Hvordan kan du stoppe med at elske nogen?

Det er ikke kun svært at holde tilbage og ikke elske nogen, man har lyst til, men at styre denne fase kan gøre dig gal. Det er kun forstået, at hver tredje ville være ofre for ulykkelig kærlighed, som modtager eller romantisk fjols. Nogle gange, selvom personen er en eks, og vi ved, at der ikke er håb om at få deres kærlighed på en romantisk tone tilbage, ville vi stadig kæmpe mod håb mod håb om at få det til at ske. I sidste ende skader vi kun os selv og ingen andre, så hvorfor ikke gøre følgende for at undgå at være offer for ulykkelig kærlighed

Tips:

1. Stop langsomt men sikkert med at holde kontakten med personen, manden eller kvinden, for hvem dine følelser løber vild.

Ja, det ville være underligt i begyndelsen, men overarbejde ville du klare og begynde at fokusere på andre ting i livet. Nogle gange skal du helt klart modstå at tale med personen eller kommunikere med dem, det ville gøre tingene sure. At være i kontrol, ved ikke at tale eller holde kontakt ville være den bedste måde, der vil svare på, hvordan du får dig til at stoppe med at elske nogen.

2. Reducer opkald, mails, Whats App -tekster osv., Og stop med at reagere på, hvad de siger online eller på anden måde.

Dette ville hjælpe med at distancere dig fra ham eller hende, og du ville derefter begynde at se over, hvad de føler for dig eller dig for dem.

Afvis anmodningen om at imødekomme. Sørg for, at I ikke deler det samme skift eller rum. Nøglen er at sende klare signaler, der effektivt vil formidle det budskab, at du ikke længere er interesseret.

3. Gå hjem og lav en liste over spørgsmål, du synes, afholder dig fra at elske dem.

Dette ville være cement, der ville blokere alle revner og sprækker, som tillader følelser fra begge ender eller den ene ende at flyde. Selvom de forsøger at overbevise dig om at ændre dig, og du ved, at det er muligt, skal du forholde dit sind til at tænke anderledes om personen. Lad følelsesmæssig afpresning ikke overtage dig, ellers er du dømt til at være hans eller hendes elsker

4. Forklar dem, hvorfor dette forhold ikke er beregnet til at være.

Start med at fortælle dem, hvor akavet du føler, da du ser på dem bare som en ven og ikke mere. Giv dem derefter karrieresnakken, hverdagens skema, dine egne konflikter, klynk og kryb vil skræmme dem væk for mange gange.

5. Find på eller fortæl dem om din frygtelige hemmelige fortid.

Selvom dette kan være en dårlig idé, vil det dog kun hjælpe med at afbryde forholdet og dermed lindre dig for den psykiske smerte. I de fleste tilfælde ønsker ingen at have sådanne partnere, men dette kan være en ulempe for dig, da de kan lække rygtet til offentlige ører, og dit omdømme kan slå et slag.

Time Wounds All Heals:

En berømt sitcom viste engang, at kærligheden, der blev gentaget, gik dårligt og på en humoristisk måde. Men det er fjernsyn og ikke den virkelige verden. Nogensinde finder du dig selv tiltrukket af den stalkende ubesvarede elsker, skal du minde dig selv om, hvor overlegen du er over dem. Husk deres mangler og ulemper, og sørg for, at du ikke vælger den telefon for at virke grødet.

  • Psykologi siger, at din helingsproces vil blive bedre, når du prøver at aflede din opmærksomhed til noget andet. Gør ting, du altid har ønsket at gøre, som at deltage i fitnesscentret eller trekking osv.
  • Kom ud og socialiser dig. Dette er en måde at stoppe med at elske nogen. Det nytter ikke noget at sidde i dit værelse og beklage. Tal med mennesker og socialiser. Lær dem at kende. Men nej! At drikke og kaste op hjælper ikke. Undgå det.
  • Tag på soloture. Dette kan blive overvurderet, men fornøjelsen ved en god rejse vil anspore lykke i dig.

Hypnose for at stoppe med at elske nogen:

Hypnose er kendt som hypnoterapi. Hypnoterapi er blevet populær, sent, som et redskab til at bryde alle former for vanedannende vaner fra rygning til overspisning. Alt for mange kvinder og mænd vender sig nu til dette for at få en lettelse.

Hvad der generelt sker i en klient, vil blive talt gennem afslapningsteknikker som åndedrætsøvelser og visualiseringer eller forestille sig at være et behageligt, roligt sted. Dette vil tilskynde dem til at gå ind i en trance-lignende tilstand.

Det er da, siger hypnoterapeuter, at en person kan ændre deres negative underbevidste tankemønstre. Teknikken vil sikre, at terapeuterne holder dig travlt, så du holder op med at sløjfe den tabte kærlighed ind.

Afbryd alle forbindelser til personen og hold dig beskæftiget. Selvom dette kan være svært i begyndelsen, vil det ikke desto mindre kun hjælpe i det lange løb. Kærlighed er et sart begreb. Det er let at blive forelsket, men det er svært at blive forelsket. Det er virkelig muligt at stoppe med at elske nogen. Men giv det lidt tid. Tid er den universelle medicin og helbreder for alle problemerne i verden.