15 nyeste designs af guld diamantringe til ham og hende

Guld betragtes som lovende og rent, og på grund af dette er det et af de mest brugte og vigtige element i bryllupper og funktioner. Det er gyldne smykker, der aldrig går af mode. Design, mønstre og det hele bliver ved med at ændre sig, men den grundlæggende essens i gyldne smykker er den samme og foretrækkes altid frem for andre smykker for glans og glans. Guld og diamant er ligesom de ultimative to ting til eksklusiv, udsøgt og udsmykket, men alligevel delikat smykkefremstilling.

Forskellige typer guldringe med blændende diamanter:

Kvinder kan blive vanvittige ved at vælge de forskellige designs, denne kombination har at tilbyde. Her får vi et kig på de 15 bedste diamantringe i guld til mænd og kvinder.

1. Guld diamantringe til piger:

Guld diamantringe til piger

Unge piger og moderne piger i nutidens tid foretrækker sarte guldringe med diamanter. Disse kan være en del af hverdagssmykker eller kan være en glimrende gave til dem på særlige dage som fødselsdage, første dag på kontoret osv. De er minimalistiske og har ikke nogen detaljerede mønstre, men bare den ene diamant i den sarte gyldne ring skiller sig ud.

2. Mænds almindelige guld diamantring:

Mænds almindelig guldring

Mænd er lige så modebevidste, og de har deres eget sæt designs at vælge imellem, når det kommer til guld diamantringe. De har forskellige designs, og disse tykke guldbåndsringe med diamanter er valgt til bryllupper og traditionelle funktioner.

3. Guld diamantring med hjerte til kvinder:

Guld diamantring med hjerte til kvinder

Diamanter er en piges bedste ven. Delikate designede hjerter med diamanter i guld er et af yndlingsdesignene blandt kvinder. De er helt vilde med dette design. Guld diamantring saree lavet i 18 eller 22 karat. Hjertet kan også være enkelt eller også være dobbelthjertet i henhold til ens designpræference.

4. Bryllupsguld diamantring til kvinder:

Bryllupsguld diamantring til kvinder

Bryllup er en særlig lejlighed og er en af ​​de mest mindeværdige dage i ens liv. Disse glitrende diamanter besat og placeret strategisk i 14 karat gult guldring er perfekt til en kvindes D -dag. Der er en stor diamant placeret i midten som en krone på toppen.

5. Diamantring i hvidguld til kvinder:

Hvidguld diamantring til kvinder

Hvidt guld er en ny trend i smykker i disse dage. Hvidt guld ser smukt ud og med diamanter er perfekte gaveindstillinger på fødselsdage, bryllupper, funktioner, festivaler osv. Lavet i 18 karat hvidguld med diamanter, disse er himmelsk flotte ringe, der får en til at ligne en pige.

6. Diamantring i sort guld til mænd:

Sort guld diamantring til mænd

Meget unikke i stil og helt i en anden liga er disse fulde sorte guld diamantringe udelukkende til mænd. De skiller sig virkelig ud, når en mand bærer dem, da selve ringen kan tale om manden. Disse er ikke de samme typer hvide diamanter i guld, men er for folk, der elsker at eksperimentere.

7. Guld diamantring med perler til kvinder:

Guld diamantring med perler til kvinder

Perler og diamanter er en strålende kombination, der emmer af klasse og skønhed i smykker. Perlerne, der bruges i disse guld diamantringe, er ferskvandsperler i form af en knapform. Da de er som en stor knap, skiller ferskvandsperlen sig og ser elegant ud med omridset af lyse diamanter.

8. Guld diamant blomsterringe til kvinder:

Guld diamant blomsterringe til kvinder

Blomster og kvinder er også meget ens og derfor også symbolske. Kvinders kvaliteter ligner det til en blomst. Den dejlige syv diamanter besat blomst præget smukt på sart guldring fuldender denne ring. Ydermere er diamanter også besat i to lineære mønstre for at give en flot definition til den gyldne ring.

9. Rose guld diamantringe til kvinder:

Rose guld diamantringe til kvinder

Rose guld er en legering af guld og kobber, der bruges til fremstilling af dyre smykker. Det har vundet enorm popularitet for charmen og udseendet af rosenguld. Disse diamanter i rosaguld er besat med dyre diamanter fuldt ud. Roseguldets lyserøde farve smelter smukt sammen med diamanterne.

10. Gold Diamond Infinity Rings:

Gold Diamond Infinity Ringe

Infinity -tegn med diamanter er et unikt design og er bestemt ikke et rutinemønster. Så disse uendelige guld diamantringe er en fantastisk måde at bryde stereotypen diamantring mønstre og vælge noget helt andet.

11. Guld diamant franske bane ringe:

Guld diamant franske bane ringe

Bane kommer fra det franske ord for asfalteret. I dette tilfælde ligner diamanterne i ringen, at de er brolagte. Brolægning af diamanter skabes for maksimalt lys og glans ved at sætte diamanterne meget tæt. Disse smukke guld diamant bane ringe har et andet sæt lysstyrke og er det perfekte valg til forlovelser og bryllupper.

12. Guld diamantring med smaragder:

Guld diamantring med smaragder

Smaragder med guld er en klassisk og kongelig kombination. Grønne smaragder med skinnende diamanter i hvidt i et snoet blomstermønster ser himmelsk ud på den sarte gyldne ring. Disse former for smaragdringe af gulddiamant er til både mænd og kvinder med en varieret form for designs og mønstre.

13. Guld diamantringe med rubiner:

Guld diamantringe med rubiner

En af de flotteste vielses- og forlovelsesringe er guld diamantringe med strålende, funklende røde rubiner. De ser fantastiske ud med blandingen af ​​farver som guldfarve til den gyldne ring, mousserende hvid i diamanter og rødbrun rød i rubiner.

14. Rose Gold Diamond Wedding Band til mænd:

Rose Gold Diamond Wedding Band til mænd

Bryder stereotypen, er disse rosaguld diamantbånd udelukkende som bryllupskollektion til mænd. Et kig på disse bryllupsbånd, og man kan ikke se på andet. Perfekt i rosaguld og hvidguld med diamanter, man kan ikke ønske sig andet ved at vælge en vielsesring.

15. Vintage hvidgulds diamantbånd:

Vintage diamanter i hvidguld

Hvidt guld ser betagende smukt ud og oser også af klasse. Dette er enormt populært blandt både mænd og kvinder. De er fantastiske med diamanterne besat perfekt i hvidt guld, der ligner absolut skønhed. Disse hvidgulds diamantringe og -bånd findes i nogle fantastiske designs til både mænd og kvinder.

Elementet af lyst guld med mousserende, strålende diamanter indgår i disse dejlige ringe beskrevet ovenfor omkring top 15 guld diamantringe. Disse guldringe med ædelsten og halvædelsten, varierede nuancer af guld, forskellige mønstre af diamanter er forud for tiden, og en smule mode afspejler sig i alle smykkerne. De er fantastiske at se på, men er gode at have på.