Tigerpähkinät – monipuolinen lahjakkuus terveydellemme ja harrastuksillemme

Tämä artikkeli kertoo toisenlaisesta superruoasta, jonka haluaisimme esitellä verkkosivustollamme. Sen käyttö on erittäin laajaa ja monilla elämänalueilla. Seuraavassa artikkelissa haluamme ensin selittää sinulle, miksi tiikeripähkinät, joita kutsutaan myös tiikeripähkinöiksi, ovat niin terveellisiä. Sanomme myös muutaman sanan siitä, mistä he tulevat ja millaista historiaa heillä on. Lopuksi tiikeripähkinöiden keittämisen aihe jatkuu. Lopuksi kerromme, miksi niitä käytetään niin laajalti kalastukseen.

Tiikeripähkinöitä käytetään laajalti jokapäiväisessä elämässä

Tigernuts hienoja terveellisen ruokavalion ideoita

Tiikeripähkinät – mistä ne tulevat ja mitä ainesosia niissä on?

Missä tiikeripähkinät kasvavat?

Tiikeripähkinät ovat alun perin Afrikasta. Itse edustat juuria kasvilaji joka liittyy muun muassa papirukseen ja joihinkin eurooppalaisiin kasveihin. Tiikeripähkinöitä voidaan nyt tuoda myös Espanjasta.

Tällä alueella on suuria hiekkamaita, ja se on edellytys vastaavan laitoksen kehittämiselle. Niitä kasvatetaan menestyksekkäästi siellä ja muissa Välimeren maissa. Joten voimme nauttia tästä erittäin terveellisestä ruoasta tuntematta syyllisyyttä siitä, että se on lentänyt tuhansia kilometrejä ennen kuin se päätyy markkinoille.

Tiikeripähkinäjauhetta on suhteellisen helppo löytää terveysruokakaupoista

Ideoita Tigernuts -jauheesta

Miksi ja mihin tiikeripähkinät ovat terveellisiä?

Tiikeripähkinät sisältävät monia kivennäisaineita ja vitamiineja, kuten magnesiumia, C -vitamiinia ja E -vitamiinia. Myös fosforia, kaliumia, kalsiumia ja paljon rautaa. Myös kuitua ja tyydyttymättömiä eli terveitä happoja on luonnollisesti suuri osuus. Tiikeripähkinät ovat myös runsaasti hiilihydraatteja ja luonnollisesti makeita. Nämä ovat kaksi edellytystä syödä niitä erittäin mielellään. Siten tiikeri pähkinät vahvistavat vatsaamme ja suolistojärjestelmäämme ja edistävät myös verenkiertoa. Niitä suositellaan myös erityisesti diabeetikoille.

Kuinka tehdä tiikeri pähkinä kaakaomaito

Tigernuts Perunat

Tigerpähkinöistä voit valmistaa terveellistä ja vegaanista maitoa

Tigernuts Milk Resepti Ideoita

Mistä tiikeripähkinöitä voi ostaa?

Tiikeripähkinöitä on tällä hetkellä hieman vaikeampi löytää Saksasta. Ne on yleensä tilattava Internetin kautta. Kuten sanoin, jos haluat ajatella ympäristöystävälliseksi ja kestäväksi, valitse mieluummin tuotteet Euroopasta. Mutta terveysruokakaupoissa on muitakin tuotteita, jotka on valmistettu tiikerin pähkinöiden perusteella. Terveelliset ainesosat tallennetaan näihin ja kehosi voi hyötyä niistä. Jos haluat nauttia tiikeripähkinöistä raakaruokana, tällainen tuote on täydellinen sinulle. Jos etsit herkullisia voiteita, joilla on luonnollisesti makea maku, myös tiikerinpähkinät ovat ihanteellisia. Ne sopivat myös diabeetikoille ja kaikille, jotka haluavat pärjätä ilman puhdistettua sokeria.

Tässä on loistava jälkiruoka, joka on valmistettu tiikerin pähkinämaidosta

Tigernuts vegaaniset reseptit

Tiikeripähkinät – mitä herkullisia asioita voit valmistaa niiden kanssa

Jaamme tämän aiheen kahteen. Toisaalta haluamme popularisoida raakatuotteita ja vasta sitten jakaa ideoita siitä, miten muuten käyttää pähkinöitä keittiössä ja jopa kalastukseen.

Haluatko syödä terveellisen aamiaisen? Tässä on loistava idea!

Resepti -ideoita aamiainen ideoita tiikeri pähkinöitä

Raaka ruoka

Tiikeripähkinät ovat täydellinen perusta ruokavaliolle, vegaanisille makeisille. Jauhettuja tiikeripähkinöitä on käytettävä eräänlaisena jauhona. Ne voidaan yhdistää suklaan, kuivattujen hedelmien ja muiden herkkujen kanssa. Tigernuts sopii myös vegaaniseen pähkinämaitoon. Näitä voidaan käyttää virkistämiseen tai lisätä muihin resepteihin. Tigerpähkinät ovat liotettuna myös vertaansa vailla oleva terveellinen makeinen! Löydät tästä kaksi videota.

Tästä superruoasta on tulossa yhä suositumpi

Jauhe - hienoja tiikeripähkinöitä

Voit leipoa leivonnaisia ​​jauhoista

Tigernuts -leivonnaisia ​​ideoita terveelliseen ruokavalioon

Paista tiikeripähkinäjauhoilla

Tiigripähkinäjauholla voit leipoa paljon herkullisia asioita. Sinun ei todellakaan tarvitse käyttää sokeria täällä, koska se on luonnostaan ​​makeaa. Lopuksi voit sekoittaa tämän jauhon toiseen. Tuloksena on jauhoseos, joka maistuu hieman makealta ilman lisättyä sokeria. Ammattimaisia ​​ideoita Paista tiikeripähkinäjauhoilla Onko täällä … täällä!

Tiikeripähkinät ovat hiekkaisella maaperällä kasvavan afrikkalaisen kasvin juuretTiikeri pähkinät ruoho kasvi

Keitä tiikeripähkinöitä ja käytä niitä kalastukseen

Tiikeripähkinöiden kypsentämiseksi sinun on ensin liotettava ne. Raaka -aineen ja veden suhde on 1: 2. Sitten koko asia laitetaan kattilaan. Itse asiassa voit upottaa pähkinät suoraan veteen, koska niitä ei tarvitse pestä pois ennen niiden kypsentämistä. Tiikeripähkinöiden tavanomainen kypsennysaika on 30–40 minuuttia. Anna sitten kaiken jäähtyä hieman, mutta ennen kuin tiikeri pähkinät ovat vielä kylmiä, lisää hunajaa tai sokeria. Voit myös lisätä tuoksuja.

Tässä muodossa tiikerin pähkinöitä käytetään kalastukseen. Kolme tai neljä kappaletta riittää. Internet on täynnä videoita ja kuvia erinomaisista saaliista, jotka on saavutettu!

Toivotamme sinulle herkullisia hetkiä tämän superruoan kanssa!

Kuinka valmistaa tiikeri pähkinämaito kaakaolla 

Ja tiikeri -pähkinästä valmistettuja vegaanisia bataatteja

Kakku tiikerin pähkinöillä. Ehkä voit kokeilla tätä jouluna?

Ideoita Tigernuts -kakkuresepteistä

Toinen loistava idea jokapäiväiseen elämään!

Maukas leipä - ideoita tiikeripähkinöille

Tiikeripähkinöissä on paljon terveellisiä öljyjä

Öljy upeilla tiikeripähkinöillä

Yllätä vieraasi hienoilla terveellisillä herkuilla tiikeripähkinöillä!

vegaani resepti ideoita tiikeri pähkinöitä