Nämä viisi ruokaa auttavat vähentämään stressiä

Elämämme on tarpeeksi uuvuttavaa. Jokainen meistä voi joutua epämukavaan tilanteeseen jokapäiväisessä elämässä tai kokea jotain henkilökohtaista, joka imee hermojamme. Mitä sinä todella teet tällaisissa tapauksissa? Vietätkö tuntikausia kuntoillen, syöt jotain makeaa tai lähdetkö pitkälle ostoksille? Meillä on tarjota jotain parempaa ja ennen kaikkea terveellistä. Tänään raportoimme viidestä ruoasta stressiä vastaan. Nämä ovat todellisia stressijarruja ja auttavat sinua pysymään rauhallisina ja tasapainossa stressaavassa tilanteessa. Pian huomaat, mitä elintarvikkeita tarkoitamme!

Tiedät vanhan sanonnan: “Olet mitä syöt!”, Älä?

Aamiaiseksi pinaatilla ja juustolla täytetty omeletti

Jos haluat todella lopettaa stressaavan elämän, nämä terveelliset ideat ovat sinua varten. Jos haluat tuntea olosi todella rentoutuneeksi, sinun on tehtävä muutoksia ruokavalioosi. Tämä voi johtaa valtaviin eroihin ajattelussa ja elämässä. Tässä ei tietenkään ole kyse ruokavaliosta, vaan vain pienistä muutoksista päivittäisessä valikossa.

Kiinnostuneille lukijoillemme olemme valinneet vain viisi ruokaa, jotka kaikki voivat auttaa vähentämään joitakin stressin kielteisiä vaikutuksia elämässä. Jokainen voi sisällyttää nämä ruokavaliosuunnitelmaansa mahdollisen stressin välttämiseksi. Koska on tiedetty jo pitkään, että syömämme ruoka vaikuttaa meihin tietyllä tasolla – fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti. Maailmassa, joka näyttää toisinaan liian stressaavalta, meidän kaikkien on kohdeltava kehoamme ja mieltämme hyvin. Koska muutos alkaa itsehoidosta.

Oikein syövät vahvistavat sydäntä ja hermoja ja pysyvät terveinä pitkään!

Terveellistä ruokaa stressin lievittämiseen Pannukakkuja pinaattijuustolla Aamiainen

  • Pinaatti menee suoraan asiaan: terveellinen ruoka stressiä vastaan!

Kaikki tietävät, että on hyvä saada jotain vihreää joka aterialla. Mutta pinaatti on erityisen hyvä stressiä vastaan! Pinaatti sisältää luonnollisesti runsaasti E -vitamiinia, joka parantaa aivotoimintaa ja stimuloi stressin vähentämistä. Pinaatti on myös erinomainen magnesiumin lähde, jolla on rauhoittava vaikutus kehoon. Se on myös runsaasti B -vitamiineja ja auttaa vähentämään ahdistusta ja masennusta. Ei ihme, että vihreä superruoka vähentää stressitasoa. Rikasta ruokalistaasi pinaatilla, etkä voi mennä pieleen! Haluat ehdottomasti lounaaksi pinaattisalaatin, jossa on pähkinöitä tai siemeniä. Tai pulahtaa liharuuan kanssa illalla? A Pastasalaatti, aurinkokuivattuja tomaatteja ja tuoretta pinaattia  maistuu myös herkulliselta. Käytä vain kekseliäisyyttäsi ja aloita!

Terveellinen salaatti, joka on valmistettu punakaalista ja jossa on muutamia omenaviipaleita, pähkinöitä ja persiljaa, maistuu aina tuoreelta ja on terveellistä!

Terveellinen ruoka tuore salaatti punainen kaali

Jotta voimme lisätä vihreiden ja terveellisten elintarvikkeiden luetteloon, haluamme suositella vain parsakaalia ja punakaalia raakasalaatin ainesosina. Molemmat sisältävät paljon kaliumia, jonka on osoitettu olevan tehokas stressiä vastaan, ja tarpeeksi C -vitamiinia, joka on hyväksi keholle ja sielulle.

Sitruunat sisältävät antioksidantteja ja paljon C -vitamiinia..

Tuoreita sitruunoita metalliseulan retro -tyyliin

  • Terveellinen ruoka: Sitruunat onnelliseen elämään

Ei ole mikään salaisuus, että sitruunat ovat täynnä antioksidantteja, erityisesti C -vitamiinia. Siksi sitruunoilla on voimakas puhdistava vaikutus kehoon. C -vitamiini vahvistaa maksan, joka on stressaantunut, kun se on stressaantunut. Se auttaa myös paljon alentamaan kortisolitasoja, jotka säätelevät kehomme stressiä. Jotta pysyt kunnossa ja terveenä stressaavassa jokapäiväisessä elämässä, suosittelemme lisäämään smoothieeseesi puolikkaan tai koko tuorepuristetun sitruunan mehun. Voit myös viipaloida sitruunat ja jättää ne juomaveteen koko päivän. Tai purista sitruunamehua vihannessalaatteihisi ja hemmottele itseäsi ylimääräisellä elämän- ja terveydentilalla.

 Terve ja onnellinen herkullisen ruoan kautta!

grillattua lohen seesaminsiemeniä majoraania mustalla lautasella

  • Paranna mielialaasi maukkaalla lohiruokalla!

Sen lisäksi, että lohi on herkullista, se sisältää myös runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka tekevät meistä onnellisempia. Ravintoaine torjuu korkeamman kortisolipitoisuuden aiheuttamaa tulehdusta ja tekee meistä vähemmän stressaantuneita! Lempikalamme on nyt myös suosikki masennuslääke.

Toimittajan vinkki: Suosittelemme syömään luonnonvaraista lohta ja tilalla kalattua lohta parhaiden terveyshyötyjen saamiseksi. Katso tästä Villi-lohen resepti  ja kokeile sitä!

 Tumma suklaa – klassinen “onnentekijä”!

tummaa suklaata puulautaselle

  • Herkullisia ruokia stressiä vastaan: tumma suklaa parantaa mielialaa!

Tumma suklaa sisältää paljon kaakaota ja tämän tiedetään olevan kiistaton “onnentekijä”! Tumma suklaa on herkullinen ruoka, joka rauhoittaa ja alentaa stressihormonien määrää veressä. Aina kun olet stressaantunut, voit ottaa palan (tai muutaman!) Tummaa suklaata. Itse asiassa syö kaikki suklaa, jos siltä tuntuu! Pienellä tummalla suklaalla päivässä on positiivinen vaikutus hyvinvointiimme. Tumma suklaa sisältää myös serotoniinia, joka toimii luonnollisena masennuslääkkeenä. Et kuitenkaan koskaan tunne syyllisyyttä suklaan kulutuksesta, koska se tuo sinulle terveyshyötyjä!

 Muutaman palan tummaa suklaata syöminen päivittäin vähentää kortisolin määrää.

Kaakaojauhetta ja tummaa suklaata

  • Jatkuvan stressin sijaan syö mieluummin banaania!

Joskus ollessamme huonovointisia, on niin helppoa turvautua epäterveelliseen ruokaan heti. Sen sijaan suosittelemme syömään banaania. Tämä hedelmä on todellinen ihmelääke stressiin, koska jokainen banaani sisältää runsaasti kaliumia, pitää sinut energisenä ja hillitsee himoa. Tämä ympärivuotinen hedelmä sisältää myös suuria määriä tryptofaania, mikä vaikuttaa vitamiinien (B6) muuttumiseen serotoniiniksi. Voit syödä banaanin aamulla ja aloittaa sitten uuden päivän hyvällä tuulella. Jopa työlounaalla voit nauttia banaanin eri sokeristen ja epäterveellisten ruokien päällä. Aina kun teet niin, voit olla varma, että olet valinnut oikean banaanin! Koska tämä vähentää stressiä ja saa olosi mukavaksi!

 Aloita päiväsi terveellisellä aamiaisella ja ole hyvällä tuulella!

Tuoreet banaanit

Kokeile tässä esitettyjä viittä stressin lievitysruokaa, ja niistä tulee pian suosikkiruokasi. Täältä löydät lisää käytännön vinkkejä stressin vähentämiseen. Suosittelemme myös, että juot usein rentouttavaa teetä, joka on valmistettu parhaista lääkekasveista, kuten valerianista, mäkikuismasta, piparmintusta ja lehmuskukasta. Ja älä koskaan unohda, lasillinen punaviiniä illalla voi tehdä ihmeitä. Se rentouttaa sinut kovan päivän jälkeen ja antaa sielusi roikkua! Joten voit unohtaa kaiken stressin!

Elää terveellistä elämää ja pysyä kunnossa ja valppaana, sitä Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle!

 Lasillinen maitoa rauhoittaa, banaani lievittää stressiä – molemmilla yhdessä on vielä parempi vaikutus!

Maito ja banaani

 Tuore vihreä smoothie siemenillä – terveellistä ja maukasta!

 Terveellinen vihreä smoothie pinaatti -omena -inkivääri -chia -siemenillä

 Sitruunavesi tekee sinusta hoikan ja terveen!

puristettu sitruunamehu pieneen kulhoon

 Voit tehdä tämän helposti kotona.

puristettua sitruunamehua lasikulhoon

Aloita illallisen stressin lievitys kokeilemalla terveellistä lohen reseptiä!

Sitruunoilla keittämätön lohenfilee leikkuulaudalla Holt

 Tykkäätkö syödä lohta??

Tonnikala sashimi puulaudalla

Tuoreet banaanit maistuvat hyvältä ja vähentävät stressiä!

Kori banaaneilla

Hemmottele itseäsi ajoittain tumman suklaan herkullisella nautinnolla!

paljon pieniä suklaarullia