Virkistävät kesäjuomat: Kuinka intiaanit sammuttavat janonsa kesällä?

Oletko valmis ottamaan vastaan ​​kesän? Kauan himoittu kesäaika on jo nurkan takana ja se voi olla sekä nautittavaa että hieman vaarallista organismillemme. Kuumina päivinä keho kuivuu ja sinun on juotava riittävästi vettä ja muita nesteitä. Mutta on erityisen miellyttävä tapa torjua kesälämpöä ja juoda virkistäviä kesäjuomia.

Virkistäviä kesäjuomia Intiasta

virkistävät kesäjuomat perinteisiä intialaisia ​​juomia

Kesäkuukausina lämpötilat nousevat ja tunnet olosi väsyneeksi, hikoilevaksi ja hämmentyneeksi. Lämmön ylläpitämiseksi sinun on pysyttävä hyvin nesteytettynä, koska keho menettää vettä nopeammin liiallisen hikoilun vuoksi. Vesi on tärkein juoma janon sammuttamiseen, mutta voit myös nauttia herkullisista, hyvin jäähdytetyistä kesäjuomista.

Nämä paitsi sammuttavat janoasi, myös pitävät kehosi viileänä. Alla esittelemme sinulle joitain parhaista kesäjuomista. Katso listaamme ja kokeile suosikkejasi myös kotona …

Aam Panna virvoitusjuoma mangolla ja mintulla

virkistäviä kesäjuomia Aam Pana perinteiset intialaiset juomat

Aam panna

Aam Panna on herkullisen kesäjuoman nimi, joka on erittäin suosittu Maharashtrassa. Tämä on valmistettu mangosta ja sekoitettu kuminaan ja mintunlehtiin. Aam Panna pitää sinut virkeänä ja antaa sinulle energiaa kuumina kesäpäivinä.

Valmista aampanna itse

Jaljeera

Jaljeera on valmistettu kumina ja vedestä. Kuminan siemenet (jeera) paahdetaan, niistä tehdään karkea jauhe ja sekoitetaan veteen. Tämä juoma sopii parhaiten ihmisille, jotka kamppailevat ruoansulatusongelmien kanssa.

Kumina tukee ruoansulatusjärjestelmää

virkistävät kesäjuomat Jaljeera perinteiset intialaiset juomat

Sattu Sharbat

Sattu-Sharbat on Biharin erikoisuus, joka pitää kehon viileänä kesällä. Se on valmistettu sattujauhoista, sokerista ja vedestä. Se ei ole vain virkistävää, vaan myös täyttävää.

Kokeile virvoitusjuomaa Intian Biharin osavaltiosta

virkistäviä kesäjuomia Sattu Sharbat perinteiset intialaiset juomat

Kirnupiimä (chaas)

Kirnupiimä tai yleisesti tunnettu chaas on juustomassapohjainen juoma, joka on epäilemättä intialainen suosikki.

Älä anna kesälämmölle mahdollisuutta tämän juoman kanssa!

virkistävät kesäjuomat Chaas Kirnupiimä perinteiset intialaiset juomat

Kookosvesi

Jäähdytetty lasillinen kookosvettä voi piristää sinua heti. Sen mieto ja raikas maku tekee siitä täydellisen kesäjuoman. Joten juo aina kookosvettä, kun tunnet nestehukkaa.

Kookosvesi – virkistystä luonnosta

virkistävät kesäjuomat kookosvesi perinteiset intialaiset juomat

Sokeriruoko mehu

Sokeriruo’on mehua käytetään luonnollisena lääkkeenä. Se on energiajuoma ja auttaa rakentamaan plasmaa ja kehon nesteitä. Mintunlehtien lisääminen mehuun tekee tästä kesäjuomasta vieläkin virkistävämmän.

Sokeriruoko mehu on todellinen energiajuoma

virkistävät kesäjuomat sokeriruoko mehu perinteiset intialaiset juomat

Lassi

Mikä on parempaa kuin Punjabi Lassi? Tätä lempeää ja kermaista jogurttipohjaista virvoketta pidetään lopullisena kesäjäähdytyksessä. Voit myös kokeilla tätä juomaa eri mauilla, kuten mintulla, avokadolla, mangolla, banaanilla tai yksinkertaisesti suolaisella.

Mango lassi

virkistäviä kesäjuomia Mango Lassin perinteiset intialaiset juomat

Ohravesi

Ohravesi on ikivanha lääke Intiassa. Tämän eliksiirin valmistamiseen tarvitset vain helmiohraa, vettä, suolaa, ripauksen hunajaa ja sitruunaa.

Ohravesi tarjoaa useita terveysvaikutuksia

virkistävät kesäjuomat ohravesi perinteiset intialaiset juomat

Nimbu Pani

Miksi meidän pitäisi luopua suosituimmasta kesäjuomasta? Juoma Nimbu pani on verrattavissa länsimaiseen limonadiin. Se on valmistettu mintunlehdistä, sitruunoista, sokerista, suolasta ja vedestä. Voit myös lisätä mausteita, kuten kuminaa, korianterijauhetta, mustapippuria jne.

Intialainen limonadi

virkistäviä kesäjuomia Nimbu Panin perinteiset intialaiset juomat

Vesimeloni mehu

Yksi herkullisimmista kesän hedelmistä on vesimeloni. Niiden mehu on erittäin virkistävää ja sillä on kosteuttavia ominaisuuksia, jotka auttavat kehoa pysymään kosteutettuna ja raikkaana.

Valmista vesimeloni -limonadi nopeasti ja helposti

Nauti siis näistä virkistävistä kesäjuomista ja onnellista ja terveellistä kesää 2020!

Nauti kesästä ja pysy terveenä!

virkistävät kesäjuomat vesimelonimehu perinteiset intialaiset juomat