9 fantastiske parringe til par i guld og sølv

Bryllup og forlovelse er de to store dage i en persons liv. Mens man beslutter sig for denne vigtige dag, er det et vigtigt emne, der har størst betydning. Det er udvalget af de ringe, som parret vil bære. Det er nu meget trendy at købe parringe, der er et matchende par.

Matchende parringe til par i bryllup eller forlovelse:

Her er de to ringe en del af et sæt, og ringene vil have et mønster, der er fælles for hver af dem.

1. Hjerteringspar til par:

Hjerteringspar til par

Dette er et af de mest romantiske par, som et par kan købe. Damernes ring vil have en hjerteformet diamant påsat ringen. Denne smukke ring er enkel, men elegant og er perfekt som en vielses- eller forlovelsesring. Herrenes ring vil have et snit ud af den samme hjerteform i midten. Der kan også være gravering på ringen.

2. Diamantgraveret ring til par:

Diamantgraveret ring til par

Her har parringene en diamant i midten. Damernes ring vil have en kroneformet tand, hvori sidder en smuk diamant. Herrenes ring vil også have en diamant siddende i et hul center. Betydningsfulde ord kan være indgraveret i hver af disse ringe.

3. Almindelig båndstilring til par:

Almindelig båndstilring til par

Hvis parret er forenklet og ønsker en meget almindelig bandstil, er dette det perfekte match. Ringene er lavet af platin eller guld. Disse typer parringe til par er mest velegnede til bryllupper. Der vil være gravering af ægteskabsdatoen eller parternes navne inden for ringens inderkant.

4. Parringe til kærlighed:

Parringe til kærlighed

Det ultimative design til kærlighed er hjerteformen. Her bærer ringene halvdelen af ​​hjerteformen hver, og når de placeres sammen danner den hele halvdelen. Det er meget sentimentalt og ser elegant ud. Hjerteformen vil normalt have en lille diamant i midten for at tilføje charmen.

5. Quirky Style Ringe til par:

Quirky Style Ringe til par

Den nyeste trend i modeverdenen inkluderer disse finurlige ringe. De har normalt søde designs, der ikke er den traditionelle type. Billeder af en dreng og en pige kunne være indgraveret i hver ring med et subtilt strejf af humor.

6. Guldparringe til par:

Guldparringe til par

Parringe til par i guld er meget almindelige, da guld er det bedste valg til smykker. Disse guldringe tilbyder en bred vifte af produkter, der ser elegante, klassiske og sofistikerede ud. Du kan også få disse ringe matchet med ædel- eller halvædelsten for at tilføje det strejf af kærlighed.

7. Parringe i sølv:

Sølv parringe

Parringe til par i sølv er endda flotte, da farven matcher smukt godt med ædelstene som diamanter og smaragder. Sølvringe er altid et valg til sølvbryllupsdage. Du kan også få funky designs ætset i sølv.

8. Graverede ringe til par:

Graverede ringe til par

Par guldringe til par eller endda platin er meget gode til gravering. Parret vælger de mest meningsfulde ord, som elsker, og disse er derefter indgraveret på ringene. Hver ring vil have de samme ord, eller de kan deles på hver ring for at have en fuldstændig betydning, når de er forbundet.

9. Infinity Par Parring:

Infinity parring

Uendelige ringpar til par er meget symbolske og viser den kærlighed, der varer evigt. Disse ringe har symbolet på uendelighed i midten. Disse kan laves i guld, platin eller sølv. Selve symbolet kan være forsynet med små diamanter.

Parrets kærlighed symboliseres af de ringe, de bærer. Dette viser deres kærlighed til hinanden. Parringe er den perfekte måde at vise din kærlighed til hinanden. Disse giver dig mulighed for at sætte dine ord på metal og også have noget, der unikt er en del af din elskede.