9 Smukke blomsterøreringe i nyeste designs

Øreringe er det mest foretrukne smykke til damer. Et hul er gennemboret på øreflippen for at bære en ørering. Blomsterøreringe er slidt siden starten på denne verden. Gudinden plejede at bære øreringe bestående af blomster. Blomstøreringe kan også bestå af ægte blomster eller kunstig kunst. Der kan også være en sten givet blomsterform. Med diamanter kan du også lave blomsterøreringe. Forskellige metaller bruges til at lave en enkelt ørering.

Bedste blomsterøreringe i forskellige designs:

Blomsterøreringe, hvis de bæres på nogle af dine særlige dage, kan få dig til at se unik ud. Vælg din bedste og vælg den.

1. Skinnende blomsterørering:

Skinnende blomsterørering

Denne blomsterørering består af krystalklart sten. Fem krystalsten er arrangeret med guld. Ind imellem er der præget en diamant. Den lilla sten giver en krystalklar glans og funklende i tilskuerens øjne.

2. Rose Flower øreringe:

Rose blomst øreringe

Disse er en fantastisk guld blomst øreringe. To blade er også fastgjort med øreringe, der udgør en del af den. Øreringen har fået en reel lighed som en rosenblomst. Det er en ekspertise inden for kunst, at hvert minuts berøring dækkes for at give en ægte form af rosenblomst.

3. Dobbelt blomst øreringe:

Dobbelt blomst øreringe

Disse øreringe i sølv er i hængende mønster. Det har åbent og dobbelt blomsterdesign. To blomster er fastgjort over hinanden med en sten imellem. Der er en lang krog, der skal indsættes på øreflippen. Det har fem kronblade designs.

4. Plastblomstøreringe:

Blomsterøreringe i plast

Disse øreringe til blomster er lavet af plastflasker. En blomsterbladform er skabt af bunden af ​​plastflasken og malet med akrylfarver. Denne form stikker derefter ud med en stud, der hjælper med at bære i ørerne. Denne ørering er ny på markedet.

5. Hvide stenblomstøreringe:

Hvide stenblomstøreringe

Disse sjældne hvide blomsterøreringe er skabt af forskellige former for hvid sten. Arrangementet af sten udføres på en sådan måde, at det bliver til en blomst. Denne skal også indeholde en vis vægt, da den er af sten. Men når det bæres, vil det vise sig at være anderledes end resten.

6. Trendy Pearl Flower øreringe:

Trendy perleblomstøreringe

Disse øreringe er fuldt håndlavede og skabt af perler. Denne perleblomstørering indeholder et fantastisk design af perler. Først har den blomstermønster med tre perler. Derefter har den et rundformet perlemønster hængende med en krog. Inde i runden er der også en perle mere.

7. Ribbon Flower øreringe:

Bånd blomst øreringe

Disse lyserøde blomsterøreringe er skabt af lyserødt farvebånd. Der er dobbelt åbent blomstermønster af gylden tråd. Over den er der et lyserødt båndværk af blomster. Et moderne præg leveres med brug af bånd. Denne ørering til festklæder ser varm ud i lyserød farve.

8. Blomstøreringe med kæder:

Blomstøreringe med kæder

Disse sorte blomster øreringe har et lille sort metal blomsterdesign. Hvert kronblad af sort blomst er dækket med hvid farve. Der er sort perle under blomsten. Med perle hænger der mange kæder. Blomstermønster ser sødt ud med kæder.

9. Diamond Flower Stud ørering:

Diamond Flower Stud ørering

Disse øreringe har seks diamanter besat i den. Disse øreringe med blomsterdiamanter ser flotte ud. På hvert kronblad er der præget en lille diamant. I midten er diamantens størrelse stor. Det har etnisk og fantastisk design. Diamanter øreringe er kærlighed til alle

Blomstøreringe indeholder så mange designs, og det tiltrækker hver dame i sig selv. Det bruges mest af unge damer, og det kan være den bedste mulighed for at give enhver dame gave. Det vil se så anderledes ud end typiske designs. Selvom det stadig bruges af alle, vil det forblive en favorit i mange år fremover. Damer kan ikke kede sig med blomsterdesign øreringe. Som det ses på billeder, kan blomsterform laves af mange ting, og du kan også bruge den i ornamenter.