Kasvisruokareseptit – ideoita grilli -iltaan ystävien kanssa

Kesä on edelleen täydessä vauhdissa, ja voimme järjestää kodikkaampia grillejä ystävien ja perheen kanssa ulkona puutarhassa. Vanhojen kulinaaristen perinteiden lisäksi terveellinen ruokavalio on nousussa valtakunnallisesti, tarkemmin sanottuna maailmanlaajuisesti. Kaikkiin vihanneksiin kiinnitetään nyt enemmän huomiota kasvissyöjien prosenttiosuuden kasvaessa. Tuoreet vihannekset ovat olleet myös tärkeä osa grilliruokia jo vuosia. Tästä syystä haluamme tässä artikkelissa esitellä sinulle hienoja grilli -ideoita siitä, miten grillata kasvissyöjä. Grillivinkkimme eivät sisällä lihaa ja kalaa ja sisältävät vain grillattuja vihanneksia. Mutta älä anna tämän artikkelin otsikon hämmentää sinua, koska kasvisruokareseptit ja -ideat eivät ole vain kasvissyöjille, vaan kaikille, jotka haluavat jotain tuoretta ja maukasta suoraan grilliltä. Joten mene useammin läheiselle viljelijämarkkinoille ja etsi tuoreita vihannestuotteita, koska kasvisgrillit ovat suosittuja tänä kesänä!

 Terveellinen syöminen sisältää kasvisruokareseptejä.

Kasvisruokareseptit Grillin vihannesvartaat näyttävät hyvältä

  • Kasvisruokareseptejä, joissa on erilaisia ​​vihanneksia

On taidetta tehdä grillatusta vihanneksesta monen suosima valinta. Onnistuaksesi suosittelemme hankkimaan ensin tuoreita, hyvännäköisiä vihanneksia. Kaikki grillaavat kesäkurpitsaa, punaista paprikaa, parsa ja perunoita. Joten miksi ei myös sipulia, parsakaalia, jäädytettyä artisokkaa tai kurkkua?

Grillatut sipulit tulevat grilliltä tuoreina ja tuoksuvina, ovat jopa hieman ruskeita ja erittäin houkuttelevia. Ne sopivat täydellisesti jokaiseen salaattiin ja antavat sille erityisen jälkimaku. Grillatut kurkut ja kukkakaali murskataan ja lisätään salaatteihin. Grillillä kypsennetyillä paprikoilla on lähes kermainen, mieto maku.

 Grillattuja vihanneksia sisältävä salaatti on aina raikas ja rapea.

Kasvisruokareseptit Tuore rapea grillattu vihannessalaatti

Ne ovat myös puhdasta kiusausta Kasvispelejä grillistä. Valitse ainesosat huolellisesti äläkä kiinnitä liikaa huomiota määrään. Kasvisruokareseptejä voi kokeilla menestyksekkäästi, mutta siihen tarvitset erittäin kuuman grillin ja valmistautuminen kestää vain muutaman minuutin. Vihannekset ovat valmiita nopeasti! Näin nopeasti voit valmistaa täytetyt tomaatit tai paprikat tai laittaa sienet grilliin alumiinifolioon ja odottaa hetken, kunnes ne ovat hyvin grillattuja ja maistuvat hyvältä. Kuka ajattelee lihaa, kun grillistä saa niin terveellisiä herkkuja??

Parsakaali kukkia vartaat on marinoitava ennen grillaamista.

Kasvisruokareseptit, joissa marinoidaan parsakaalikukkia pelissä ennen grillaamista

  • Marinoi ensin ja sitten grillaa kasvissyöjä

Terveellisen ruokavalion asiantuntijat neuvovat marinoimaan jokaisen kasviksen ennen grillille menoa. Grillattujen vihannesten marinadien ehdoton suosikki on oliiviöljy, jossa on hieman sitruunamehua ja murskattua valkosipulia. Laita vihannekset valmiiseen marinadiin noin 15 minuutiksi ennen kuin laitat ne grillille.

 Perussääntö on: marinoi ensin ja sitten grillaa kasvissyöjä!

Kasvisruokareseptit marinoivat ensin vihreät vihannekset grillistä ja sitten grillaavat ne kasvissyöjäksi

Vihannesten käsittely grillauksen jälkeen on yhtä tärkeää kuin marinointi ennen. Voit esimerkiksi harjata sen sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla tai kokeilla yrttejä. On tärkeää, ettet laita vihanneksia suoraan grilliltä tarjoilulautaselle. Laita sen sijaan kulhoon hienonnettua korianteria, minttua, thai -basilikaa ja ehkä muutamia ohuesti viipaloituja serrano -paprikoita. Se maistuu niin paljon paremmalta!

Grillattua avokadoa maistuu erinomaiselta jälkiruokana! On myös mielenkiintoisia kasvisruokareseptejä hedelmille.

Kasvisruokareseptit Grillattua avokadoa jälkiruoaksi

  • Miksi kasvissyöjägrilli on terveellistä??

Tällä hetkellä noin 10 prosenttia Saksan väestöstä on kasvissyöjiä ja yli 1 prosenttia vegaaneja. Ravitsemusterapeutit ja ravitsemusterapeutit korostavat jatkuvasti kasvipohjaisen ruokavalion etuja muihin kasvisruokavalioihin verrattuna. Jos teet ilman eläintuotteita, ylipaino vähenee. Lisäksi sydänsairaudet ja diabetes, jopa useat syövän muodot, voidaan estää, jos syöt vain kasvipohjaista ruokavaliota. Lisäksi ravitsemusasiantuntijat huomauttavat, että kasvisruoka on ympäristöystävällisempää ja kestävämpää kuin mikään eläinperäistä ruokaa sisältävä ruokavalio. Esimerkiksi kasvihuonepäästöt vähenevät jopa 50 prosenttia.

Ne, jotka luottavat kasvipohjaiseen ruokavalioon, arvostavat myös kasvisruokien ruokia. Rapeat vihannekset grillistä ovat aina todellinen herkku silmille ja maulle. Grillaus säilyttää vitamiinit ja terveelliset ainesosat ja useimmissa tapauksissa se nautitaan heti. Lopulta tällainen ruokavalio voi olla vain terveellistä.

Yksi tykkää grillata sieniä, ole täällä Sienet  grillattua vartaassa.

Kasvisruokareseptit Sienet vartaassa Sienillä on herkullinen maku

 Lisää kasvisruokaideoita on esitetty liitteenä olevassa kuvagalleriassa. Voit myös napsauttaa sopivaa vihannesta ja lukea monia kasvisruokareseptejä. Toimituksemme toivottaa sinulle hauskaa ja pysy turvassa!

Grillattu kesäkurpitsa suosivat monet kasvissyöjät.

Grillattuja kesäkurpitsa -kasvisruokareseptejä

Perunat grillissä  valmistettu aina maistuu herkulliselta.

Kasvisruokareseptit grillissä valmistetut perunat

Kasvisruokareseptit perunat grillissä

Maissintähkä  grilliltä

Grillattu maissi kasvissyöjägrilli reseptit kasvissyöjägrilli

Munakoiso  voit myös grillata.

Kasvisruokareseptejä munakoisojen grillaamiseen

Aivan kuten tomaatit, täytetyt tai ei, marinoidut tai ei – päätät sinä.

Kasvisruokareseptit Tomaattien grillaaminen

 Kasvisruokareseptit Grillataan tomaatteja vartaalla

 Oletko grillannut jo Kurpitsat yritti?

Kasvisruokareseptit grillattuja kurpitsia jälkiruoaksi

Toimituksemme toivottaa hyvää grillauskautta ja grillaat kasvissyöjiä!

Kasvisruokareseptit terveellistä syömistä kesävihannespeleissä