denne strategi, hvis du virkelig har brug for at trække hende ind mod dig. I tilfælde af at hun græder, før du antyder, mener hun, at du højst sandsynligt kan tage sig af det problem. Så spørg hendes problem bevidst og forsøg at give det bedste arrangement eller skær dig ned og tag hånd om det problem. Bortset fra alt, når hun først græder for at gøre et punkt for at trøste hende ved at omfavne fast eller give dine skuldre og rådgive hende nogle venlige ord, der får hende til at holde op med at græde.

Dette var nogle af de vigtige tips, der kan hjælpe dig i din mission om, hvordan du får en pige til at lide dig. Sidst men ikke mindst, vær dig selv, du kan falske dig selv, men kan ikke ændre din natur. Hvis nogen er bestemt til dig, ville hun sandsynligvis acceptere dig, som du er.