Terveellisiä ruokia, jotka täydentävät superfood -luettelon

Löydät verkkosivustoltamme useita runsaasti tietoa sisältäviä artikkeleita terveellisestä ruokavaliosta. Ja se on täysin ymmärrettävää, koska me Freshideenin toimituksessa haluamme jatkuvasti pitää sinut ajan tasalla terveellisen ruokavalion uutisista ja antaa sinulle fiksuja vinkkejä terveelliseen ja onnelliseen elämään. Tässä yhteydessä superruoan aihe on erittäin ajankohtainen meille kaikille ja yritämme olla aina ajan tasalla. Olet luultavasti lukenut artikkelin Superfoods yli 50 -vuotiaille, eikö niin? Tänään haluamme laajentaa tietoja hieman ja raportoida muista terveellisistä elintarvikkeista, jotka sinun pitäisi sisällyttää ruokalistaasi iästä riippumatta. Näitä elintarvikkeita löytyy kaikista supermarketeista ympäri maata ympäri vuoden ja ne hyötyvät niiden terveellisistä ominaisuuksista. He täydentävät superfood -luettelon ja auttavat meitä pysymään kunnossa ja terveinä pidempään.

Syömillämme terveellisillä elintarvikkeilla on suuri vaikutus terveyteemme.

Quinoa -salaatti parsakaalilla, bataateilla ja tomaateilla

– Terveellisiä ruokia, joita emme voisi elää ilman: tuoreita hedelmiä ja vihanneksia

Aloitamme terveellisten ruokien luettelon eksoottisilla hedelmillä, nimittäin avokadolla. Hedelmät ovat suosittuja ympäri maailmaa, ei vain sen herkullisen maun vuoksi, vaan myös jokaisessa avokadossa esiintyvien tyydyttymättömien rasvojen vuoksi.

Nämä rasvat ovat erittäin hyviä sydämelle. Avokadot ovat täynnä lähes 20 erilaista vitamiinia ja kivennäisaineita, kuten K-, C-, B- ja E -vitamiineja sekä kaliumia ja kuparia. Ne voivat auttaa säätelemään verenpainetta ja kolesterolitasoja, ja niillä on myös suuri anti-aging-vaikutus koko kehoon.

Syö avokadoa usein, salaatissa tai aterioiden välillä ja näytät nuoremmalta kuin todellisuudessa olet.

Terveellinen ruoka-avokado hyvä sydämen ikääntymisen vaikutukselle

Syö pinaatti raakana tai kypsennettynä ja pysy vahvana ja nuorena!

Pinaatin superruoka voidaan syödä raakana tai keitettynä pysyäkseen vahvana ja nuorena

Jokaisen, joka haluaa olla ja pysyä riittävän vahvana missä tahansa iässä, on syötävä paljon pinaattia. Vihreät vihannekset voidaan syödä raakana salaateissa, mutta niiden keittäminen tai höyryttäminen lisää niiden ravintoarvoja. Pinaatti sisältää yli tusinan antioksidantteja, A-, C- ja K -vitamiineja sekä magnesiumia, mangaania, sinkkiä ja seleeniä. Se ehkäisee syöpää, sydänsairauksia, diabetesta ja neurologisia häiriöitä samalla kun parantaa näkösi, luustosi terveyttä, ihon terveyttä ja immuunijärjestelmääsi.

Mustikoiden pienet hedelmät ovat täynnä antioksidantteja.

Terveellinen ruoka Syö mustikoita täynnä antioksidantteja päivittäin

Kaikki ravitsemusasiantuntijat pitävät mustikoita superruoana kaikenikäisille. Pienet siniset marjat sisältävät voimakkaita antioksidantteja ja paljon liukoista kuitua. Ne auttavat optimoimaan verensokeritasoja ja vähentämään huonoa kolesterolia. Mustikoissa on paljon C- ja K -vitamiinia sekä mangaania. Siksi suosittelemme, että lisäät nämä hedelmät yksinkertaisesti kaurapuuroihin, kreikkalaiseen jogurttiin tai hedelmäsalaattiin parantaaksesi niiden makua ja parantaaksesi terveyttäsi samanaikaisesti.

Valkosipulia ei voi ohittaa terveellisten ruokien suhteen.

Valkosipuli on terve luonnollinen antibiootti terveellinen ruoka antibakteerisia vaikutuksia

Terveydenhuollon ammattilaiset ja terveellisten elintarvikkeiden asiantuntijat ovat yhtä mieltä yhdestä asiasta: valkosipuli on terveellistä, se on luonnollinen antibiootti. ei tarvitse mennä ulos niin usein!). Sillä on antimikrobisia, antiviraalisia ja sienilääkkeitä, joten se sopii erinomaisesti vilustumisen ja infektioiden hoitoon. Muita tämän luonnollisen antibiootin etuja ovat parantunut sydän- ja verisuoniterveys, matala verenpaine, syövän ehkäisy, verensokerin säätely ja dementiaoireiden hoito.

 

Pähkinät ovat terveellisiä ruokia, jotka antavat meille paljon energiaa.

Pähkinät mantelit hasselpähkinät saksanpähkinät kurpitsansiemenet quinoa chia siemenet terveellinen ruoka

  • Muut terveelliset elintarvikkeet: pähkinät, kala ja muut.

Ne, jotka haluavat napata pähkinöitä television edessä, ovat terveellisiä, mutta vain jos pähkinöitä on rajoitettu määrä. Tässä on sääntö: nauti maltillisesti! Olipa raaka tai paistettu, kuivattu tai sekoitettu – voit lisätä suosikkipähkinöitä salaattiin ja saada niistä paljon energiaa. Ne sisältävät runsaasti proteiineja, omega-3-rasvahappoja sekä antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Pähkinät ovat sataprosenttisesti terveellisiä elintarvikkeita ja voivat alentaa huonoa kolesterolia, edistää laihtumista, vähentää tulehdusta. Mutta se ei tarkoita, että niiden terveelliset ominaisuudet ovat loppuneet. Pähkinät voivat estää sydänkohtauksia ja aivohalvauksia ja auttaa ruoansulatusta.

Lisävinkki: Varmista vain, ettet kuluta enempää kuin kourallinen pähkinöitä päivässä, koska ne ovat erittäin energiatehokkaita.

 Lohi on todellinen herkku terveellisten ruokien joukossa.

Terveet lohiruoat ovat herkullisia sydämelle ja aivoille

Kukaan ei voi (eikä halua) vain syödä hedelmiä ja vihanneksia koko päivän ja yrittää olla onnellinen heidän kanssaan. Mitä tulee terveelliseen ruokaan, meillä on myös todellinen herkku – kala! Erityisesti voimme suositella eri reseptien mukaan valmistettua lohta. Tämä kala ei vain maistu herkulliselta, vaan sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Se alentaa verenpainetta ja estää sydänkohtauksia. Lohi on myös hyvä aivoille, iholle ja silmille ja voi auttaa ehkäisemään syöpää. Se sisältää myös tärkeitä B -ryhmän vitamiineja (B 6, B 12), mukaan lukien seleeni ja kalium.

 Tumma suklaa maistuu hyvältä, parantaa aivotoimintaa ja saa sinut tuntemaan olosi onnelliseksi.

Terveellistä ruokaa Tumma suklaa ystäville on herkullista aivoille ja sielulle

Nyt tulee jotain todellisille ystäville – tummaa suklaata! Kyllä, se kuuluu myös terveellisten elintarvikkeidemme luetteloon! Yleinen käsitys siitä, että suklaa voi olla epäterveellistä, ei ole totta! Vain 30–60 grammaa tummaa suklaata päivässä voi auttaa alentamaan verenpainetta ja huonoa kolesterolia, ehkäisemään sydänsairauksia, suojaamaan ihoa kirkkaalta auringolta ja parantamaan aivotoimintaa. Tumma suklaa sisältää kuitua, rautaa, magnesiumia, kuparia, kaliumia, fosforia, sinkkiä, seleeniä ja mangaania. Kaikki tämä tekee niistä välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä. Se parantaa myös mielialaa sen aiheuttamien endorfiinien vapautumisen ansiosta. Tunnet olosi mukavaksi ja huippukunnossa!

Kreikkalainen jogurtti mansikanpalasilla maistuu herkulliselta ja voidaan syödä milloin tahansa päivästä.

Terveellinen ruoka Kreikkalainen jogurtti mansikoilla maistuu herkulliselta ja on terveellistä

Terveellisen ruoan suhteen emme voi missään tapauksessa unohtaa kreikkalaista jogurttia. Se on hyvä ruoansulatukselle, koska se on lisätty probiooteilla ja sisältää myös tärkeitä proteiineja. Toinen tärkeä asia: Kreikkalainen jogurtti sisältää paljon vähemmän sokeria, suolaa ja hiilihydraatteja kuin tavallinen jogurtti. Koska suoliston terveys on kriittinen kaikkien muiden ravintoaineiden imeytymiselle, probiootit ovat välttämättömiä, jos haluat ylläpitää yleistä terveyttäsi.

 Jotain kasvissyöjille, kiitos?

Terveellistä ruokaa kasvissyöjille Quinoa -siemenet terveellisiä ja maukkaita

  • Terveellistä ruokaa kasvissyöjille

Kasvissyöjien ja vegaanien ehdoton suosikki on quinoa. Pienillä siemenillä on monia terveellisiä ominaisuuksia, koska ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua. Quinoaa suositellaan myös gluteenille herkille ihmisille, koska tämä superruoka on täysin gluteeniton. Quinoa -siemenet sisältävät myös paljon 12 -vitamiinia, magnesiumia, mangaania, rautaa, fosforia ja kuparia. Lisää kvinoaa säännöllisesti erilaisiin ruokiin, jälkiruokiin ja salaatteihin ja voit helposti pudottaa kiloja. Quinoa vahvistaa myös luita, se auttaa edelleen syövän ehkäisyyn, suoliston terveyteen ja diabeteksen ehkäisyyn.

 Syö kulho kaurapuuroa marjoilla ja pähkinöillä aamulla, niin tunnet olosi täynnä energiaa ja hyvää mieltä koko päivän.

Terveellinen ruoka aamulla syö kulho kaurapuuroa marjoilla ja pähkinöillä

Päätämme terveellisten ruokalistamme loistavalla aamiaisidealla paitsi kasvissyöjille. Kaurapuuro sisältää paljon proteiinia ja liukoista kuitua, mangaania, fosforia, sinkkiä, rautaa ja B -ryhmän vitamiineja. Tämä on ihanteellinen aamiainen aamulla, ja voit rikastuttaa kaurapuuroa tuoreilla tai kuivatuilla hedelmillä tai pähkinöillä. Kaurapuuro on epäilemättä terveellistä, se parantaa ruoansulatusta, alentaa kolesterolia ja verensokeria, edistää laihtumista. Syö kulho kaurapuuroa kreikkalaisen jogurtin kanssa aamulla maun ja ravintoarvon lisäämiseksi.

Nauti ateriastasi ja pysy terveenä ja kunnossa pidempään!

Pähkinät ovat terveitä ja runsaasti energiaa, mutta sinun on nautittava niistä maltillisesti.

Terveellinen ruoka Pähkinät saksanpähkinät hasselpähkinät mantelit cashew -kurpitsansiemenet

 Quinoa on täysin gluteeniton.

Terveellinen ruoka Kvinoa on täysin gluteeniton ja erittäin terveellinen

 Tältä terveellinen aamiainen näyttää – kreikkalainen jogurtti chia -siemenillä, pähkinöillä ja banaanilla. HM herkullista!

Terveellinen ruoka terveellinen aamiainen Kreikkalainen jogurtti, chia -siemenpähkinät ja palasiksi leikattu banaani