Hvordan vælger man en kone?

Mænd ville vente, indtil de føler, at det er tid til at blive gift, og i mellemtiden ville de hoppe og date så mange kvinder som muligt for at finde den rigtige. En mand vil have en kone, der ville elske ham som sin bedste ven, forkæle ham som sin mor og ville være meget besiddende over hende, som han ville med sin datter. Det er derfor, før en mand springer ind og siger I DO, han burde forstå, om konen, han leder efter, har de kvaliteter, han ønsker hos de kvinder, han møder eller ej. Dette burde være noget, han skulle gøre, før han siger ja til at blive trukket, eller på et senere tidspunkt kan det være et problem. Her er nogle flere tips til, hvordan du vælger en kone.

Vigtig information:

1. En mand skal have en liste, eller også skal han vide, hvad det er, han vil se i sit liv, herunder at have den bedste ægtefælle til virksomheden. Han skulle derefter kontrollere hans behov, og om det af hans ville være kones behov matcher eller ej. Er hun for eksempel okay med, at han ser fjernsyn hele dagen på en ferie, mens hun trækker i køkkenet og vedligeholder huset?

2. En mand bør lave en liste over alt, hvad han vil beundre i sin kone. Han burde dog være ægte, og ikke en der fantaserer om fotoshoppede skuespillerinder og modeller. Hans liste bør omfatte religion og baggrund, uddannelsesmæssige kvalifikationer, politisk knowhow, hobbyer, socialt samvær, karriere og penge, kæledyrselsker eller ej, idé om et hangout og mere.

3. Når en mand møder den potentielle kone, bør han bruge tid eller tage hende ud for at forstå hende bedre. Ansigt til ansigt interaktion hjælper, hvor der kan stilles spørgsmål og kommunikationskanaler åbnes for bedre forståelse. Han bør være opmærksom på, hvad hun fortæller ham, det er vigtige spor, som han ikke må gå glip af.

4. Hvad han skal kigge efter er en kvinde, der har hovedet på hendes skuldre. Hun bør ikke være vedligeholdelsesværdig, medmindre han virkelig har råd til at have en dukke til en kone. Han skulle heller ikke tænke på at nøjes med en almindelig Jane, når hans socialiserende stil kræver kvinder, der er direkte, moderigtige og trendy.

5. Hvis der er nuancer, der ikke matcher, skal manden forstå, at dette fremover kan give problemer. Derfor, hvis han spørger hende, om hun ville være villig til at ændre sig, skulle han være klar til det, hun har at sige, og derefter træffe en beslutning i overensstemmelse hermed, fordi ægteskaber er beregnet til livet, og ikke kun en begivenhed, hvor lystig skabelse sker.

6. En mand bør tage sig tid til at møde hendes familie og venner. Venner ville fortælle ham mere, end hvad familien kan om hende. Han bør være opmærksom på det, de siger, især når fortiden bliver talt fra. Husk, hun ville være din kone en dag, og du skulle ikke behandle hende som en slynge eller en sjov dukke en nat.

7. Charme og skønhed til side, en mand burde vide, hvor stort et bidrag hans kone kan tillade sig at tilbyde, hvilket betyder, at han skal kontrollere, om hun er villig til at arbejde, efter at de har giftet sig eller ej? I denne dag og alder er det kun vigtigt for begge ægtefæller at dele økonomisk ansvar og arbejde for, at huset kører gnidningsløst.

Endelig er seksuel kompatibilitet vigtig. Tilpasninger efter ægteskab skal foretages, men i et omfang, der ikke fornærmer den anden på grund af manglen på at være seksuelt eventyrlysten. Tag derfor notater og vær åben eller ærlig om dine behov. Først når hun ved, hvad du vil, ville hun så være klar til at være den soulmate, du ønsker.