9 smukkeste designs af guld tå ringe til kvinder

Metallet, der aldrig går af mode og har været brugt i årtier, er guld. Guldpyntet ser altid fabelagtigt og smukt ud på enhver kvinde uanset alder og farve. Guldsmykkernes skinnende og skinnende udseende ser altid tiltalende og attraktivt ud. Mange typer guldpynt er udformet, hvoraf tåringene har en særlig lighed i hinduistisk mytologi. Derfor er tåringen specielt båret af en gift kvinde, og den bæres på begge fødder.

Det siges, at en nerve går fra den anden fod af fødderne til livmoderen og derefter til hjertet. Det regulerer endda den korrekte blodgennemstrømning og holder kvinden sund og rask.

Tåring designs i guld:

Så lad os nu se på top 9 gyldne tåringe -designs til kvinder i Indien:

1. Elegante Butterfly Gold Toe Ringe:

Elegante Butterfly Gold Toe Ringe

Tåringene får personen til at se imponerende ud, og denne type sommerfuglformede guldringe ser tidløs ud og har et strejf af modernitet i sig. På sideringen af ​​tåringen er kunstnerisk håndværk udført, så det ser smukt ud på tæerne.

2. Guldtåring med dinglende hjerte:

Guldtåring med dinglende hjerte

På alle smykker f enhver dingler hænger det ser temmelig charmerende og attraktivt ud, det samme gør sig gældende med disse guldtåringe, hvorpå et sødt hjerte hænges, hvilket giver et tiltalende udseende til tæerne. Som det også siges, forbinder tåringene sig med et hjertes nerver, så disse tåringe fremhæver også din kærlighed.

3. Guldtåringe med retro look:

Ringe i retro -look med guldtå

Denne form for guld tå ringe har et retro udseende, strejf af modernitet med traditionel flash på det. Tåringen er udformet i to lag og fremstår meget sød og elegant, når den bæres af unge piger.

4. blomster design guld tå ringe:

Flower Design guld tå ringe

Tåringen har en lille blomst, der giver et sensationelt udseende, når den bæres. Blomsten har otte kronblade udformet, så den ser spektakulær ud og er perfekt til middelaldrende kvinder. Det kan også bæres til enhver lejlighed og ethvert sted.

5. 14 K guld tåringe med hvirvlede ender:

14 K guld tåringe med hvirvlede ender

Tåringen er udført i 14 k rent guld og har et fantastisk og moderigtigt udseende. Denne type tåringe er elsket af unge piger eller nygifte, da det giver dem et charmerende og attraktivt udseende.

6. Justerbare 22 K guld tåringe:

Justerbare 22 K guld tåringe

Disse mønstre af tåringe er meget behagelige at have på, da du justerer dem efter din bekvemmelighed. Det er fremstillet i rent 22k guld og har traditionelt udseende. Det er perfekt til brude og endda en dejlig gaveindstilling til unge piger, der snart skal giftes.

7. Designer fodprint 14 K guld tåring:

Designer fodprint 14 K guld tåring

Nu om dage vil unge piger bære en tåring, der gør dem usædvanligt smukke. Denne slags 14 k guld tåring, der har en lille fod designet på den, kunne være perfekt for dem, da den ser meget elegant ud og får dem til at se fashionable og smarte ud.

8. Dobbelt V guld tå ringe:

Dobbelt V guld tå ringe

Tåringen er udformet i “V” -form og har dobbeltlag lavet af rent guld, men med et dobbeltlag. Farvekombinationen får den til at se meget smuk ud og har et fascinerende udseende, når den bæres.

9. Star præget guld tå ring:

Star præget guld tå ring

Denne type stjernepræget ser meget elegant ud og tiltrækker let andres øje. Guldtåringen har små stjerner kronet på begge kanter, hvilket gør den tidløs og et elegant look, når den bæres på fødder af unge piger.

Guldtåringe er svære at modstå, når du har set, føler du dig altid fristet til at eje en og tilføje den til din juvelkasse. Da guld er forbundet med kærlighed, passion, styrke og endda ligner rigdom og velstand og får dig til at se glamourøs ud. Det samme gælder for guldtåringen er beroligende og giver enorm styrke til din sjæl og får dig til at føle dig rolig og kølig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80