Valkoinen makkarasalaatti ja lumoava baijerilainen keittiö

Vaikka vasikan makkara onkin Oktoberfestin tyypillinen kohokohta ja se kuuluu perinteisesti sen ruokalistaan, haluamme tänään muistuttaa lukijoita tästä kauniista perinteestä joulun viihtyisyyden suhteen..

Maailma siirtyy parhaillaan vegaaniruokaan. Siitä huolimatta monet ihmiset odottavat innolla, että he voivat vihdoin maistaa jotain kotitekoista ja perinteistä jouluksi. Ei ole epäilystäkään siitä, että perinteiset ruoat maistuvat parhaiten, kun saat yhtä hyviä ainesosia kuin silloin. Ja jos sinut voidaan suostutella syömään lihaa, tämän lihan tulisi olla yhtä puhdasta ja herkullista kuin silloin.

Monet ihmiset pitävät nykyään arvokkaana sitä, mistä ostaa ruokaa. Jotkut jopa muuttavat maaseudulle ollakseen lähempänä ruokansa lähdettä. Me Freshideenissä pysymme kaupungissa ja etsimme, kuten aina, lyhyitä matkoja ja hyviä mahdollisuuksia, jotka voivat myös johtaa hyvään elämänlaatuun.

valkoinen makkara salaatti baijerilainen keittiö

Ravitseva vasikanlihamakkarasalaatti sopii hyvin juhlamenun kanssa

Tämän päivän tapauksessa menimme etsimään hyviä baijerilaisia ​​vasikanlihamakkaraa ja törmäsimme jopa erittäin maukkaaseen reseptiin, joka sopii hyvin kaikkiin juhlamenuihin. Vasikanlihamakkarat syödään yleensä leijona -sinapin kanssa oluen kanssa, mutta on myös tyylikkäämpiä tapoja syödä tämä baijerilainen herkku, esimerkiksi vasikan makkarasalaattina.

Jokainen, joka on heti innostunut ideasta, voi löytää reseptin Valkoinen makkarasalaatti vieraspostauksessamme vomWochenmarkt.de -sivustolla Löytö. Jos haluat viettää aikaa sen kanssa, voit oppia lisää perinteisestä baijerilaisesta suosiosta heti.

valkoinen makkara salaatti baijerilainen keittiö retiisit

Baijerilainen keittiö tunnetaan kaikkialla maailmassa erinomaisista ruuistaan ​​ja juomistaan. Baijerilaiset erikoisuudet näyttävät ensi silmäyksellä yksinkertaisilta, eivätkä heti vaikuta ulkoiseen kauneuteensa. Mutta jos olet syönyt sen kerran, täsmällisesti koottujen makujen muistiinpanojen nauttiminen pysyy muistissa ikuisesti.

valkoinen makkarasalaatti pari makkaraa

valkoinen makkara -salaatti baijerilainen keittiöidea

Mistä valkoinen makkara on tehty ja miksi se on valkoista kaikesta?

Yksikään lihakauppias ei anna reseptiään vapaaehtoisesti, mutta vasikanlihamakkarat valmistetaan pääasiassa vasikanlihasta ja sianlihasta, mutta ne sisältävät runsaasti pekonia ja kuorta. Suola ja pippuri ovat pakollisia, mutta eivät kaikki. Esimerkiksi Münchenin valkoinen makkara on maustettu inkiväärillä ja muskotilla, mutta myös tuoretta persiljaa ja sipulia tulisi sisällyttää makkaraan.

Makkaran melko vaaleanharmaa väri syntyy makkaran lihan valmistuksen aikana ja johtuu normaalista ruokasuolasta.

valkoinen makkarasalaatti baijerilainen keittiön pöytä

Kuinka syöt valkoisia makkaroita?

Vanhan perinteen säilyttäminen voi olla vain arvokasta. Baijerissa kaikki näyttää perustuvan vanhoihin tapoihin, minkä vuoksi maa on niin suosittu matkakohde.

Perinteisesti valmistetut makkarat tulisi silti syödä perinteisesti. Kuten kaikki poltetut makkarat, vasikan makkarat haudutetaan hetkeksi kuumassa vedessä ja ovat sitten valmiita tarjoilemaan. Ne voidaan kuoria ja maustaa salaatin valmistamiseksi tai jos pidät baijerilaisesta tyylistä, sinun pitäisi oppia zuzeln nopeasti ja nauttia hyvästä makkarasta makealla sinapilla ja pretzelilla.

Tässä mielessä toivotamme hyvää ruokahalua ja rauhallista aikaa!

valkoinen makkara salaatti baijerilainen keittiö zuzeln ohjeet

valkoinen makkarasalaatti Baijerin keittiö lähellä