Vitalisoivat teet ovat luonnollisia poimintoja kevään väsymystä vastaan

Nyt aurinko paistaa yhä useammin ja päivät pidentyvät jälleen. Luonto herää hitaasti pitkästä lepotilasta ja ulkona kaikki kukoistaa ja vihreää. Se antaa meille miellyttävän tunteen, että talvi on pian ohi. Kaipaamme uutta alkua ja kevät herättää henkemme ja sisäisen jano toimintaan. Kaikki kuulostaa hyvältä, valitettavasti se ei aina tapahdu näin tai ainakaan kaikkien ihmisten kanssa. Monet tuntevat olonsa väsyneeksi, levottomaksi, löysäksi ja uupuneeksi. Seuraavassa haluamme selittää, miksi kevätväsymys pitää meidät tiukasti hallinnassa. Suosittelemme myös joitakin elvyttäviä teitä, jotka toimivat luonnollisina poimijoina. Nämä auttavat meitä torjumaan kevään väsymystä helpommin ja saamaan oman kehomme todella liikkeelle. Aromaattiset yrttiteet ovat tunnettuja vuosisatojen ajan luonnon parannuskeinona, joka saa organismin liikkeelle. Pian huomaat, mitkä teet toimivat parhaiten kevään väsymystä vastaan!

 Aromaattiset elvyttävät teet ovat hyviä keholle ja sielulle.

elvyttävät teet ovat hyviä keholle ja sielulle kaksi nuorta naista juo teetä

Miksi olemme väsyneitä keväällä?

Olemme kaikki erittäin iloisia siitä, että kevät lähestyy ja lähenee. Sen sijaan, että heillä olisi iloinen kevätkuume ja tunne onnellisuutta kaikilla aisteillaan, monet ihmiset kärsivät päänsärkyistä, huimauksesta ja väsymyksestä. Syynä tähän ovat enimmäkseen ajan muutokset ja lämpötilan vaihtelut maaliskuun ja toukokuun välillä.

Lääkärit sanovat, että kevään väsymys johtuu aineenvaihdunnan ja hormonitasojen muutoksista. Keho tarvitsee aikaa tottua uuteen rytmiin. Kuten tiedetään, hormonaalinen tasapaino ja aineenvaihdunta perustuvat pääasiassa lämpötilaan ja valoon. Siksi lääkärit epäilevät, että kevään oireet johtuvat kahden hormonin epätasapainosta. Nämä ovat unihormoni melatoniini ja onnellisuushormoni serotoniini. Ensimmäinen auttaa meitä nukkumaan rauhallisesti ja levollisesti yöllä, kun taas toinen hormoni on vastuussa hyvästä mielialamme. Molemmat ovat välittäjäaineita ja niitä tuotetaan kehossa valon vaikutuksesta.

 Vitalisoivat teet auttavat meitä taistelemaan helpommin talven masennusta ja epämukavaa väsymystä vastaan.

piristävä tee suosittu nouto kevätväsymystä vastaan ​​Nainen sohvalla juo teetä

 

Terveellisestä ruokavaliosta huolimatta liikunnan puute on havaittavissa talvella. Usein tapahtuu, että melatoniini- ja seratoniinihormonit eivät ole tasapainossa talven lopussa ja niillä on taipumus horjua. Siksi joillakin ihmisillä on verenkiertohäiriöitä ja päänsärkyä. Tällaisissa tapauksissa sinun ei kuitenkaan pitäisi päästä käsiksi kaloripommeihin, kuten rasvaisiin ruokiin, makeisiin, energiajuomiin tai kahviin. Ei saa olla passiivinen, on parempi tehdä jotain. Esimerkiksi aktiivinen liikunta ja pitkät kävelyretket raikkaassa ilmassa, jossa voit nauttia runsaasti auringonvaloa, auttavat tässä tapauksessa. Verenkiertoa stimuloivat suihkut ja vitamiinipitoinen ruoka ovat tietysti kaikki kevään väsymystä vastaan. Tietenkin voit myös juoda aromaattisia ja elvyttäviä teitä, jotka tekevät meistä vilkkaita ja sopivia. Näin voimme helposti voittaa kevään väsymyksen.

 Tee hunajalla ja sitruunalla maistuu hyvältä ja parantaa.

Vitalisoivat teet Nauti rosmariiniteestä hunajan ja sitruunan kanssa

Vitalisoivat teet tekevät meistä sopivia ja vilkkaita

Arvioiden mukaan maailmassa on noin 3000 teetyyppiä. Useimmat näistä ovat tunnettuja parantavista ominaisuuksistaan. Tämä tarkoittaa, että aina on teetä jokaiseen vaivaan. Mutta tee ei ole aina sama kuin tee. On tuhansia tapoja valmistaa aromaattinen kuuma juoma puutarhan tai tuulen yrteistä, mausteista, siemenistä, kukista ja lukuisista näiden yhdistelmistä. Vitalisoivat teet ovat infuusioita, jotka auttavat meitä herättämään oman kehomme voimat uudelleen, jotta voimme vastata haasteisiin pitkän talven jälkeen.

Tunnettuja kevyttä väsymystä vastaan ​​virkistäviä teetä ovat seuraavat:

 Teen ystävät usein ihmettelevät, kuinka terveellistä musta tee on?

virkistävät teet musta tee terveellinen suosittu noutopyyntö kevään väsymystä vastaan

 1) musta tee

Meille eurooppalaisille musta tee on vahva kuuma juoma, joka elävöittävästä vaikutuksestaan ​​rinnastetaan kahviin. Usean kulutuksen sanotaan aiheuttavan sydämentykytystä ja unihäiriöitä. Mutta kävi ilmi, että nämä mielipiteet perustuvat pääasiassa ennakkoluuloihin. Viime vuosien tutkimusten mukaan musta tee on terveellistä ja hyödyllistä. Se sisältää 3,5% kofeiinia, mutta myös tanniineja ja mielialaa parantavaa teofylliiniä. Mustassa teessä on myös muita terveellisiä ainesosia, kuten kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, kuparia, fosfaattia, jauhoja, B1- ja B2 -vitamiineja. Jotta voit todella hyötyä kaikista näistä ainesosista, sinun on annettava infuusion liota noin 5 minuuttia, mutta ei kauemmin. Virkistävän vaikutuksensa lisäksi musta tee alentaa sydänkohtauksen riskiä, ​​vahvistaa luita, torjuu hampaita ja estää hampaiden reikiintymistä.

 Musta tee on terveellistä ja hyödyllistä.

virkistävät teet musta tee terveellistä ja hyödyllistä suosittua noutoa kevätväsymystä vastaan

 Vihreä tee on suosittu kevyt kevätväsymystä vastaan.

elvyttävät teet Vihreä tee on suosittu kevyt kevätväsymystä vastaan

 2) vihreää teetä

Kaikkien elävöittävien teiden joukossa vihreä tee on varmasti tunnetuin ja suosituin nouto. Aivan kuten kahvi, se sisältää kofeiinia ja antaa myös energiaa. Virkistävä vaikutus kestää kauemmin vihreän teen kanssa kuin kahvin kanssa. Vihreä tee sisältää myös syöpää ehkäiseviä polyfenoleja, paljon C-vitamiinia ja sinkkiä. Jokaisen kupin vihreää teetä vahvistat immuunijärjestelmääsi. Kuten mustan teen kohdalla, myös valmistus ja liotusaika ovat tärkeitä täällä. Neuvomme on, ettet koskaan kaada kiehuvaa vettä teelehtien päälle, vaan anna sen jäähtyä hieman. Vihreän teen teelehdet sisältävät katkeria aineita, jotka liukenevat helpommin veteen korkeissa lämpötiloissa. Suositeltu veden lämpötila on näin ollen noin 80 astetta C. Anna infuusion hautua noin 1 1/2 – 2 minuuttia nauttiaksesi parhaasta virkistävästä vaikutuksesta.

Vihreä tee stimuloi ja vahvistaa kehon puolustuskykyä.

virkistävää teetä Vihreän teen juominen terveellisesti vahvistaa kehon puolustuskykyä

Nauti rosmariiniteen juomisesta?

elvyttävät teet rosmariinitee vihreät ohuet lehdet terveet hyödylliset

 3) rosmariiniteetä

Rosmariini on tunnettu ja maukas yrtti. Sen ohuet vihreät lehdet sisältävät erilaisia ​​eteerisiä öljyjä sekä tanniineja, flavonoideja, saponiineja ja antioksidantteja. Siksi aromaattinen rosmariinitee on yksi suosituimmista elvyttävistä teistä. Lisäksi tällä teellä on antioksidantti, antibakteerinen, ruoansulatuskanavan, diureetti- ja verenkiertovaikutus. Lisäksi tämä tee stimuloi verenkiertoa, auttaa heikkoutta ja matalaa verenpainetta vastaan. Kaikki hyvät syyt keittää kupillinen rosmariiniteetä?

Rosmariinitee on osoittautunut hyväksi muistille.

virkistävät teet rosmariinitee hyvä muistille

 Onko se kuuma suklaa vai tee?

elvyttävät teet Kaakaokuoritee muistuttaa kuumaa suklaata

4) kaakaokuorinen tee

Edellä esitetty kysymys on täysin perusteltu. Kaakaokuoritee on kuumaa suklaata sisältävä juoma, joka on maultaan runsas mutta vähäkalorinen. Tämä virkistävä tee on valmistettu paahdetuista kaakaopavuista. Löydät valmiita sekoituksia mistä tahansa lähikaupasta tai apteekista ja valmistat suklaamakuista teetä kotona käyttämällä pakkauksen ohjeita. Voit kuitenkin parantaa herkullista makua kanelitangolla, kardemummalla ja vaniljalla. Näin saat kuuman juoman, joka virkistää aistejasi ja on hyödyllinen keholle ja mielelle. Valmistus on erittäin helppoa: Laita 1 pussillinen teelusikallista kaakaokuoria 1/4 l veden kanssa, kiehauta hetki ja anna sen sitten hautua 15 minuuttia miedolla liekillä. Voit sitten makeuttaa juoman makusi mukaan ja tarjoilla maidon tai kerman kanssa.

Nauti suklaamakuista laskematta kaloreita.

elvyttävät teet Kaakaokuorinen kuuma suklaajuoma sisältää vähän kaloreita

 Jos kiinnität huomiota hahmoosi, et juo talvella kaakaota, vaan kaakaokuori -teetä.

Teet Kaakaokuoritee Kuuma suklaajuoma sisältää vähän kaloreita

 Vitalisoivat teet: Rosmariiniteellä on positiivinen vaikutus kehoon ja mieleen.

elvyttävät teet Rosmariiniteellä on positiivinen vaikutus kehoon ja mieleen

 Tai haluat hemmotella itseäsi ruusukukkateellä?

elvyttävät teet Ruusukukkatee nautintoa keholle ja sielulle

Vitalisoiva tee: millainen tee on suosikkisi?

virkistävät teet teelehdet sisältävät paljon energiaa, terveellisiä ja hyödyllisiä

 Näissä vihreissä lehdissä on paljon energiaa.

elvyttävät teet vihreän teen vihreät lehdet sisältävät paljon energiaa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80