9 fineste smykker i sterlingsølv til mænd og kvinder

Sterling sølv er på det lyseste af alle ædle metaller. Mange mennesker bærer juveler i sterlingsølv på grund af dets skinnende og lyse skinnende udseende. Da sterling sølv er lavere i pris end andre metaller som guld, platin, er det derfor overkommeligt for alle og dets ringe og juveler vinder popularitet og efterspørgsel. Designerne har indarbejdet mange nye opfindelser og designs på dette metal og gav det et nyt udtryk. På ringe i sterling sølv er smukt kunstværk og forskellige typer sten udformet, hvilket giver disse ringe en ny opfattelse og udseende.

Forskellige ringdesign i sterlingsølv:

Lad os se på top 9 -designs i ringe i sterling sølv til mænd og kvinder.

1. Lucky Elephant Sterling Silver Ring til teenagere:

Lucky Elephant Sterling Silver Ring til teenagere

Elefantens symbol er meget populært over hele verden. Som det betyder visdom, styrke, held og magt. Denne type inkarnation på ringe i sterling sølv er meget efterspurgt og kan bæres af både unge drenge og piger, der giver en ekstra fordel til deres stil og personlighed.

2. Fælles hjerte i sterlingsølvring til piger:

Fælles hjerte Sterling sølvring til piger

Mennesker, der er forelskede eller planlægger at indgå i et forhold, denne type fælles hører sterlingringe er perfekte. Da deres hjerter har blandet sig, ligner ringene også det samme og overlader dem at pleje deres forhold.

3. Ringe til præget slange og kranium i sterling sølv til mænd:

Snake and Skull Prægede Sterling Sølv Ringe til Mænd

Som slange og kranium er begge de mest magtfulde symboler og ligner styrke, magt, udødelighed og frygtløshed, der ligner menneskers personlighed. Ringen er udformet i oxideret form, og små sorte diamanter er besat med et meget kraftfuldt og smart look, når de bæres af mænd eller unge drenge på deres lange fingre.

4. Ring i sterlingsølv til kvinder:

Ring i sterlingsølv til kvinder

Unikt og fantastisk udseende er de ideelle ord for denne ring i sterlingsølv. Det har et meget tiltalende og moderigtigt udseende, og det kunstneriske arbejde på det forbedrer skønheden ved det ved mange folder.

5. Ekstra tynd sterling sølvring i kronform:

Ekstra tynd sterling sølvring i kronform

Højdepunktet i denne ring i sterling sølv er kronen og den tynde bund, der får den til at se spektakulær ud. Ringene ser meget fantastiske ud, når de bæres til alle samfundslag og kan også kombineres med vestlige og traditionelle tøj.

6. Sterling sølv Criss – krydsringe til piger:

Sterling sølv Criss - krydsringe til piger

Nogle piger sætter pris på at bære noget unikt og anderledes end andre, så de kan skabe deres egen stilerklæring og fremstå som fashionable. Denne type ringe i sterlingsølv fremstillet i kryds og tværs får dem til at se ekstraordinære ud og giver et smukt udseende, når de bæres til collager eller til fester.

7. Blå Topaz -sterlingsølvring med diamanter:

Blå topasring i sterling sølv med diamanter

Mænd foretrækker at bære ringe, der tilføjer dem et varmere look og får dem til at skille sig ud i mængden. Denne type ringe i sterling sølv med sydende blå topas besat i midten og små uslebne diamanter på kanterne tilføjer ringen et mere flot og stilrent look også til bærerfingre.

8. Justerbar ring i fjer i sterling sølv:

Justerbar ring i fjer i sterling sølv

Dejlige og smukke flotte fjerringe til piger. Ringen har en kedelig lakering, hvilket får den til at se fantastisk ud, når den bæres, da lakken giver et nyt udseende og finish. Ringen er åben fra siden, så den kan justeres på enhver finger, du ønsker, og fjeren giver den et bemærkelsesværdigt udseende.

9. Stilfuld sterling sølvring til mænd:

Stilfuld sterling sølvring til mænd

Mænd og stil går hånd i hånd, og selv vil de gerne have sig selv opdateret på mode. Så denne form for stilfulde ringe i sterlingsølv kunne være det perfekte valg for dem. Ringen har et glat udseende, og stenen besat i midten får den til at skille sig ud.

Sølvringene er hårde i naturen og kan modstå enhver form for reparation og polering, der opstår på grund af normalt slid. Sølvringene er markeret med 925, så du kan være sikker på, at juvelen er lavet af dette metal. Nogle unge piger og drenge er modebevidste og kan lide at bære, hvilket er meget trendy, så ringene i sterling sølv står perfekt for dem, som passer til deres lomme, og de kan også få masser af design.