Sellerimehu on uusi suosikki juoma, joka tekee meistä terveitä ja hoikkaita

Usko tai älä, myös juomissa on trendejä. Jotkut erittäin suositut juomat valloittavat yhtäkkiä kohtauksen, tulevat erityisen suosittuiksi ja menevät sitten hitaasti unohduksiin. Esimerkiksi 2-3 kuukautta sitten he sanoivat hyvästit klassiselle cappuccinolle, koska uusi Dalgona Coffee valloitti monien kahvitättien sydämet ympäri maailmaa. Mutta nyt, vähän ennen kesän 2020 alkua, tilanne muuttuu täysin. Ihmiset haluavat saada unelmahahmonsa takaisin muutaman viikon kuluessa ja aloittaa uuden kauden terveenä ja hyvässä kunnossa. Siksi detox -teet ja -juomat, jotka tekevät sinusta laihduttavan, stimuloivat aineenvaihduntaa ja puhdistavat kehon, ovat tällä hetkellä kysyttyjä. Yksi tällainen trendikäs juoma on epäilemättä selleri mehu. Seuraavassa kerrotaan, mitä muuta sinun pitäisi tietää tämän detox -juoman terveysvaikutuksista ja miten voit valmistaa tuoretta selleriä mehu itse kotona!

Terve, raikas, vieroitus – selleri mehu on tällä hetkellä kaikkien huulilla!

Selleri mehu kaksi lasillista vihreää trendikästä juomaa Selleri tikkuja lehtiä

  • Sellerimehu saa nopeasti suosiota

Nestemäinen vihreä on ollut trendissä sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa, erityisesti Instagramissa ja Twitterissä. Sellerimehusta tuli erittäin suosittu, koska amerikkalainen ravitsemusguru ja bestseller -kirjailija Anthony William julkaisivat julkaisun “Medical Medium”..

Hän aloitti hyvinvointiliikkeen verkossa. Tällä on paljon faneja ja seuraajia. Sisältää show-liiketoiminnan tunnettuja persoonallisuuksia, kuten Gwyneth Paltrow ja Miranda Kerr. Näin lääke luotiin tuoreesta vihreästä juomasta. Sinun on juotava se juuri puristettuna, mieluiten aamulla tyhjään vatsaan. Tölkki on noin 500 ml päivässä, mutta voit aloittaa pienemmillä annoksilla. Tunniste “selleri mehu” julistaa, että lasillinen selleri mehua tuo sinulle monia terveyshyötyjä. Onko se totta vai vain moderni myytti, selitämme hetken kuluttua.

 Vihreästä smoothiesta lääkejuomaksi!

Selleri mehu lasillinen trendikkäitä vihreitä juomia selleriä tikkuja sen vieressä

 Terveysasiantuntijat viittaavat sellerimehuun uutena terveyseliksiirinä.

Sellerimehu, vihreä trendikäs juoma, selleritikkuja sen vieressä

  • Miksi selleri mehua kutsutaan korjaamiseksi ja eliksiiriksi?

Sellerimehu on tietysti valmistettu selleristä. Rapeita vihanneksia käytetään salaateissa, ne toimivat mausteina kastikkeissa ja dippikastikkeissa, ja niitä voidaan käyttää raakana, keitettyinä, paistettuna tai höyrytettynä. Vihreät vihannekset sisältävät lukuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja super -elementtejä. Näitä on myös läsnä juuri puristetussa mehussa. Esimerkiksi K-vitamiini, joka vahvistaa luita, tai C-vitamiini, jonka tiedetään olevan hyvä antioksidantti ja jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Lisäksi sellerin varressa on myös B-ryhmän vitamiineja, beetakaroteenia ja A-vitamiinia, jotka kaikki stimuloivat aineenvaihduntaa. Lisää siihen kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kaliumia ja fosforia. Tämä loistava yhdistelmä voi tuoda vain terveyshyötyjä.

Vihreät selleritangot ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja super -elementtejä.

Sellerimehu vihreä selleri tikkuja erittäin terveitä täynnä vitamiineja mineraaleja super elementtejä

 

  • Mitä terveyshyötyjä selleri mehu on??

Sellerimehulla on paljon terveyden ihmeitä. Tässä ovat vihreän trendikkään juoman tärkeimmät edut yhdellä silmäyksellä.

  • Edistää ruoansulatusta: Sellerimehun sanotaan auttavan vatsa- ja suolisto -ongelmissa stimuloimalla ruoansulatusta. Tämä estää ilmavaivoja ja ummetusta sekä lievittää närästystä, ärtyvän suolen oireyhtymää ja ripulia;

 

  • On anti-inflammatorisia vaikutuksia: Vitamiinien ja kivennäisaineiden ansiosta sellerin mehu muodostaa emästä ja sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Esimerkiksi aknen ja ekseeman tapauksessa se parantaa pian ihoa. Lisäksi se auttaa nivelongelmiin, reumasairauksiin ja autoimmuunisairauksiin;

 

 Kiinalaisessa lääketieteessä selleriä käytetään luonnollisena lääkkeenä reumaan ja korkeaan verenpaineeseen.

Kiinalaisen lääketieteen mukaan selleri mehu auttaa korkeaa verenpainetta vastaan ​​Rhemassa

  • Vahvistaa luita ja sydäntä: Korkean K -vitamiinipitoisuuden ansiosta selleri mehun sanotaan vahvistavan luita ja sydäntä. Sillä on verta puhdistava, myrkyllistä ja verenpainetta alentava vaikutus;
  • Hyvä kuivumista vastaan: Koska vihreä mehu koostuu n. 92% vedestä, se estää kuivumista. Aamulla juominen pitää kehosi nesteytettynä. Ihosi alkaa hehkua;

 Juo lasillinen selleriä mehua aamulla ja kilot putoavat itsestään!

Sellerimehu vihreä juuri puristettu juoma, terveellinen vieroitus

  • Energiaa koko keholle: Aamulla lasillisella juuri puristettua mehua aloitat päivän energisenä ja sopivana. Sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, selleri mehu on ravinteikas tiiviste, joka antaa sinulle paljon energiaa;
  • Sillä on detoksifikaatiovaikutus ja se vähentää painoa: Koska vihreä trendikäs juoma on erittäin vähäkalorinen ja sillä on detoksifikaatiovaikutus, jos juo sitä säännöllisesti, menetät ylipainoa ja muutut ohuemmaksi ja tyylikkäämmäksi. Punnat putoavat ikään kuin itsestään, mutta et tunne nälkää, vaan tunnet itsesi hyväksi ja hyväksi.

Uusi laihdutushype on täällä!

Sellerimehu vihreä ihmejuoma uusi laihdutushype

  • Kuinka voit valmistaa trendikkään juoma sellerimehun itse kotona??

Yksi asia etukäteen: sellerimehua voi ostaa myös valmiina juomana, esimerkiksi luomuliikkeistä, supermarketeista tai suurkaupunkien mehubaareista. Mutta mitä tuoreempi, sen parempi! Se maistuu hyvältä, kun puristat sen itse kotona. Sen valmistamiseksi tarvitset vain tikkuja, ei mukulaa! Mehulinko voi olla erittäin hyödyllinen. Lasilliseen vihreää juomaa tarvitset keskimäärin viisi -kuusi selleriä. Ne on ensin puhdistettava, pestävä ja sitten karkeasti leikattava pieniksi paloiksi. Nämä menevät sitten mehupuristimeen ja minuutin kuluttua saat terveyden eliksiirin!

 Sellerimehu on helppo valmistaa kotona.

Valmista selleri mehu kotona Käytä mehupuristinta

 Sellerin varret on leikattava karkeasti pieniksi paloiksi.

Sellerimehu Leikkaa karkeasti sellerin varret mehun valmistusta varten

Jos sinulla ei ole mehulinkoa kotona, voit käyttää tehosekoitinta. Lisää noin 100 ml vettä per tikku varsille, soseuta hienoksi ja suodata sitten. Voit tarkentaa juomaa makusi mukaan, esimerkiksi omenoilla, kurkulla, porkkanoilla, sitruunamehulla tai ripauksella cayennepippuria.

Lisävinkki: Jotkut ihmiset ovat herkkiä, koska he eivät siedä selleriä hyvin! Jos kärsit munuaissairaudesta tai olet raskaana, suosittelemme voimakkaasti vihreää trendikästä juomaa!

 Monet pitävät sellerimehua luonnonihmeenä!

Sellerimehu Nuori nainen juo vihreää liotettua terveellistä luonnollista ihokuuria

 Voit tarkentaa vihreää juomaa porkkanoilla, omenoilla, pinaatilla ja chia -siemenillä.

Sellerimehu Selleritikku Porkkanat Omenat Pinaatti jättää Chian siemenet

Sellerimehu selleri tikkuja kaksi vihreää omenaa pinaatin lehtiä

100% puhdas – luonnollinen lääke.

Sellerimehu pesty selleri varret lehdet hienonnettu paloja kulhoon

Sellerimehu Leikkaa sellerin varret kulhoon

Selleri mehu juuri pesty selleri varret luonnollinen lääke