Milloin sinun pitäisi syödä hedelmiä laihtuaksesi terveellisesti?

Ulkona sää paranee ja paranee, aurinko paistaa voimakkaammin ja monet ajattelevat jo seuraavaa kesälomaa. Samaan aikaan useimmat lomaa tarvitsevat ihmiset kysyvät itseltään, ovatko he bikinivalmiita. Usein haluat aloittaa nopean ruokavalion, joka lupaa hyviä tuloksia heti, esimerkiksi kaatumisruokavalion. OMAD -ravitsemusmenetelmä voi myös kaataa ylimääräiset kilot. Tai voit valita 80/20 -säännön, joka johtaa laihtumiseen ilman nälkää. Joka tapauksessa jokainen haluaa laihtua terveellisellä tavalla ja yrittää muuttaa ruokavaliotaan niin, että se on helppo saavuttaa. Yksi asia on kuitenkin varma: sinun täytyy syödä riittävästi tuoreita hedelmiä, jotta kehollesi saadaan tarvittavat vitamiinit ja kuidut joka päivä. Siksi vitamiinipommit, kuten smoothiet ja hedelmäsalaatit, ovat tällä hetkellä erityisen kysyttyjä. Suuri kysymys on kuitenkin edelleen: milloin on paras aika syödä tuoreita hedelmiä voidakseen laihtua terveellisesti?

Hedelmien syöminen: Milloin on paras aika syödä terveellisiä hedelmiä?

Hedelmien syöminen terveellinen laihtuminen hedelmäsalaatti appelsiinit viinirypäleet banaani kiivi omena mustikat

Milloin on paras aika syödä hedelmiä??

Olemme tutkineet ja voimme sanoa, että kun on kyse tyydyttävän vastauksen löytämisestä edellä esitettyyn kysymykseen, mielipiteet ovat erilaisia. Terveellisen ruokavalion asiantuntijat vaativat, että tarvitset 4-5 pientä välipalaa päivän aikana.

Aina kun tunnet nälkää, voit syödä tuoreita hedelmiä. Banaani tai omena ovat ehdottomasti parempia valintoja kuin hampurilaiset, karkkipatukat tai sirut. On myös suositeltavaa aloittaa päivä aamulla smoothiella. Hedelmäinen juoma saa aineenvaihdunnan käyntiin ja auttaa meitä menettämään muutaman ylimääräisen kilon. Päivän aikana voit korvata koko aterian hedelmäsalaatilla. Tuoreet hedelmät antavat keholle energiapotkua ja tekevät meistä vilkkaita ja työkykyisempiä. Ja jotain muuta tärkeää: elimistö käsittelee hedelmiä paremmin päivän aikana, etkä tunne kylläisyyttä. Asiantuntijat kuitenkin kehottavat voimakkaasti olemaan syömättä hedelmiä illalla. Miksi? Selitetään hetken kuluttua!

Mansikat ja mustikat, kaurapuuro, chia -siemenet ja paljon muuta – tältä terveellinen aamiainen voi näyttää!

Syö hedelmiä terveellinen laihtuminen terve aamiainen hedelmät kaurapuuro chia siemenet lasissa

Runsas hedelmäsalaatti voi olla ruokapöydälläsi lounaalla.

Syö hedelmiä terveellinen laihtuminen rikas hedelmäsalaatti appelsiinit kiivi mansikat mustikat paloiteltuna kulhoon.

Miksi ei pitäisi syödä hedelmiä illalla??

Illalla tykkäämme istua television edessä ja haluta napostella jotain. Kyllä, mutta sen on oltava terveellistä! Sitten tavoitat tuoreita hedelmiä. Valitettavasti hedelmien syöminen illalla on epäterveellistä. Herkulliset hedelmät sisältävät suuren määrän fruktoosia. Tämä osuus on erilainen eri hedelmätyypeissä. Kun hedelmät on syöty myöhään, keho yrittää käsitellä fruktoosia. Tämä vapauttaa energiaa, joka voi häiritä terveellistä yöuniasi. Jos syöt sokerisia hedelmiä, kuten banaania, viinirypäleitä tai mangoa ennen nukkumaanmenoa, se pahenee entisestään. Keho ei voi enää käsitellä nautittua fruktoosia, vaan varastoi sen rasvakertymiin. Tällä tavalla rasva kerääntyy. Loogisesti ottaen painosi tahattomasti, vaikka syöt paljon hedelmiä ja haluat laihtua terveellisellä tavalla. On selvää, että kaikki tulee oikeaan aikaan hedelmien kulutuksesta. Mutta myös oikeasta hedelmävalinnasta!

 Vältä hakeutumasta hedelmiin illalla!

Syö hedelmiä terveellisesti laihduta illalla, vältä hedelmiä lautasella ananas appelsiinit banaani viipaloidut viinirypäleet

Hedelmien sisältämä fruktoosi estää painonpudotuksen.

Syöminen hedelmiä terveellisiä laihdutuskuoria tuoreita hedelmiä mansikoita mustikoita ananasta kiiviä paloiteltuna

Hedelmien syöminen illalla voi aiheuttaa seuraavia oireita

Joten hedelmien syöminen myöhään ei auta sinua laihduttamaan ollenkaan. Lisäksi hedelmien syöminen illalla voi aiheuttaa joitakin terveysongelmia. Olemme listanneet sinulle tärkeimmät:

  • närästys

Monilla ihmisillä on herkkä vatsa, joten heidän on jatkuvasti seurattava mitä ja milloin he syövät. Esimerkiksi happamien hedelmien, kuten ananaksen ja omenan, on vältettävä näitä ihmisiä illalla. Koska happamat elintarvikkeet, myös hedelmät, edistävät närästystä. Prosessissa mahahapon mahasta pääsee takaisin ruokatorveen ja tunnet olosi epämukavaksi. Jos sinulla on taipumus närästykseen, mutta et halua mennä ilman hyvää annosta tuoreita hedelmiä illalla, annamme mielellämme sinulle hyviä neuvoja. Kävele ennen nukkumaanmenoa. Jos tämä ei ole mahdollista, voit odottaa närästystä.

 Omenat ovat terveitä, mutta ne voivat aiheuttaa närästystä iltaisin.

Hedelmien syöminen terveellinen laihtuminen Punaiset omenat leikattu terveen maku herkullinen voi aiheuttaa närästystä

 2) Syö hedelmiä illalla ja paisu

Kyllä, sitäkin tapahtuu paljon. Jokainen, joka syö hedelmiä illalla, voi saada ruman turvonneen vatsan. Keho käsittelee fruktoosia yön yli. Mutta tämä voi johtaa nurinaan vatsassa. Kun keho tarvitsee yölepoa, tapahtuu, että hedelmää ei enää käsitellä kunnolla. Se pysyy paksusuolessa ja fermentoi siellä tuntikausia. Tästä syystä vatsasi on epämukava.

Jos syömäsi hedelmät (mukaan lukien mansikat) eivät sula kunnolla kehoon, voit saada turvotusta yön yli.

Hedelmien syöminen terveellinen laihtuminen mansikat terveitä maukkaita, mutta aiheuttavat turvotusta

 Hapan hedelmät, kuten appelsiinit, mandariinit ja kiivi, rasittavat paljon ruoansulatuskanavaa.

Syö hedelmiä terveellisesti laihduta Oranssi hapan hedelmä sisältää hedelmähappoa ja rasittaa ruoansulatuskanavaa

3) unettomuus

Niillä, jotka eivät halua mennä ilman hedelmiä myöhään illalla, voi olla myös unihäiriöitä. Jos valitset väärän hedelmän, voit pysyä hereillä myöhään illalla. Esimerkiksi hapan hedelmät, appelsiinit, kiivi ja mandariinit vaikuttavat negatiivisesti paitsi ruoansulatuskanavaan myös uneen. Nämä voivat estää sinua nukahtamasta niin, että makaat sängyssä pitkään ja silmäsi eivät sulkeudu. Ravitsemusasiantuntijoiden mukaan tämä johtuu suuresta C -vitamiinipitoisuudesta. Vitamiini on epäilemättä terve, mutta yliannostus voi aiheuttaa vatsa- ja unihäiriöitä.

Mustikat sisältävät monia vitamiineja ja elintärkeitä aineita, ja niitä pidetään superruoana!

Syö hedelmiä terveellisesti laihduta Mustikat sisältävät monia vitamiineja ja elintärkeitä aineita pidetään superfoodeina

2 lisävinkkiä: Vatsavaivojen ja unihäiriöiden välttämiseksi voit syödä illalla helposti sulavia hedelmiä, esimerkiksi päärynöitä ja persikoita. Ne ovat runsaasti vettä, ja elimistö käsittelee ne nopeammin.

Jos sinulla on univaikeuksia, voit syödä kirsikoita illalla, koska ne auttavat sinua nukahtamaan. Punaiset hedelmät sisältävät paljon unihormonia melatoniinia. Tämä edistää ehdottomasti hyviä yöunia!

Edellä esitetyistä tosiasioista huolimatta haluamme päätellä: Hedelmien syöminen on terveellistä! Ole kuitenkin varovainen, kun syöt suosikkihedelmiäsi ja pysyt kunnossa ja terveenä!

Avokadon terveelliset rasvat estävät ruokahalua!

Syö hedelmiä terveellisesti laihduta Avokado sisältää terveellisiä rasvoja pysäyttää kaikki ruokahalu

Sinun on parempi syödä tämä hedelmäkulho huomenna!

Syö hedelmiä terveellisesti laihduta Parempi syödä hedelmänkuorta aamulla Pilkotut omenat, mustikat, viinirypäleet

 “Omena päivässä pitää lääkärin loitolla!”

Syö hedelmiä terveellisesti laihduta Syö omena joka päivä ja pysy terveenä