Smoothiet tekevät sinusta hoikan ja terveen

Smoothiet ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä juomia, mutta siihen on monia hyviä syitä. Ennen kaikkea on niiden valtava positiivinen vaikutus kehoomme ja terveyteemme. Siksi sanomme lyhyesti – smoothiet tekevät sinusta hoikan ja terveen. Ne valmistetaan vain tuoreista raaka -aineista, jos mahdollista suoraan luonnosta, ja ne tarjoavat organismille tarvittavan annoksen energiaa, auttavat kehon uudistamisessa ja tukevat lihasten kehitystä ja ylläpitoa. Ne toimivat lukuisia terveysongelmia vastaan ​​ja voivat poistaa ne. Smoothies puhdistaa kehon täydellisesti ja poistaa myrkkyjä. Tämä kirjoitetaan pian kasvoillesi, koska iho loistaa ja loistaa. Siksi smoothieita kutsutaan edelleen tehojuomiksi ja kauneuden lisääjiksi. Tässä artikkelissa selitämme tarkalleen, kuinka positiivisia ne ovat kehossamme ja tekevät meistä hoikkaita ja terveitä. Pysy kuulolla, kun olemme herättäneet kiinnostuksesi!

 Superruoka lasissa! Banaani ja mustikka smoothie sekoitettuna maissihiutaleisiin

Smoothiet tekevät terveitä ja ohuita mustikoita ja banaanimaissihiutaleita

Kuten kaikista trendikkäistä ulkonäöistä tai moderneista uutuuksista, myös smoothieista on eriäviä mielipiteitä. Tuoreilla hedelmäjuomilla on intohimoisia kannattajiaan, mutta myös monia vastustajia, jotka eivät hyväksy heidän terveyshyötyjään. Kuulumme kannattajien ryhmään ja alla esittelemme edut haittojen sijasta.

Tässä annettujen tietojen tarkoituksena ei ole voittaa sinua terveellisillä virvoitusjuomilla. Haluamme auttaa sinua luokittelemaan paremmin mielessäsi pyörivät ajatukset ja päättämään itse, ovatko nämä hedelmäjuomat sinulle hyviä vai eivät. Esittelemme superjuomien edut vakuuttaaksemme niiden positiivisesta vaikutuksesta kehoomme. Tämä on ainoa tapa tehdä tietoinen päätös smoothien puolesta tai vastaan ​​itse.

 Ulkoisesti houkuttelevan värikäs, sisältä terve ja maukas.

Vihreä smoothie, joka on valmistettu lasissa banaanikivi -pinaatin vihreästä omenasta

  • Miksi smoothiet ovat terveellisiä??

Smoothiet ovat terveellisiä ja sitä on vaikea kieltää. Ne valmistetaan tuoreista, terveellisistä ainesosista ja jos mahdollista, kulutetaan heti sen jälkeen. Smoothiet nähdään myös vitamiinipommina, koska kun ne valmistetaan, hedelmät ja vihreät vihannekset murskataan tehosekoittimessa yhteen, jolloin muodostuu kermainen koostumus. Tästä nimi on peräisin englanninkielisestä sanasta smooth, joka tarkoittaa hienoa, pehmeää, joustavaa saksaksi. Terveelliset juomat voidaan valmistaa yhtä helposti tehosekoittimessa tai tehosekoittimessa. Jokaisen valmistusmenetelmän yhteydessä on tärkeää, että käytettyjen hedelmien ja vihannesten terveelliset ainesosat eivät häviä. Mutta päinvastoin! Voit nauttia näistä juuri sekoitetussa smoothiessa samassa pitoisuudessa kuin käytetyissä tuotteissa. Vitamiinit ja kasvit säilyvät hyvin sekoitettuna. Juuri nämä vahvistavat immuunijärjestelmäämme ja parantavat siten yleistä terveyttämme.

Tuoreista raaka -aineista saa terveellisen juoman.

Juuri sekoitettu smoothie -banaani -avokado jogurtin tai maidon superfood -terveelliseen ruokaan

Smoothiet ovat tyypillisesti vegaaneja riippuen valmistustavasta, mutta ne voivat sisältää myös terveellisiä kasviöljyjä, jos lisäät juomaan avokadoa tai pellavansiemeniä. Lisäksi hedelmäjuomat kuuluvat loogisesti terveelliseen raakaruokaan. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää smoothieesi niitä hedelmiä, joista pidät. Voit yhdistää nämä haluamallasi tavalla ja saada haluamasi maun. Jos esimerkiksi haluat jotain makeaa, ota banaani ja punainen omena. Vasta sitten voit lisätä lehtivihanneksia, kuten pinaattia, salaattia, lehtikaalia ja muita. Näin smoothiesi muuttaa väriä ja näyttää ehkä vihreältä, kun on paljon vihreitä vihanneksia. Joten olet loihtinut raikkaan vihreän smoothien. Mutta vihreä tarkoittaa joka tapauksessa erityisen terveellistä, koska tämä juoma sisältää keskimääräistä enemmän klorofylliä. Tämän toissijaisen kasviaineen on tarkoitus tehdä meistä terveitä ja onnellisia ja jopa saada meidät näyttämään nuoremmilta. Hieno oikein?

Kurkusta, vihreistä omenoista ja pinaatista valmistettu vihreä smoothie lisää elinvoimaa

Juuri sekoitettua vihreää smoothie -pinaattia vihreää omenakurkkua kaurahiutaleita sen kanssa

  • Miten smoothiet auttavat sinua menettämään ylimääräisiä kiloja?

Nyt kun olemme osoittaneet, kuinka terve smoothie on, katsotaanpa tarkemmin hedelmäjuomien toiseksi tärkein ominaisuus. Juuri sekoitetut smoothiet ovat ihanteellinen tapa pudottaa ne kilot. Nämä terveelliset juomat ovat täydellisiä nälänlääkkeitä, ja niitä voidaan periaatteessa nauttia milloin tahansa vuorokauden aikana. Aktiiviset urheilijat sekoittavat hedelmäjuomansa ennen tai jälkeen harjoittelun, ja heille on tarjolla herkullisia fitness -smoothieita. Muilla smoothie -faneilla on suosikkijuomansa aamiaiseksi. Tällä tavalla ne luonnollisesti stimuloivat kehon puhdistusprosesseja. Toiset nauttivat mieluummin tällaista terveellistä juomaa aterioiden välillä. Olisi parasta, jos voit korvata aterian smoothiella. Tämä ravitsemussuunnitelma toimii täydellisesti ja auttaa sinua pudottamaan ylimääräisiä kiloja. Lisää hedelmäjuomaan kylläisiä ainesosia, kuten pellavansiemeniä, jogurttia tai proteiinijauhetta, eikä mikään voi estää laihtumista.

Löydät monia muita vinkkejä ja smoothie -reseptejä detoxingiin, laihduttamiseen ja laihtumiseen tässä.

 Aterian välissä tai sen sijaan?

Banaani smoothiet maidolla lasissa terveelliseen aamiaiseen

  • Smoothiet – ostettu valmiina tai itse valmistettuna?

Tietenkin voit aina ostaa valmiita smoothieita läheisestä tavaratalosta ja tuoda ne mukanasi. Nämä herättävät huomiota kirkkailla väreillään ja niillä on hyvin erilainen maku. Kyllä, mutta kaupasta ostetuille smoothieille on terveellisempi vaihtoehto, ja nämä ovat kotitekoisia. On paljon käytännöllisempää sekoittaa vitamiinirikas juoma itse. Voit tehdä tämän käyttämällä ainesosia, jotka vastaavat juuri sinun makuasi. Voit myös olla täysin varma kotitekoisten smoothien laadusta. Toisaalta voit määrittää johdonmukaisuuden haluamallasi tavalla. Toisaalta tekemäsi smoothiet ovat epäilemättä terveellisempiä kuin ostamasi. Valitettavasti jälkimmäiset sisältävät usein piilotettuja ainesosia, kuten sokeria ja aromeja. Tämä tarkoittaa, että heillä on enemmän kaloreita kuin haluat, eivätkä ne voi auttaa sinua paljon, jos haluat menettää muutaman kilon.

Se on nopea ja helppo valmistaa kotona, ja sinulla on hetkessä terve, vähäkalorinen hedelmäjuoma kädessäsi. Joten vaiva on ehdottomasti sen arvoista!

Toimituksemme toivottaa sinulle hauskaa smoothien valmisteluun ja pysyt kunnossa ja terveenä!

 Smoothien valmistaminen on nopeaa ja helppoa, kun kotona on moderni sekoitin.

Hedelmien ja vihannesten smoothien valmistaminen kotisekoittimessa

 Vihreitä smoothieja pidetään erittäin terveinä ja ne tekevät sinusta hoikkaan.

Vihreä smoothie lasissa, joka on valmistettu banaanikivi -pinaatin vihreästä omenasta

 Voit valmistaa ja nauttia tämän vaaleanpunaisen smoothien villikarpaloista.

Vaaleanpunainen smoothie, joka on valmistettu karpaloista lasissa Smoothiet tekevät sinusta hoikkaan ja terveen

 Oikea detox -hoito punajuurilla ja chia -siemenillä.

Detox -hoito punajuurista valmistetuilla smoothieilla, joissa on chia -siemeniä lasissa

Muistuttaako väri kultaista maitoa? Erittäin terveellinen smoothie, joka on valmistettu ananaksesta, porkkanasta ja banaanista, maustettuna inkiväärillä ja kurkumalla.

Erittäin terveellinen smoothie tekee ohuesta ananas -porkkana -banaanista inkivääriä ja kurkumaa

Sen pitäisi olla herkullista!

Mansikan banaani smoothie lasissa tekee sinusta hoikka ja terve

 Smoothie valmistettu mansikoista ja banaaneista

terve smoothie banaanimansikat juuri sekoitettuna lasiin

 Erittäin maukasta! Smoothie, joka on valmistettu papaijasta, mustikoista, granaattiomenasta ja taatelista, pähkinöistä ja chian siemenistä

Smoothie terveellinen herkullinen papaija granola siemenet chia siemenet päivämäärät mustikat granaattiomena

 Tämä smoothie maistuu varmasti herkulliselta!

Tuore smoothie banaanimaidon kaurapuurosta terveellistä ruokaa

 Tai mieluummin tämä, jossa on mangoa ja mustikoita?

 Kahdessa kerroksessa mangot ja marjat valmistetut smoothiet tekevät sinusta hoikkaan ja terveen