9 perfekte hvide guld forlovelses- og vielsesringe

Guldsmykker har været brugt af mænd og kvinder siden aldre. Guld skaber en aura og appellerer til alle mennesker, da det ikke kun bruges til lejligheder og bryllup osv., Men også til daglig. Hvidt guld er en type guldlegering, der har guld og et hvidt metal som palladium eller nikkel i sig. Smykkestykket bliver derefter belagt med rhodium.

Hvide guldringe til mænd og kvinder:

Her listede vi nedenfor 9 bedste smykker forlovelsesringe i hvidguld til mænd og kvinder.

1. Solitaire hvidguld diamantring:

Solitaire hvide guldringe

Disse er udsøgte smykker, der gives til en kvinde ved en helt særlig lejlighed. Den indeholder en stor kabal, der normalt er meget dyr, der er indkapslet i den hvide guldring. Ringen er måske besat med mindre diamanter for at give den en imperialistisk appel.

2. Forlovelsesring i hvidguld:

Forlovelsesring i hvidguld

Forlovelsesringe i hvidguld er meget trendy i disse dage, fordi de er mere moderne og klassiske. Forlovelsesringene i hvidt guld præsenterer parret et vidunderligt udvalg af smukke stykker. Disse vil helt sikkert gøre parret ekstremt glade. En hvidguldring vil være noget, som en pige vil prale af og vise for sine venner.

3. Hvidguld vielsesring:

Hvidguld vielsesring

De hvide guld vielsesringe er også på mode nu, da hvidt guld er blevet så modernistisk. Disse vielsesringe har et almindeligt båndlignende udseende med navnene på parret indgraveret i ringens inderkant. Parrene vil måske endda tilføje deres bryllupsdato til graveringen.

4. Sød hvidguldring med diamanter:

Hvidguld diamantring

Diamanter er en piges bedste ven, og de hvide guld diamantringe ligner ingen andre. Det markerer alle de punkter, som en sofistikeret kvinde leder efter i en ring. Da diamanterne er hvide i farven, tilføjer det hvide guld kun sin glans. Det er smykker, som en pige vil beholde i mange år fremover.

5. Perle hvidguldring:

Perlehvid guldring

Kulturperler er en skønhed. Disse bruges i dyrebare smykker, og perlehvide guldringe er en af ​​dem. Der er mange indviklede designs af ringe, og tilføjelsen af ​​en stor dyrket perle øger kun dens skønhed. Disse kan også fungere som forlovelsesringe.

6. Rubinring med hvidt guld:

Rubinring med hvidt guld

Hvidt guld gør det muligt at pynte mange typer ædelstene sammen. Ruby er en strålende rød farve, der passer ekstremt godt til hvidt guld. Normalt er rubinen af ​​høj kvalitet, og den er også stor i størrelse. Det hvide guld omslutter stenen i midten, og der er placeret diamanter omkring den.

7. Smaragdring i hvidguld:

Hvidguld smaragdring

Blandt de ædelstene, der bruges i ringe, er smaragd majestætisk og kongelig. Denne smukke grønne farve bruges i vid udstrækning til at lave ringe, der skiller sig ud. Smaragdringen i hvidguld er et mesterværk, og det giver et meget kongeligt udseende. Brug denne ring til at få skønheden i dig frem.

8. Hvidguld Infinity Ring:

Hvidguld Infinity Ring

Infinity ringe er en ny moderne trend, der ser helt smuk ud. Designet inkorporerer uendelighedssymbolet, og det er meget symbolsk for forlovelser og bryllupper. Uendelighedsringene er normalt forsynet med små diamanter. Disse er meget unikke og giver et virkelig flot look til fingeren.

9. Enkel almindelig hvidguldring:

Almindelig hvidguldsring

Da hvidt guld ikke er den prangende type, er det let acceptabelt for mænd. Ringe til mænd er normalt enkle i design med linjer. Nogle kan endda være mere indviklede med mandige designs. Nogle mænd vil endda vælge diamanter på deres ringe, og disse er normalt større i størrelse.

Ringe i hvidguld er ekstremt smukke stykker. De bruges af både mænd og kvinder. Hvide guldsmykker har en moderne appel, og derfor ses også mange mænd iført emnerne. Hvide guldringe er meget unikke smykker og tiltrækker mænd og kvinder, da de bruges dagligt til arbejde.