Hvordan vælger man en mand?

Når du vælger en soulmate, er der visse overvejelser at tage. Det er præcis disse overvejelser, der ville definere, om han er MANEN for dig eller ej. dette er fordi “jeg elsker dig” og “du elsker mig” ikke er slutningen på et lykkeligt ægteskab for at lykkes, det lægger ikke mad på bordet, og dette er kun en følelse, der fører til magisk tiltrækning. Hvis du virkelig er seriøs om at slå dig ned i livet med en drømmemand, er det på tide, at du begynder at kigge efter egenskaberne hos en mand, som ville holde dig glad. Kvaliteterne i ham bør overgå dine forventninger, og her er nogle flere tips til, hvordan du vælger den rigtige mand, som du stolt ville kalde soulmate eller en mand og prale ham med din familie og venner.

hvordan man vælger en mand

Vigtigt råd:

1. Er du klar til ægteskab? Ikke være under pres for at gifte dig? Har du mødt manden, som du ville gifte dig med? Har I to datet eller frier før forlovelsen eller ej? ved du godt om hans baggrund, hans økonomiske status, hvordan hans venner er, hvordan hans familie især hans mor er eller ej? Dette er vigtigt at svare på, fordi du skal vide noget om manden, der ville lægge ringen på din finger og sige, at jeg gør det, når du bliver spurgt.

2. Han har brug for at være vittig og intelligent, men ikke nogen, der overdriver det. Der er en forskel mellem følelsesmæssig kvotient og intelligent kvotient. Du skal nu måle, hvad der er mere vigtigt for dig, EQ eller IQ i en mand.

3. Hvor ambitiøs er denne mand, som du planlægger at gifte dig med? Eller bygger han kun slotte i luften? Er han tilfreds med sit nuværende job og status i samfundet? Eller har han drømme om at gøre det stort? Hvad er hans forhåbninger?

4. Hvad med hans religiøse eller åndelige måder i livet? Har I to samme religiøse eller åndelige baggrund? Hvis ikke, ville han tillade dig at øve som du vil, når du er gift med ham, og omvendt?

5. En mand, der ved, hvordan man danser, ville også være god andre steder, få driften. Så danser han godt, og er det meget vigtigt for dig?

6. Har du mødt hans venner? Hans familiemedlemmer, hans søskende og fætre? Hvis ikke, bedes du venligst gøre det. Der er mange tvivl, der kan klare sig, når de taler til dig om hans fortid.

7. Har du fuld tillid til ham for den mand, han er? Husk, at du skal rydde alt dette, før du kommer længere ind i dette forhold, ellers kan det udgøre trusler forude.

8. Kan du lide den måde, han går, taler, klæder sig og opfører sig på, når han er offentligt, sammen med venner, med familie eller bekendte?

9. Kan du lide den måde, han lugter på?

10. Er han venlig med børn og kæledyr?

Sidste ord:

En mand skal være blid på flere måder end én. Han skal også have en sans for humor, men sørg for, at han ikke taler til dig, men til dig, når han er vittig. Han skal være en, der ville være din fars figur, når det var nødvendigt, en ven til enhver tid og en søn, som du kan forkæle og passe. Tag dig derfor god tid til at finde en, der er pålidelig, pålidelig og omsorgsfuld, men også en, der ved, hvordan du kan feje dig af dine fødder med masser af kærlighed og romantik også.

Han behøver ikke at være en mand med bulende biceps og six pack abs. Selv en normal fyr med en mave, der ved, hvordan man holder dig glad, ville gøre.